Първо публикуване: ноември 14, 2021 |

Наблюдение на китове в южната част на Тенерифе

Екскурзиите за наблюдение на китове и делфини са едни от най-популярните екскурзии в Тенерифе. Тези интелигентни животни живеят целогодишно на острова на вечната пролет. Ето защо винаги има най-подходящото време от годината за предприемане на екскурзия за наблюдение на китове на Тенерифе.

През цялата година е възможно да резервирате екскурзия за наблюдение на делфини или китове. При нас можете да избирате между голям брой лодки и продължителност от 3 до 4,5 часа. Най-добрите гаранции за наблюдение на делфини и китове са от пристанището на Пуерто Колон или Лос Кристианос. Двете пристанища се намират в непосредствена близост до Коста Адехе и Плая де лас Америкас в южната част на Тенерифе.

Наблюдението на китове ще ви даде възможност да се насладите на едно спокойно време със семейството или приятелите си. Пилотните китове и долноносите делфини са едни от най-често наблюдаваните видове. Ако търсите приятно прекарване на времето по време на почивката си на Тенерифе, наблюдението на китове е много приятен вариант.

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

 

Екскурзиите, които предлагаме да резервирате за наблюдение на китове, включват и освежаване на морето. Неограничените напитки на борда са включени в нашите екскурзии с лодка. Плуването с делфини или китове в Тенерифе не е разрешено от международните закони. Животните са защитени и има основателни причини за това.

Ако смятате да резервирате екскурзия за наблюдение на китове на Тенерифе, погледнете в раздела за екскурзии с лодка, там ще намерите всички видове лодки за наблюдение на китове от Пуерто Колон. Ако не можете да решите коя екскурзия е най-подходяща за вас, просто попълнете формуляра за контакт и ние ще ви помогнем лично!

Да гледате китове и делфини в естествената им среда, а не в плен, е по-приятно и по-близко до животните.

Няма значение дали хотелът ви е в Лос Кристианос, Лас Америкас, Коста Адехе или Плая Параисо, пътуванията за наблюдение на китове започват близо до хотела ви, така че вземете решение коя лодка да изберете и започнете да се наслаждавате на почивката си!

Свързани статии:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom