Трекинг в Тенерифе Каньонът Маска - 1038
Трекинг в Тенерифе Каньонът Маска - 1039
Трекинг в Тенерифе Каньонът Маска - 1040
Трекинг в Тенерифе Каньонът Маска - 1041
Трекинг в Тенерифе Каньонът Маска - 1042
Трекинг в Тенерифе Каньонът Маска - 1043
Трекинг в Тенерифе Каньонът Маска - 1044
Трекинг в Тенерифе Каньонът Маска - 1045
Трекинг в Тенерифе Каньонът Маска - 1046
Трекинг в Тенерифе Каньонът Маска - 1047
Трекинг в Тенерифе Каньонът Маска - 1048

Трекинг в Тенерифе Каньонът Маска

🏷️ Цени

за възрастен

(0 - 11 години)

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Маршрут

ВАЖНО: КАНЬОНЪТ МАСКА Е ЗАТВОРЕН В МОМЕНТА

Долината Маска вероятно е едно от най-популярните места за трекинг в Тенерифе. Ако обичате природата и предпочитате да прекарате почивката си по активен начин, разгледайте тази екскурзия.

Нашият трекинг ще започне от селцето Маска – малко автентично място, разположено в планината. Това селце е съхранило типичната канарска атмосфера, която няма да откриете в туристическите райони.

Ще направим поход, спускайки се в дефилето, по естествени пътеки и минавайки покрай стари и изоставени обработваеми тераси. След това ще продължим похода си в скалистите местности през пресъхналото речно корито, наслаждавайки се на впечатляващите пейзажи на това невероятно място. Нашият професионален водач ще ви разкаже много интересни неща за района и неговата флора и фауна.

Маршрутът ще завърши в красивия залив Маска. Там ще можете да поплувате и да се освежите в кристално чистата вода след нашия приключенски поход. След като се поразхладим малко и приключим с плуването, лодката ще ни вземе и ще ни отведе до пристанището на Лос Гигантес. По пътя ще можете да съзерцавате великолепните скали на Лос Гигантес.

Моля, имайте предвид, че тази екскурзия изисква известен опит в пешеходния туризъм, тъй като ще се спускаме по хълм през рохкава почва и ще се движим по тесни и изкачващи се пътеки. Ако страдате от световъртеж или проблеми с коленете, тази екскурзия не се препоръчва за вас.

Моля, не забравяйте да вземете със себе си лична карта, бански костюми и достатъчно количество питейна вода (поне 1,5 литра на човек). Уверете се, че носите удобни здрави обувки и имате защита от слънце и вятър.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
ОБАДИ СЕ СЕГА:

🚌 Наличен транспорт от / Започва от:

Тази дейност е лесно осъществима, ако сте отседнали в някой от следните ваканционни курорти:

Преди да направите резервацията, ще получите всички необходими данни, за да откриете лесно мястото на срещата / мястото на взимане.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
ОБАДИ СЕ СЕГА:

  Формуляр за контакт и заявка за резервация:

  Искате ли да научите повече за процеса на резервиране? Вижте: Как да резервирате?

  Полетата с * са задължителни

  Подробности за екскурзията:

  Участници:

  Информация за контакт:

  Предпочитан метод на плащане

  Коментари:

  Обработка на данни: Данните няма да бъдат предавани или продавани на трети страни. Ние мразим спама и няма да ви изпращаме реклами. Данните се съхраняват за максимален срок от 18 месеца. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт. Отговорно лице: Ян Даниел. Цел: Получаване на отговор относно заявката за резервация и закупуване на предлаганата дейност. За тази цел можем да се свържем с вас по whatsapp, имейл или телефон.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
  ОБАДИ СЕ СЕГА:

  Related Activities:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom