Трекинг на Ла Гомера - 1035

Трекинг на Ла Гомера

🏷️ Цени

96,00€

за възрастен

48,00€

(0 -11 години)

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Маршрут

Ако сте избрали Тенерифе като дестинация за своята почивка, вероятно сте чували за съседния остров – Ла Гомера, който също принадлежи към Канарските острови.
Тук ви предлагаме най-активния и предизвикателен начин да опознаете този красив остров, известен със своята природа и история – да направите екскурзия с трекинг.

Екскурзията ще започне рано сутринта. Ще вземем ферибот, който тръгва от пристанището на Лос Кристианос. След като пристигнем в столицата Сан Себастиан де ла Гомера, ще вземем автобус, който ще ни изведе до планините.
Походът ни ще започне в Националния парк Гарахонай, обявен от ЮНЕСКО за обект на световното културно наследство. Паркът е известен с невероятната си субтропична гора лаурисилва. Преди милиони години този вид гори са покривали почти цяла Южна Европа.
Ще имате чудесна възможност да разгледате това уникално съкровище на природата.

По време на целия поход ще бъдете придружавани от професионален екскурзовод, който ще ви разкаже за Ла Гомера, нейните хора, история, флора и фауна. Ще се разходим по горските пътеки и ще стигнем до селцето Канара. там ще направим почивка, за да опитаме типични канарски специалитети.

След почивката ще се качим на автобус и ще направим екскурзия из острова, за да открием още малко, а следобед ще се върнем в столицата, за да вземем ферибот обратно за Тенерифе.

Моля, обърнете внимание, че е необходимо да вземете със себе си паспорта си за достъп до ферибота. Цената на ферибота вече е включена в цената на екскурзията.

Също така не забравяйте да носите удобни здрави обувки и да вземете със себе си топли дрехи.

Преходът ще ни отнеме около 2-3 часа, затова ви молим да си вземете достатъчно количество питейна вода (поне 1,5 литра на човек).
По време на екскурзията ще направим спирка в канарски ресторант, за да опитаме типичната храна. Цената (около 10 евро) не е включена в цената.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
ОБАДИ СЕ СЕГА:

🚌 Наличен транспорт от / Започва от:

Тази дейност е лесно осъществима, ако сте отседнали в някой от следните ваканционни курорти:

Преди да направите резервацията, ще получите всички необходими данни, за да откриете лесно мястото на срещата / мястото на взимане.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
ОБАДИ СЕ СЕГА:

  Формуляр за контакт и заявка за резервация:

  Искате ли да научите повече за процеса на резервиране? Вижте: Как да резервирате?

  Полетата с * са задължителни

  Подробности за екскурзията:

  Участници:

  Информация за контакт:

  Предпочитан метод на плащане

  Коментари:

  Обработка на данни: Данните няма да бъдат предавани или продавани на трети страни. Ние мразим спама и няма да ви изпращаме реклами. Данните се съхраняват за максимален срок от 18 месеца. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт. Отговорно лице: Ян Даниел. Цел: Получаване на отговор относно заявката за резервация и закупуване на предлаганата дейност. За тази цел можем да се свържем с вас по whatsapp, имейл или телефон.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
  ОБАДИ СЕ СЕГА:

  Related Activities:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom