Butihondo Beach

Butihondo Beach

Velkommen til Butihondo, en strand, der har alt, hvad du behøver for at tilbringe en dejlig dag på havet med total komfort og forskellige tjenester for enhver smag. Den er også fantastisk for liberale, der nyder at solbade på hver en centimeter af deres hud.

Butihondo tiltrækker hundredvis af turister på grund af sin skønhed og pragt. Lig på det gyldne sand og nyd øens klareste solskin med en meget blid vind. Det rolige og krystalklare vand inviterer dig til at svømme og dyrke sjov vandsport med vennerne. Den har en perfekt beliggenhed i et semi-urbant miljø for dem, der ønsker at nyde sol og sand uden at forlade byen.

Beliggenhed af Butihondo strand

Playa Butihondo

Du kan finde den i den sydlige del af øen Fuerteventura i kommunen La Pájara. I denne lokalitet finder du mange paradisiske strande og naturomgivelser af uberegnelig skønhed.

Den ligger specifikt i turistkomplekset Morro Jable og ved siden af urbaniseringen Esquinzo Butihondo. Da den ligger ved siden af Esquinzo-slugten, er den også kendt af nogle som Esquinzo-stranden.

Morro Jable er en smuk landsby på Fuerteventura, som tidligere var kendt som en stille fiskerby. Den har nu udviklet sig til at tilbyde verden en række turisttjenester og er blevet et turistområde, der modtager tusindvis af besøgende hvert år.

Tjenester

Her finder du alt hvad du leder efter på en strand for at nyde havet i komfort, vi har følgende tjenester:

  • Udlejning af liggestole og parasoller
  • Brusere
  • Toiletter
  • Barer på stranden
  • Liggestole

Sport

Du kan finde forskellige faciliteter, der kan hjælpe dig med at dyrke vandsport. Den mest populære aktivitet er windsurfing, som du kan nyde sammen med familie og venner. Der er livreddere på vagt for at sikre de besøgendes sikkerhed.

Nudiststrand

Butihondo Beach - Fuerteventura (1)

Butihondo er en tre kilometer lang strand, der er opdelt i tre områder. Et af disse områder er indrettet til nudisme, det har en fremragende beliggenhed, hvor man kan nyde stranden og sandet i fred og for sig selv og væk fra turisterne.

Familiær atmosfære

Af hele strandens længde er kun en del af stranden beregnet til nudisme, og resten er til glæde for hele familien. Du kan tage børnene med og lade dem lege på stranden takket være de rolige bølger hele året rundt.

Parkering

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvor du skal stille din bil. Rundt om stranden finder du masser af steder at parkere din bil.

Hoteller og restauranter

Meget tæt på stranden finder du mange hoteller, lejligheder og restauranter, så du kan bo i komfort. Du vil finde forskellige muligheder for enhver smag og budget. Du kan vælge mellem Jandia Princess, Fuerteventura Princess, Magic Life og mange flere.

Disse hoteller tilbyder alle tjenester, så du mangler intet. Det gastronomiske tilbud er meget varieret, og du vil nyde udsøgte retter til glæde for din gane.

Sådan kommer du dertil

Du kan tage buslinjen, der går til landsbyen Morro Jable.

Hvis du tager ad landevejen, skal du tage FV-2, også kendt som Butihondo-svinget. Når du har parkeret, skal du tage grusvejen mellem hotellerne.

Anbefalinger til feriegæster

Hvis du besøger Butihondo-stranden, beder vi dig om at følge følgende anbefalinger for at bevare strandens integritet:

  • Undgå råb og høj musik
  • Brug miljøvenlige solcremer
  • Brug ikke sæbe i bruserne på stranden
  • Flyt ikke sten rundt og tag dem ikke med hjem
  • Efterlad ikke affald eller madrester
Strande i Fuerteventura
Relaterede artikler: