Национален парк Маунт Тейде - 974
Национален парк Маунт Тейде - 973
Национален парк Маунт Тейде - 975

Национален парк Маунт Тейде

🏷️ Цени

26,00€

За възрастен

16,00€

(2 - 11 години)

0,00€

(0 - 1 година)

37,00€

Билет за кабинков лифт за възрастни

18,50€

Билет за кабинков лифт (2 - 11 години)

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Маршрут

Планината Тейде е най-високата точка в Испания с височина 3 718 м (12 198 фута). Планината Тейде и околностите ѝ съставляват Националния парк Тейде. Паркът е обявен от ЮНЕСКО за обект на световното културно наследство. Една от най-големите забележителности, които трябва да се посетят на целите Канарски острови.

Вулканът все още е активен, а последното изригване е било през ноември 1909 г.
Ако сте отседнали в Тенерифе, ще ви е много лесно да посетите планината Тейде и Националния парк с полудневната екскурзия „Тейде“.

Тази автобусна обиколка до планината Тейде е с продължителност около половин ден. Със сигурност е една от най-популярните екскурзии.

Ще се изкачим до Националния парк Тейде, минавайки през Вилафлор, което е най-високо разположеното село в Испания. След това ще спрем на известния Лунен пейзаж.

След това ще продължим нататък и ще се насладим на една от най-красивите гледки към най-високата планина в Испания: Ел Тейде.

 

Тук ще имаме време да се качим на кабинковия лифт почти до върха на вулкана. В зависимост от метеорологичните условия ще можем да видим всички Канарски острови от върха.

Кабинковият лифт не е задължителен, но трябва да се резервира предварително. Цената на кабинковия лифт е 27,00 EUR за възрастни и 13,50 EUR за деца.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
ОБАДИ СЕ СЕГА:

🚌 Наличен транспорт от / Започва от:

Тази дейност е лесно осъществима, ако сте отседнали в някой от следните ваканционни курорти:

Преди да направите резервацията, ще получите всички необходими данни, за да откриете лесно мястото на срещата / мястото на взимане.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
ОБАДИ СЕ СЕГА:

  Формуляр за контакт и заявка за резервация:

  Искате ли да научите повече за процеса на резервиране? Вижте: Как да резервирате?

  Полетата с * са задължителни

  Подробности за екскурзията:

  Участници:

  Информация за контакт:

  Предпочитан метод на плащане

  Коментари:

  Обработка на данни: Данните няма да бъдат предавани или продавани на трети страни. Ние мразим спама и няма да ви изпращаме реклами. Данните се съхраняват за максимален срок от 18 месеца. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт. Отговорно лице: Ян Даниел. Цел: Получаване на отговор относно заявката за резервация и закупуване на предлаганата дейност. За тази цел можем да се свържем с вас по whatsapp, имейл или телефон.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
  ОБАДИ СЕ СЕГА:

  Related Activities:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom