Целодневна екскурзия в Тенерифе - 994
Целодневна екскурзия в Тенерифе - 993
Целодневна екскурзия в Тенерифе - 992
Целодневна екскурзия в Тенерифе - 991
Целодневна екскурзия в Тенерифе - 990
Целодневна екскурзия в Тенерифе - 989
Целодневна екскурзия в Тенерифе - 988
Целодневна екскурзия в Тенерифе - 996
Целодневна екскурзия в Тенерифе - 995
Целодневна екскурзия в Тенерифе - 998
Целодневна екскурзия в Тенерифе - 997

Целодневна екскурзия в Тенерифе

🏷️ Цени

32,00€

за възрастен

16,00€

(2 - 11 години)

0,00€

(0 - 1 година)

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Маршрут

С нашата автобусна обиколка на острова ще обиколите остров Тенерифе и ще посетите едно от най-важните и исторически места.

Първият район, който ще посетим, е югоизточната част на Тенерифе. Ще отидем до Канделария – католическият център на Тенерифе. Ще видим красивата му катедрала и, разбира се, прочутата Черна мадона – покровителка на Канарските острови.

След това ще се отправим към северната част на Тенерифе, към Ла Оротава.

По пътя ще направим малка спирка на гледната точка Хумболт, за да се насладим на живописната долина Ла Оротава и да направим няколко снимки от нея.

След като пристигнем в Ла Оротава, ще направим спирка, за да разгледаме този великолепен исторически град на Тенерифе. Ще се разходим по старите му улици и ще се насладим на автентичната архитектура.

Следващата ни крайна точка ще бъде Икод де Лос Винос, където ще открием известния му символ – Драконовото дърво, за което се смята, че е на около 3000 години. Продължавайки пътуването си, ще стигнем до изгледната точка Мирадор де Гарачико, за да открием Гарачико – малкото градче, което някога е било важно и богато търговско пристанище, преди вулканичното изригване да го разруши частично през 1706 г.

След като посетим Гарачико, ще продължим пътуването си към връх Ерхос, където ще можем да съзерцаваме зашеметяващата гледка към планината Тейде.

Последната ни спирка ще бъде на юг от Тенерифе, ще се отправим към Лос Гигантес, за да се полюбуваме на впечатляващите и спиращи дъха гигантски скали.

Между другото, има възможност да видите Лос Гигантес от друга страна – да отидете там с лодка. По пътя ще видите и китове и делфини в естествената им среда. Тази екскурзия можете да направите и по всяко време на годината, сезонът за наблюдение на китове на Тенерифе продължава през цялата година.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
ОБАДИ СЕ СЕГА:

🚌 Наличен транспорт от / Започва от:

Тази дейност е лесно осъществима, ако сте отседнали в някой от следните ваканционни курорти:

Преди да направите резервацията, ще получите всички необходими данни, за да откриете лесно мястото на срещата / мястото на взимане.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
ОБАДИ СЕ СЕГА:

  Формуляр за контакт и заявка за резервация:

  Искате ли да научите повече за процеса на резервиране? Вижте: Как да резервирате?

  Полетата с * са задължителни

  Подробности за екскурзията:

  Участници:

  Информация за контакт:

  Предпочитан метод на плащане

  Коментари:

  Обработка на данни: Данните няма да бъдат предавани или продавани на трети страни. Ние мразим спама и няма да ви изпращаме реклами. Данните се съхраняват за максимален срок от 18 месеца. Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт. Отговорно лице: Ян Даниел. Цел: Получаване на отговор относно заявката за резервация и закупуване на предлаганата дейност. За тази цел можем да се свържем с вас по whatsapp, имейл или телефон.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom
  ОБАДИ СЕ СЕГА:

  Related Activities:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom