Tenerife Astronomie Excursie - 11440
Tenerife Astronomie Excursie - 11439
Tenerife Astronomie Excursie - 11438
Tenerife Astronomie Excursie - 11437
Tenerife Astronomie Excursie - 11436
Tenerife Astronomie Excursie - 11435
Tenerife Astronomie Excursie - 11434
Tenerife Astronomie Excursie - 11433

Tenerife Astronomie Excursie

🏷️ Prijzen

80,00€

Volwassenen

50,00€

8 tot 13 jaar

+9,00€

uit Puerto de la Cruz

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🗺️ Routebeschrijving

Observeer de sterren door middel van langeafstandstelescopen en de begeleiding van een professionele Starlight gids die u de hemelkaart en de sterrenbeelden zal tonen. Geniet van ’s werelds grootste zonne-observatorium in een van de meest bezochte nationale parken ter wereld, de berg Teide.

Ontdek sterrenstelsels, sterrenhopen en sterren met uw Starlight-gids, die u ook informatie zal geven over elk hemellichaam dat u observeert. Een perfecte activiteit voor liefhebbers van astronomie die zich verwonderen over de onmetelijkheid van het heelal.

We beginnen in de namiddag bij het Teide Observatorium van het Instituto de Astrofísica de Canarias. Daar zult u de zon kunnen waarnemen zoals u haar nog nooit gezien hebt, en haar vlekken en opvallende vlammen ontdekken. Bovendien zal uw Starlight-gids u het belang van de hemel van Tenerife uitleggen en vertellen over de telescopen en projecten van het instituut.

Vanaf dit punt heeft u een bevoorrecht uitzicht op de zonsondergang van Tenerife. U zult in staat zijn om de zon te zien ondergaan achter de vulkaan Teide, waardoor een spektakel van verschillende kleuren aan de hemel ontstaat.

s Avonds stoppen we voor de lunch als u dat wenst, want die is niet inbegrepen in het pakket.

Daarna gaan we naar de basis van de kabelbaan van de Teide, vanwaar we de meest prachtige nachthemel kunnen zien die u ooit gezien heeft. Deze locatie is prachtig om sterren te kijken, omdat het volledig vrij is van de lichtvervuiling van de stad. U kunt tot 83 sterrenbeelden zien met het blote oog en door lange afstand telescopen.

Andere details

Starlight Guide in het Engels of Spaans.

WIJZIGINGEN EN ANNULERINGEN

In het geval dat de weersomstandigheden verhinderen dat de volledige activiteit doorgaat, zal het volledige bedrag worden terugbetaald. Als de weersomstandigheden het bezoek aan het Teide Observatorium verhinderen, zal de toegangsprijs voor het Observatorium worden terugbetaald. In geval van bewolking bij de sterrenwacht kan de gebruikelijke route van het gecontracteerde bezoek worden gewijzigd. Indien de weersomstandigheden de astronomische waarneming bemoeilijken, zal een planetariumactiviteit worden georganiseerd.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

🚌 Transport beschikbaar van / Starten in de buurt van:

Deze activiteit is eenvoudig te realiseren als u in een van de volgende vakantieparken verblijft:

Bij boeking ontvangt u alle benodigde gegevens om het ontmoetingspunt / afhaalpunt gemakkelijk te vinden.

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

  Contact & Boekingsaanvraagformulier:

  Wilt u meer weten over het boekingsproces? Bekijk het dan: Hoe te boeken?

  Velden met * zijn verplicht

  Excursie details:

  Participants:

  Contactinformatie:

  Voorkeursbetalingsmethode

  Commentaar:

  Data Treatment: De gegevens worden niet gecommuniceerd of verkocht aan derden. Wij haten spam en zullen u geen reclame sturen. De gegevens worden maximaal 18 maanden bewaard. Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Verantwoordelijke persoon: Jan Daniel. Doel: Het verkrijgen van informatie over de boekingsaanvraag en de aankoop van de aangeboden activiteit. Wij kunnen met dat doel contact met u opnemen via whatsapp, e-mail of telefoon.

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom

  Gerelateerde activiteiten:

  Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom