3 TIMERS SJØ-RIBTUR PÅ TENERIFE MED WHITE MOON

INFORMASJON: 3 TIMERS SJØ-RIBUTLEIE PÅ TENERIFE MED WHITE MOON

Lei denne Sjø-riben for din familie, venner eller partner og nyt en fantastisk dag på sjøen med denne private båtturen under ditt ferieopphold på Tenerife.

Pust inn den friske luften fra Atlanterhavet mens du bader og soler deg under den varme Kanarisolen. Denne private ribturen starter fra havnen Puerto Colon.

Sjø-riben 860 Lux tilbyr ekte fartsfølelse med sine to 175 CV motorer. De gir en total effekt på 350 hestekrefter!! Du vil ha store muligheter til å observere hvaler og delfiner også. Reiseruten legges opp helt etter kundens ønske. Du kan planlegge en gjenforening med gamle venner, familieutflukt eller dra ut med din partner, frieri, feire bursdag eller bare ganske enkelt ta en av våre private standard båtturer.

På den 3 timers båtturen har du tid til å slappe av, se hvaler eller delfiner og snorkle i en av de lokale buktene, som Puertito de Adeje. På den 6 timer lange båtturen kan du dra helt til klippene Los Gigantes.

De fantastiske klippene har gigantiske steinformasjoner som strekker seg 500 til 600 meter opp i høyden. Der vil det bli tid til svømming og snorkling. Denne båten har plass til 10 passasjerer. Drinker og snacks er inkludert.

Transport kan tilbys på forespørsel. Husk at det alltid er lurt å planlegge dine leiebåt-utflukter på forhånd for å være sikker på at du får den dagen og tidspunktet du ønsker, så det passer perfekt inn i ferieplanene dine.

Bare fyll ut bestillingsskjemaet og begynn planleggingen av ferien din nå.

Prising
395,00€
3 timers båtutleie
ATTRAKSJONER
10 PASSASJERER
SNACKS OG DRINKER
TRANSPORT VED FORESPØRSEL

FORETA EN BESTILLINGSFORESPØRSEL

Du trenger ikke betale noe nå.

FORETA EN BESTILLINGSFORESPØRSEL

Felt merket med * må fylles ut

Kontaktinformasjon

UTFLUKTSDETALJER:

DELTAKERE:Foretrukket betalingsmetode

Kommentarer:Bananapalmbay.com