Parascending in Tenerife Zuid - 1058
Parascending in Tenerife Zuid - 1059
Parascending in Tenerife Zuid - 1060
Parascending in Tenerife Zuid - 1061
Parascending in Tenerife Zuid - 1062

Parascending in Tenerife Zuid

🏷️ Prijzen

40,00€

per persoon

🗺️ Routebeschrijving

Als u op zoek bent naar nieuwe ervaringen, zal parascending in Tenerife Zuid een goede keuze zijn! U heeft het vogelvluchtpanorama uitzicht op de kust van las amerika’s en de oceaan. En een nieuwe vliegervaring beleven. U kunt

U kunt samen met uw familie, vrienden of partner, maximaal 3 personen in één keer, en u kunt kiezen hoe u het liefst aan land gaat: met een beetje verfrissing in de oceaan, of direct op de boot.

De parascending begint in Puerto Colon, Costa Adeje (slechts 5 min. van Playa de las Americas) en gaat op een speciale motorboot die is aangepast voor het parascenderen van maximaal 8 tot 10 personen aan boord.

De vlucht duurt ongeveer 10 min. en het geheel duurt ongeveer 50 min. om weer aan land te gaan. U heeft de optionele keuze als u uw foto’s wilt kopen, op de plaats waar u deze watersport op Tenerife realiseert.

Kinderen van 8 jaar en ouder mogen met de ouders vliegen.

🚌 Transport beschikbaar van / Starten in de buurt van:

Deze activiteit is eenvoudig te realiseren als u in een van de volgende vakantieparken verblijft:

Bij boeking ontvangt u alle benodigde gegevens om het ontmoetingspunt / afhaalpunt gemakkelijk te vinden.

  Contact & Boekingsaanvraagformulier:

  Wilt u meer weten over het boekingsproces? Bekijk het dan: Hoe te boeken?

  Velden met * zijn verplicht

  Excursie details:

  Participants:

  Contactinformatie:

  Voorkeursbetalingsmethode

  Commentaar:

  Data Treatment: De gegevens worden niet gecommuniceerd of verkocht aan derden. Wij haten spam en zullen u geen reclame sturen. De gegevens worden maximaal 18 maanden bewaard. Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Verantwoordelijke persoon: Jan Daniel. Doel: Het verkrijgen van informatie over de boekingsaanvraag en de aankoop van de aangeboden activiteit. Wij kunnen met dat doel contact met u opnemen via whatsapp, e-mail of telefoon.

  Gerelateerde activiteiten: