Tenerife Quad Safari Gigantes 80% Off Road - 1172
Tenerife Quad Safari Gigantes 80% Off Road - 1170
Tenerife Quad Safari Gigantes 80% Off Road - 1168
Tenerife Quad Safari Gigantes 80% Off Road - 1166
Tenerife Quad Safari Gigantes 80% Off Road - 1165
Tenerife Quad Safari Gigantes 80% Off Road - 1163

Tenerife Quad Safari Gigantes 80% Off Road

🏷️ Cene

110.00€

150 minut enojni

130,00€

150 minut dvojno;

iz Puerto de la Cruz + 10€ na udeleženca

🗺️ Itinerarij

Razburljiv Quad Safari, ki se začne v Los Gigantesu.

Po tem, ko vas bo minibus pobral iz hotela, se boste odpeljali proti Santiagu del Teide, kjer se začne to razburljivo potovanje.

Na poti do tja se bomo sprehodili mimo osupljivih panoramskih razgledov, zlasti na otok La Gomera in, če bo vreme dopuščalo, tudi na otok La Palma. Če boste pot opravili med koncem januarja in februarjem, boste videli tudi čudovito cvetenje mandljev.

V slikovitem mestecu Santiago del Teide bomo prispeli do naše postaje za štirikolesnike. Tam se bomo prijavili, prejeli vse potrebne materiale in osnovna navodila za uporabo štirikolesnika.

Nato se bomo podali na gorsko cesto z neverjetnimi razgledi na goro Teide in zelo posebno pokrajino borovcev in lave. Razgledi in barve na poti so nepozabni. Peljali se bomo mimo gorskih prelazov Erjos in San José de los Llanos ter končno prispeli na območje narodnega parka Teide proti Arenas Negras, kjer se začne prava pustolovščina.

S štirikolesniki se bomo vozili s terenskimi vozili po gozdnih poteh Arenas Negra in odkrivali čudovite naravne pokrajine z borovci in lavo. Med potjo bomo naredili nekaj postankov, da bomo uživali v razgledih in fotografirali očarljivo kanarsko geografijo.

POKLIČI ZDAJ:

🚌 Prevoz na voljo od / Začetek v bližini od:

To dejavnost boste zlahka izvedli, če boste bivali v enem od naslednjih letovišč:

Po opravljeni rezervaciji boste prejeli vse potrebne podatke, da boste zlahka našli kraj srečanja/prevzema.

POKLIČI ZDAJ:

  Obrazec za stik in zahtevo za rezervacijo:

  Želite izvedeti več o postopku rezervacije? Oglejte si: Kako rezervirati?

  Polja z * so obvezna

  Podrobnosti o izletu:

  Participants:

  Kontaktni podatki:

  Prednostni način plačila

  Komentarji:

  Obdelava podatkov: Podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam. Sovražimo neželeno pošto in vam ne bomo pošiljali nobenih oglasov. Podatki bodo shranjeni največ 18 mesecev. Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tem spletnem mestu. Odgovorna oseba: Jan Daniel. Namen: Pridobivanje odgovorov o zahtevku za rezervacijo in nakupu ponujene dejavnosti. V ta namen vas lahko kontaktiramo prek aplikacije whatsapp, e-pošte ali telefona.

  Sorodne dejavnosti: