Naturlige svømmebassiner i Agaete

Naturlige svømmebassiner i Agaete

Natural Pools i Agaete er tre vulkaniske stenbassiner, hvor du kan tage en forfriskende dukkert og have det sjovt med din familie. Vi inviterer dig til at lære dette naturvidunder at kende, som modtager hundredvis af turister, der er forelsket i dets charme og ro.

De er også kendt som Las Salinas de Agaete. De tilbyder et anderledes miljø end de typiske strande på Gran Canaria. Her finder du ikke klitter, fint sand eller bølger, der slår mod kysten.

Find i dette indlæg ud af, hvad de naturlige pools i Agaete er, hvorfor de er så populære, og hvordan du kommer til dem.

Piscinas Naturales en Agaete -.min

Hvad man kan lave i de naturlige pools i Agaete

I Las Salinas de Agaete finder du tre formidable vulkaniske stenpools, der er perfekte til at slappe af og nyde havet. De er forbundet med hinanden og med havet gennem underjordiske kanaler.

Da de er beskyttet mod bølgerne, tilbyder de fredfyldte vandområder, hvor man kan nyde havet på en afslappet måde. Takket være disse forhold er de ideelle for familier. Børnene kan bade i fred og ro uden den risiko, som bølgerne udgør. Der er trapper til at komme ind og ud af bassinerne, hvilket letter adgangen for alle familiemedlemmer.

I de naturlige pools i Agaete kan du solbade, forfriske dig i det krystalklare vand og dykke for at opdage de skønheder, der gemmer sig under overfladen. Når tidevandet stiger, kommer bølgerne og fiskene ind i bassinerne. Når tidevandet går ned, bliver fiskene fanget og skaber et interessant undervandsmiljø til dykning og udforskning.

Nyd den barske udsigt over kystlinjen. Lad dig forføre af de klipper og klipper, der beskytter den smukke og frugtbare Agaete-dal. Glem ikke at besøge El Roque Partido, eller Dedo de Dios, en vulkansk klippe i form af en finger, der peger mod himlen.

Puerto de Agaete.min

Services

I Agaete saltsletterne finder du følgende tjenester:

  • Badeanstalter
  • Kantine
  • Livredder om sommeren
  • Parkeringsplads

Der er også et solarium, hvor du kan solbade i fred og ro uden at blive fuld af sand.

Beliggenhed

Disse naturbassiner ligger i Agaete i den nordvestlige del af Gran Canaria og er de mest kendte på øen. Deres navn kommer fra deres tidligere funktion som saltbassiner. I oldtiden var det et sted, hvor folk tog hen for at søge efter havsalt, som senere blev omdannet til disse storslåede bassiner, som vi kan nyde i dag.

Agaete

Pueblo de Agaete.min

Agaete er en by med fisketradition, hvor der er masser af stegte fisk, saltfisk og passion for søfart. Her finder du forskellige kultur- og fritidsmuligheder. Denne landsby er fødested for store digtere, som finder deres inspiration i dalens skønhed, havets duft og fiskerstemningen.

Langs promenaden finder du butikker, salg af kunsthåndværk og snesevis af restauranter, der serverer frisk fisk på alle tidspunkter af døgnet. Forkæl din gane og gør dig klar til at nyde fisk i dens forskellige præsentationer. Du vil ikke kunne vælge mellem bouillon, stegte retter eller de traditionelle stegte fiskeretter.

Sådan kommer du til Agaete-passagerne

Hvis du ønsker at besøge de naturlige pools i Agaete, kan du komme dertil i bil fra Las Palmas, som kun ligger 30 minutter væk. Du kan også komme dertil til fods fra Paseo de los Poetas i Puerto de las Nieves. Hvis du befinder dig på Tenerife og ønsker at krydse fra den ene ø til den anden, tager turen med færgen lidt over en time. Dette er ideelt for besøgende, der ønsker at lære de kanariske øer at kende uden at gå glip af nogen af seværdighederne. Vi anbefaler, at du planlægger din ferie omhyggeligt, så du kan lære alle de kanariske øgruppers charme at kende.

Strande i Gran Canaria

Relaterede artikler:

Relaterede aktiviteter: