Playa de las vistas Strand

Playa de las vistas Strand

Playa de las Vistas, joka tunnetaan myös nimellä Las Vistasin ranta, on erittäin houkutteleva ranta paikallisille ja muille espanjalaisille.

Se vastaanottaa myös jatkuvasti turisteja kaikkialta maailmasta, jotka ihastuvat sen viehätykseen. Suurin kävijävirta on kesällä, mutta se houkuttelee edelleen keskimääräistä määrää kävijöitä koko loppuvuoden ajan.

Aallonmurtajarivinsä ansiosta se tarjoaa hyvin rauhalliset vedet, jotka ovat ihanteellisia lasten kanssa vierailuun. Älä huolehdi aalloista, vaan nauti rauhasta ja rentoutumisesta.

Sijainti

Kunta: Arona

Se sijaitsee Teneriffan eteläosassa Los Cristianosin sataman vieressä samannimisessä kaupungissa. Koska se on hyvin lähellä Los Cristianosin rantaa, voit kävellä toisesta toiseen rantakatua pitkin.

Hotellit ja ravintolat

Playa de Las Vistas Tenerife South

Sitä ympäröivät hotellit ja asunnot, minkä vuoksi se on yksi turistien suosituimmista rannoista ympäri vuoden.

Las Vistasin rantakadulla on ruokakojuja, jos mielesi tekee välipalaa. Siellä on myös monia kauppoja, ravintoloita ja McDonalds.

Hiekka

Se tarjoaa herkullista kultaista hiekkaa. Vierailijat nauttivat hiekalla makoilusta ruskettuakseen, nauttivat Atlantin auringosta ja rentoutuvat meren kohinan kuunnellessa.

Saavutettavuus

Las Vistas on yksi kahdestatoista Teneriffan saaren esteettömäksi rannaksi määritellystä rannasta. Tämä tarkoittaa, että se on mukautettu liikuntarajoitteisia varten, ja sinne on luiskat ja kävelytiet, jotka helpottavat pääsyä, sekä suihkut ja pysäköintipaikat pyörätuolin käyttäjille.

Mitä löydät

Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja

Jos haluat pysytellä mieluummin varjossa, kävijöille on tarjolla runsaasti alueita, joista voi vuokrata maksua vastaan mukavia riippumattoja.

Urheilu

Monet matkailijat menevät rannalle pitämään hauskaa ja harrastamaan liikuntaa. Lentopallo on yksi suosituimmista rantaurheilulajeista, ja sitä voi pelata täällä. Rannan varrella on useita lentopalloverkkoja, joista voit nauttia perheen ja ystävien kanssa.

Jos pidät myös vesiurheilusta, voit harrastaa vesihiihtoa, banaaniveneilyä ja laskuvarjohyppyä.

Keinotekoinen saari

Fuente Playa de las Vistas

Aivan kuin sen luonnollinen viehätys ei olisi riittänyt, täällä on myös pieni keinotekoinen saari, jossa on suihkulähde, joka ampuu vettä taivaalle kävijöiden iloksi. Ota ainutlaatuisia valokuvia, jotka näyttävät kuin joltain mielikuvitusmereltä.

Autopaikka

Las Vistasin rantakadulla, hyvin lähellä rantaa on merisataman pysäköintialue. Koska tämä on paras paikka jättää auto, on huomautettava, että pysäköinti on maksullista.

Jotkut matkailijat etsivät ilmaisen paikan läheisiltä kaduilta ja kävelevät sitten rannalle. Näin he säästävät pysäköinnissä ja nauttivat samalla kävelystä.

Lomailijan turvallisuus

Rannalla on Punaisen Ristin perustama hengenpelastusasema. Se on aina valvonnassa, ja siellä on hengenpelastajia, jotka ovat aina varuillaan kaiken mahdollisen varalta.

Liput

Vaikka ranta on hyvin vartioitu, on meidän tehtävämme pitää huolta itsestämme. Tätä varten rannalla on erilaisia lippuja, jotka osoittavat kävijöille, millainen vesi on. Tässä on värikoodi, joka kannattaa aina pitää mielessä:

  • Punainen: ei sovi uimiseen
  • Keltainen: uimiseen soveltuva, mutta varoen.
  • Vihreä: uimiseen sopiva

Mitä et voi tehdä

Rannan ja muiden kävijöiden mielenrauhan suojelemiseksi on ilmoitettu, että et voi:

  • tuoda mukanaan koiria
  • Leiriytyä
  • Jättää tupakantumppeja hiekalle
  • soittaa musiikkia

Strande i Tenerife

Se on Teneriffan kaunis ranta, joka on edelleen tuntematon monille turisteille, joten se...
Playa de Troya I og II er to strande i Costa Adeje. Her finder du alt det sjove ved...
Det er en bystrand i Costa Adeje, der tilbyder alt, hvad du har brug for til en...
Se on kaupunkiranta, joka sijaitsee Puerto Santiagon laiturilla ja kävelykadulla....
Den er også kendt som Playa los Guios og er en dejlig strand, der er velsignet af...
Det er en fantastisk bystrand, hvor man kan solbade og nyde Tenerifes hav. På grund af...
Det er en bystrand, der er meget populær på Tenerife, og som modtager mange besøgende,...
Playa Fañabé er en dejlig lys sandstrand med fantastiske fritidsaktiviteter. Den...