Playa Fañabé Strand

Playa Fañabé Strand

Playa Fañabé er en herlig lys sandstrand med fantastiske rekreasjonsaktiviteter. Den tiltrekker seg besøkende hele året, og er en av de mest aktive strendene på Tenerife. Den har små bølger og rolig vann, og derfor passer den for hele familien.

Det ligger i et urbant område, promenaden byr på hyggelige turer med vakker utsikt, hvor du også kan nyte deilig mat i noen av sine barer og restauranter, og kjøpe alt du trenger i forskjellige butikker langs strandpromenaden.

Denne stranden har alt du trenger for en flott dag ute med venner og familie. La stresset ligge og ta en spasertur, du vil finne sol, sand og avslappende krystallklart vann.

plassering

Kommune: Adeje

Det ligger i Costa Adeje, sør på øya Tenerife.

Det ligger ved siden av Playa de Torviscas, som du kan gå til fordi de er en del av den samme stranden. For mange turister representerer disse to det beste strandområdet på Tenerife Sør.

Du kan nå med bil og til fots langs promenaden. Det er en parkeringsplass, men du kan alltid finne en tom plass i en gate i nærheten.

En av de intercity kollektivlinjene passerer like ved.

Blått flagg

Playa Fañabe har blitt tildelt Blått Flagg, noe som betyr at det tilbyr trygt vann med sanitærkvalitet for dykking og strandtjenester av høy kvalitet.

Sand

Den har en type vulkansk sand, veldig fin. Beveger du deg langs stranden vil du legge merke til at fargen på sanden varierer fra gylne til gråaktige toner.

Det regnes også som et paradis fordi det alltid byr på godt vær, hele året byr det på et ideelt klima, varmt om dagen og mildt om natten.

tilgjengelighet

Hvis du har eller går sammen med noen med redusert mobilitet, ikke bekymre deg, stranden har ramper og fasiliteter for tilgang og opphold for personer i rullestol.

Tjenester

Dusj
Toaletter
Solsenger og parasoller
Fotbad
Barneområde
Oppblåsbare slott for barn
Prøverom
Strandbarer
Badevakter
Overvåkning

Du kan også leie

Jetski
Pedalskøyter
Fluefisk
Himmel og våkne
Banan
Parascending

Promenade

Langs promenaden finner du store hoteller. Du kan bo i hvilken som helst av dem og komme ned for å nyte Playa Fañabé når du vil.

I området finner du også turistkontor og kjøpesentre. Ved siden av disse er det flere butikker og restauranter, noen med terrasser hvor du kan smake på rettene deres mens du nyter utsikten over havet.

Barnas strand

Som vi allerede har nevnt, har den mange funksjoner som gjør den ideell for barn.

Den har til og med tilgang for barnevognen.

Moloen blokkerer bølgene, så dønningen er ikke sterk. Likeledes er vinden veldig rolig fordi den ligger sørvest på Tenerife, det minst vindfulle området på øya.

Barn er glade her. De plasker rundt i det rolige vannet og kysten er langgrunn. De liker også å bygge sandslott mens foreldrene slapper av i sanden eller tar et bad.

Badevakter er alltid tilgjengelig for å ivareta enhver hendelse.

Relaterte aktiviteter: