Heldagstur på Tenerife - 994
Heldagstur på Tenerife - 993
Heldagstur på Tenerife - 992
Heldagstur på Tenerife - 991
Heldagstur på Tenerife - 990
Heldagstur på Tenerife - 989
Heldagstur på Tenerife - 988
Heldagstur på Tenerife - 996
Heldagstur på Tenerife - 995
Heldagstur på Tenerife - 998
Heldagstur på Tenerife - 997

Heldagstur på Tenerife

🏷️ Priser

32,00€

pr. voksen

16,00€

(2 - 11 år)

0,00€

(0 - 1 år)

🗺️ Rejseplan

Med vores øbusrejse tager du rundt på øen Tenerife og besøger et af de vigtigste og mest historiske steder.

Det første område, vi besøger, er den sydøstlige del af Tenerife. Vi vil tage til Candelaria – Tenerifes katolske centrum. Vi vil se den smukke katedral og selvfølgelig den berømte sorte madonna – den kanariske skytshelgen.

Herefter kører vi mere mod nord på Tenerife, mod La Orotava.

Undervejs vil vi gøre et lille stop ved Humbolt-udsigtspunktet for at nyde den maleriske La Orotava-dal og tage nogle billeder af den.

Når vi ankommer til La Orotava, vil vi gøre et stop for at opleve denne storslåede historiske by på Tenerife. Vi vil gå gennem de gamle gader og nyde den autentiske arkitektur.

Vores næste destination bliver Icod de Los Vinos, hvor vi finder dens berømte symbol – dragetræet, som menes at være omkring 3000 år gammelt. Vi fortsætter vores tur og ankommer til udsigtspunktet Mirador de Garachico for at opleve Garachico – den lille by, som tidligere var en vigtig og rig handelshavn, før vulkanudbruddet delvist ødelagde den i 1706.

Efter at have besøgt Garachico fortsætter vi vores rejse mod toppen af Erjos, hvor vi kan betragte den fantastiske udsigt over Teide-bjerget.

Vores sidste stop vil være på den sydlige del af Tenerife, hvor vi vil køre til Los Gigantes for at beundre de spektakulære og betagende kæmpeklipper.

Der er forresten mulighed for at se Los Gigantes fra en anden side – at sejle dertil med båd. Undervejs vil du også se hvaler og delfiner i deres naturlige omgivelser. Denne udflugt kan du også lave når som helst på året, da hvalsafari-sæsonen på Tenerife varer hele året.

🚌 Transport Tilgængelig fra / Begynder i nærheden af fra:

Denne aktivitet er let at gennemføre, hvis du bor på et af de følgende feriesteder:

Når du booker, modtager du alle nødvendige oplysninger, så du nemt kan finde mødestedet/afhentningspunktet.

  Kontakt- og reservationsanmodningsformular:

  Vil du vide mere om bookingprocessen? Se mere: Hvordan booker man?

  Felter med * er obligatoriske

  Detaljer om udflugten:

  Participants:

  Contact Information:

  Foretrukken betalingsmetode

  Kommentarer:

  Behandling af data: Oplysningerne vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjeparter. Vi hader spam og vil ikke sende dig reklamer. Oplysningerne vil blive opbevaret i højst 18 måneder. Ved at bruge denne formular accepterer du, at dine data opbevares og behandles af dette websted. Ansvarlig person: Jan Daniel. Formål: Få svar på reservationsanmodningen og køb af den tilbudte aktivitet. Vi kan kontakte dig på whatsapp, e-mail eller telefon med henblik på dette formål.

  Relaterede aktiviteter: