Playa de Montaña de Arena Strand

Playa de Montaña de Arena Strand

Playa de Montaña de Arena er en uberørt og lite kjent strand. Den ligger sør på Gran Canaria, og til tross for at den er på denne siden av øya, mottar den få turister. De fleste av de besøkende er lokalbefolkningen som kommer hit hver helg.

Det er en vill og liten strand med en rolig atmosfære. Den er preget av mørk sand, moderat vind og stille vann. Det er perfekt for de som ønsker å tilbringe en dag på stranden vekk fra folkemengdene. Vi inviterer deg til å besøke den for å slappe av og komme i kontakt med naturen uten byens kjas og mas og de ubehagelige blikkene.

Nudiststrand

Takket være egenskapene nevnt ovenfor, tilbyr denne stranden de perfekte forhold for nudisme. Besøk Sand Mountain Beach for å sole deg på hver tomme av huden din. La svømmedrakten være hjemme og overgi deg til naturen med hele deg.

Ta med hundene dine for en svømmetur på stranden

I tillegg til å kunne praktisere nudisme, kan du på denne stranden ta med hundene dine for å nyte stranden like lykkelig som du gjør.

Camping

En av de mest attraktive aspektene ved denne stranden er at den tilbyr muligheten til å slå leir og overnatte under den lyse månen på Gran Canaria. Camping er hyppigere i sommermånedene. Det er bare i sommermånedene at denne stranden slutter å være rolig og avslappet og blir et sted fullt av telt og mas og mas. Men på andre tider eller dager i uken forblir stranden tilbaketrukket og et hyggelig tilfluktssted fra byen.

Hvis du velger å slå leir i dette området, slå opp teltet veldig nær fjellet for å unngå å bli fanget i vannet når tidevannet kommer inn.

-Playa de Montaña Arena.min

Tjenester

Den typen tjenester og fasiliteter du ser etter på en urban strand finnes ikke på Sand Mountain Beach. Det er ingen urbane fasiliteter, ingen strandbarer og ingen parasoller som beskytter deg mot solen. Her er det bare fjell, toasty sand og et nydelig hav. Du finner heller ingen toaletter eller restauranter, så ta din egen mat og drikke.

Hvis du ikke er villig til å ofre komforten du er vant til, anbefaler vi å besøke Playa del Inglés, San Agustín eller Maspalomas-stranden. I mellomtiden venter Playa de Montaña de Arena-stranden på deg for å tilby deg en annen type rekreasjon i full kontakt med naturen.

Barn

Denne stranden anbefales ikke for barn. Tilgangen til stranden innebærer å overvinne noen kompliserte hindringer. Det er også en strand hvor det kan være hunder, så det er ikke tilrådelig for barn å leke i området.

Hvordan komme seg dit

For å komme til Montaña de Arena-stranden, ta kystveien fra Pasito Blanco mot El Pajar. Ta avkjøringen inn på grusveien som går mot Las Carpinteras-stranden. Vi foreslår at du parkerer i et område nær veien for å unngå hullene i det ulendte terrenget.

Etter å ha forlatt bilen, gå langs kysten og du kommer til stranden i Las Carpinteras. Ta til venstre og gå i ca. 10 minutter gjennom klippene for å finne stranden Montaña de Arena. Vi anbefaler at du bruker komfortable sko og har lett vekt for å gjøre det lettere å komme deg gjennom de vanskelige områdene.

En annen måte å komme seg til Playa de Montaña de Arena på er å leie en kajakk for å padle til stranden. Dette er en av de morsomste aktivitetene du kan gjøre på stranden og er veldig populær blant besøkende. Hvis du velger denne aktiviteten, vil du bli kjent med andre uberørte viker med samme skjønnhet og sjarm.

Vi inviterer deg til å besøke Playa de montaña de arena under ferien din på Gran Canaria. Kom og nyt det krystallklare vannet og ville stilen. Koble fra verden og overgi deg selv til havets fredelige omgivelser. Dette er naturens gave til de som søker tilbaketrukkethet og villmark. Her kan du gjøre som du vil, det eneste vi ber om er at du ikke forsøpler og forlater stranden på samme måte som du fant den. Ikke forstyrr miljøet ved å plukke opp steiner eller flytte dem rundt. Vi må ta vare på alt stranden har å tilby slik at vi kan nyte den når vi måtte ønske.

Relaterte aktiviteter: