Naturlige svømmebassenger i Agaete

Naturlige svømmebassenger i Agaete

Natural Pools i Agaete er tre vulkanske steinbassenger hvor du kan ta en forfriskende dukkert og ha det gøy med familien. Vi inviterer deg til å bli kjent med dette vidunderet i naturen som mottar hundrevis av turister forelsket med sin sjarm og ro.

De er også kjent som Las Salinas de Agaete. De tilbyr et annet miljø enn de typiske strendene på Gran Canaria. Her finner du verken sanddyner, fin sand eller bølger som slår mot kysten.

Finn ut i dette innlegget hva de naturlige bassengene i Agaete er, hvorfor de er så populære og hvordan du kommer deg til dem.

Piscinas Naturales en Agaete -.min

Hva du skal gjøre i de naturlige bassengene i Agaete

I Las Salinas de Agaete finner du tre formidable vulkanske steinbassenger perfekt for å slappe av og nyte havet. De er forbundet med hverandre og til havet gjennom underjordiske kanaler.

Siden de er beskyttet mot bølgene, tilbyr de rolig vann for å nyte havet på en avslappet måte. Takket være disse forholdene er de ideelle for familier. Barn kan bade fredelig uten risikoen fra bølgene. Det er trapper for å komme inn og ut av bassengene, noe som letter tilgangen for alle medlemmer av familien.

I de naturlige bassengene i Agaete kan du sole deg, forfriske deg i det krystallklare vannet og dykke for å oppdage skjønnhetene gjemt under overflaten. Når tidevannet stiger, går bølgene og fisken inn i bassengene. Når tidevannet går ut, blir fisken fanget og skaper et interessant undervannsmiljø for dykking og utforskning.

Puerto de Agaete.min

Nyt øynene på den robuste utsikten over kysten. La deg forføre av klippene og klippene som beskytter den vakre og fruktbare dalen Agaete. Ikke glem å besøke El Roque Partido, eller Dedo de Dios, en vulkansk stein i form av en finger som peker mot himmelen.

Tjenester

I saltleilighetene til Agaete finner du følgende tjenester:

  • Bad
  • Kantine
  • Badevakt om sommeren
  • Parkeringsplass

Den har også et solarium hvor du kan sole deg fredelig uten å bli full av sand.

plassering

Disse naturlige bassengene ligger i Agaete nordvest på Gran Canaria, og er de mest kjente på øya. Navnet deres kommer fra deres tidligere funksjon som saltpanner. I antikken var det et sted hvor folk gikk på jakt etter havsalt, som senere ble omgjort til disse praktfulle bassengene som vi kan nyte i dag.

Agaete

Pueblo de Agaete.min

Agaete er en by med en fisketradisjon, hvor stekt fisk, saltfisk og sjøfartslidenskap florerer. Her finner du ulike kultur- og fritidstilbud. Denne landsbyen er fødestedet til store diktere som finner sin inspirasjon i skjønnheten i dalen, duften av havet og fiskeatmosfæren.

Langs promenaden finner du butikker, håndverksutsalg og dusinvis av restauranter som serverer fersk fisk hele døgnet. Unn ganen din og gjør deg klar til å smake på fisk i de forskjellige presentasjonene. Du vil ikke kunne velge mellom buljonger, steker eller de tradisjonelle stekte fiskerettene.

Slik kommer du deg til Agaete-bassengene

Hvis du ønsker å besøke de naturlige bassengene i Agaete, kan du komme dit med bil fra Las Palmas, kun 30 minutter unna. Du kan også komme dit til fots fra Paseo de los Poetas i Puerto de las Nieves. Er du på Tenerife og ønsker å krysse fra en øy til en annen, tar reisen litt over en time med ferge. Dette er ideelt for besøkende som ønsker å bli kjent med Kanariøyene uten å gå glipp av noen av severdighetene. Vi anbefaler at du planlegger ferien nøye slik at du kan bli kjent med all sjarmen til Kanariøygruppen.

Relaterte aktiviteter: