La Gomera Trekking - 1035

La Gomera Trekking

🏷️ Prisene

96,00€

per voksen

48,00€

(0-11 år)

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Reiserute

Hvis du velger Tenerife som reisemål for ferien, har du sannsynligvis hørt om naboøya – La Gomera, som også tilhører Kanariøyene.
Her tilbyr vi deg den mest aktive og utfordrende måten å oppdage denne vakre øya, kjent for sin natur og historie – for å gjøre trekkingsturen.

Turen starter tidlig på morgenen. Vi tar en ferge som går fra havnen i Los Cristianos. Når vi kom til San Sebastián de la Gomera – hovedstaden, tar vi en buss som tar oss opp til fjellene.
Turen starter i nasjonalparken Garajonay, som ble erklært som verdensarvsted av UNESCO. Parken er kjent for sin utrolige subtropiske laurisilva -skog. For millioner av år siden dekket denne typen skog nesten hele Sør -Europa.
Du får en flott mulighet til å utforske denne unike skatten i naturen.

Hele veien under turen vil du bli ledsaget av en profesjonell guide, som vil fortelle deg om La Gomera, dets folk, historie, flora og fauna. Vi vil vandre på skogsstiene og nå den landlige kanariske landsbyen. Der vil vi ta en pause for å prøve typiske kanariske spesialiteter.

Etter pausen tar vi buss og tar en ekskursjon rundt øya for å oppdage litt mer og om ettermiddagen kommer vi tilbake til hovedstaden for å ta ferge tilbake til Tenerife.

Vær oppmerksom på at det er nødvendig å ta med deg passet ditt for fergetilgang. Ferjekostnaden er allerede inkludert i ekskursjonsprisen.

Sørg også for at du bruker komfortable, robuste sko og tar med deg varme klær.

Turen vil ta oss rundt 2-3 timer, så ta nok drikkevann (minst 1,5 liter per person).
Under utflukten stopper vi på den kanariske restauranten for å prøve typisk mat. Prisen (ca. 10 euro) er ikke inkludert.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🚌 Transport tilgjengelig fra / starter i nærheten:

Denne aktiviteten er enkel å gjøre hvis du er i et av følgende resorts:

Ved bestilling vil du motta alle nødvendige detaljer for å finne møtepunktet / hentepunktet enkelt.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

  Kontakt- og bestillingsskjema:

  Vil du vite mer om bestillingsprosessen? Sjekk ut: Hvordan bestille (en)?

  Felt med * er påkrevd

  Informasjon om utflukt:

  deltakere:

  Contact Information:

  Foretrukket betalingsmetode

  kommentarer:

  Databehandling: Dataene vil ikke bli kommunisert eller solgt til tredjepart. Vi hater spam og vil ikke sende deg reklame. Dataene blir lagret i maksimalt 18 måneder. Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på dette nettstedet. Ansvarlig person: Jan Daniel. Formål: Få answear om bestillingsforespørselen og kjøp av aktiviteten som tilbys. Vi kan kontakte deg på whatsapp, e-post eller telefon for det formålet.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

  Relaterte aktiviteter:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom