Playa del Duque Плаж

Playa del Duque Плаж

Това е градски плаж, разположен в Коста Адехе, който предлага всичко необходимо за един страхотен ден на слънце. Той също така приканва към почивка и релаксация за тези, които търсят място, където да се откъснат от шума и суетата на ежедневието.

Той е защитен от вълнолом, който гарантира слабо вълнение през по-голямата част от годината, което го прави безопасен за децата и цялото семейство.

Той предлага услуги с високи стандарти, предоставяйки на посетителите си най-доброто изживяване. Ще откриете комфорт, природна красота, достъпност, забавление и безопасност на един лесно достъпен плаж.

Playa del Duque Costa Adeje Holiday Resort view with Dron

Местоположение

Община: Adeje

Разположен е в района на урбанизацията Playas y Jardines del Duque.

Тъй като се намира в Коста Адехе, предлага добро време през цялата година.

Мястото е винаги чисто и има добра атмосфера, идеално за посещение с деца. Приема туристи и местни жители през цялата година, като нивото на заетост е средно високо.

През крайбрежната алея можете да стигнете до близките плажове.

Услуги

 • Шезлонги и чадъри
 • Тоалетни
 • Вани за крака
 • Душове и съблекални
 • Плажни барове
 • Телефони
 • Почистване
 • Наемане на педалски кънки

Паркинг

В близост има голям платен паркинг с повече от 100 места за паркиране.

Той се намира на 100 метра в района на търговския център.

Пясък

Има чист пясък с всички сивкави и златисти тонове.

Тъй като се намира в по-малко ветровитата част на острова, този плаж ви предлага много спокойствие.

Отпуснете се на пясъка, насладете се на слънцето и морския бриз, докато се наслаждавате на очарованието и спокойствието на морето.

Сигурност

За безопасността и подкрепата на плажуващите плажът е оборудван с:

 • охранителни пунктове
 • пунктове за туристическа информация
 • Спасители и спасители

Син флаг

Плажът Playa del Duque е удостоен със Син флаг, което означава, че предлага всички услуги, необходими за комфорта на плажуващите.

Освен това всяка от тези услуги е с най-високо качество и отлични постижения, одобрени от Европейската фондация за екологично образование.

Това отличие се присъжда само на плажове, които имат чисти и безопасни води за гмуркане. Следователно то означава, че те се намират в оптимални екологични и туристически условия.

Достъпност

Това е един от дванадесетте плажа в Тенерифе със съоръжения, адаптирани за хора с намалена подвижност. Затова разполага със запазен паркинг, пътеки и специални рампи.

Хотели и ресторанти

Playa del Duque Costa Adeje Hotel El Duque

Пред плажа се намират най-ексклузивните хотели и ресторанти в южната част на Тенерифе. Можете да изпиете по едно питие, да опитате вкусни ястия и да научите повече за гастрономията на острова.

Има и магазини с всичко, което ще ви е необходимо по време на престоя ви на плажа. В близост има няколко банкомата, стоянки за таксита и целия лукс на едно от най-туристическите места в Тенерифе.

Можете да стигнете до там с кола или с междуградския автобус.

Playa del Duque Puesta de Sol

Плажове в Тенерифе
Свързани статии:
Related Activities: