Playa de Los Gigantes Strand

Playa de Los Gigantes Strand

Også kjent som Playa los Guios, er det en nydelig strand velsignet av naturen. Ideell for å dra og nyte en flott dag, fantastisk utsikt, strålende sol, vulkanske steiner og krystallklart vann.

plassering

Kommune: Santiago del Teide

Det ligger ved siden av turistsenteret Acantilado de los Gigantes, nordvest på Tenerife.

Den har høy beleggsprosent det meste av året.

Det tilbyr en unik utsikt, du vil få en panoramautsikt over Acantilado de los Gigantes. Dette er et majestetisk landskap, la deg rive med og se på naturens undere og nåden ved å kunne nyte den.

Ved siden av stranden ligger en marina og en landsby full av sjømenn og lidenskapelige fiskere. Vi snakker om landsbyen Los Gigantes, den siste kystbyen med innbyggere i området. Det er en rolig landsby ideell for å hvile og tilbringe noen dager fulle av fred og ro.

I denne delen av øya er havet stille og vindstille, noe som gjør det til en stille strand å hvile og nyte sammen med barna.

Tjenester

  • Hengekøyer
  • Dusj
  • Fotbad
  • Restauranter
  • Buss stopp

Sand

Den har veldig fin svart sand. Denne egenskapen skyldes dens vulkanske opprinnelse, noe som gjør den til en ekstraordinær strand med enestående skjønnhet.

Det er også noen steinete områder, men borte fra inngangen til stranden.

Blått flagg

Den tilhører strendene med Blått Flagg-utmerkelse, noe som betyr at vannet er egnet for badende og at stranden tilbyr alle tjenester til glede for besøkende.

Dette skillet gjelder kun strender med sanitærvannskvalitet og utmerkede tjenester.

tilgjengelighet

Parkering for bevegelseshemmede.

Sikkerhet

På kysten er det badevaktpost og badevakter for sikkerheten til badegjestene.

Vi oppfordrer deg til å være forsiktig og ta hensyn til fargen på flaggene som indikerer vannets tilstand.

Los Gigantes havn

Harbour Puerto de Los Gigantes.min

Havnen i Los Gigantes ved siden av stranden tilbyr turer og utflukter til havet for hval- og delfinsafari. Under turen kan du beundre storslagene til klippene.

Utflukter inkluderer besøk til stranden og ravinen i Masca og til Punta de Teno, et av de mest skjulte og ukjente stedene på øya.

Hoteller og restauranter

I nærheten av stranden finner du mange restauranter som tilbyr fiskeoppskrifter. Du vil også finne noen butikker, tobakksforretninger, dagligvarebutikker og supermarkeder.

I landsbyen kan du leie en leilighet eller bo på et av hotellene.

Hvordan komme seg til stranden

For å komme til stranden foreslår vi å leie en bil til Santiago de Teide kommune, hvor du finner skilt på veiene som indikerer ruten til klippene.

Relaterte aktiviteter: