Bálnafigyelés Tenerife déli részén

Bálnafigyelés Tenerife déli részén

A bálna- és delfinmegfigyelő kirándulások a legnépszerűbb kirándulások közé tartoznak Tenerifén. Ezek az intelligens állatok egész évben élnek az örök tavaszi szigeten. Ezért mindig az év legjobb időszakában lehet bálnafigyelő kirándulást tenni Tenerifén.

Egész évben lehetőség van delfin- és bálnalesre. Nálunk számos hajó közül választhat, és 3-4,5 órás időtartam között. A delfinek és bálnák megfigyelésére a legjobb garancia Puerto Colon vagy Los Cristianos kikötőjéből indulva van. Mindkét kikötő Costa Adeje és Playa de las Americas közelében található Tenerife déli részén.

A bálnafigyelés lehetőséget ad arra, hogy családjával vagy barátaival együtt élvezze a kikapcsolódást. A kísérleti bálnák és a fenékorrú delfinek az egyik leggyakrabban megfigyelt típusok. Ha kellemes időtöltésre vágyik a tenerifei nyaralás alatt, a bálnalesés nagyon élvezetes lehetőség.

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

 

A bálnafigyelésre foglalható kirándulásokhoz a tengeren való felfrissülés is hozzátartozik. Hajós kirándulásainkon a fedélzeten korlátlan mennyiségű ital is szerepel. A delfinekkel vagy bálnákkal való úszást Tenerifén a nemzetközi törvények nem engedélyezik. Az állatok védettek, és ennek jó okai vannak.

Ha bálnafigyelő kirándulást szeretne foglalni Tenerifén, nézze meg a hajóutak menüpontot, ott mindenféle hajót megtalál, amellyel bálnafigyelésre indulhat Puerto Colonból. Ha nem tudja eldönteni, hogy melyik út a legmegfelelőbb Önnek, csak töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és mi személyesen segítünk Önnek!

A bálnákat és delfineket természetes élőhelyükön, nem pedig fogságban megfigyelni sokkal élvezetesebb és közelebbi élményt nyújt az állatokhoz.

Nem számít, hogy az Ön szállodája Los Cristianosban, Las Americasban, Costa Adejében vagy Playa Paraisóban van-e, a bálnafigyelő kirándulások az Ön szállodájának közelében indulnak, így döntse el, melyik hajót választja, és élvezze a nyaralását!

Kapcsolódó cikkek:

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom