Playa de Montaña de Arena Strand

Playa de Montaña de Arena Strand

Playa de Montaña de Arena er en uspoleret og lidet kendt strand. Den ligger på den sydlige del af Gran Canaria, og på trods af at den ligger på denne side af øen, er der kun få turister. De fleste af dens besøgende er lokale, som kommer her hver weekend.

Det er en vild og lille strand med en rolig atmosfære. Den er kendetegnet ved mørkt sand, moderat vind og roligt vand. Den er perfekt for dem, der ønsker at tilbringe en dag på stranden væk fra menneskemængderne. Vi inviterer dig til at besøge den for at slappe af og komme i kontakt med naturen uden byens travlhed og de ubehagelige blikke.

Nudiststrand

Takket være de ovenfor nævnte egenskaber tilbyder denne strand de perfekte betingelser for nudisme. Besøg Sand Mountain Beach for at solbade på hver en centimeter af din hud. Lad badedragten blive hjemme og overgiv dig til naturen med hele dit væsen.

Tag dine hunde med til en svømmetur på stranden

Ud over at du kan dyrke nudisme kan du på denne strand tage dine hunde med, så de kan nyde stranden lige så lykkeligt som dig.

-Playa de Montaña Arena.min

Camping

Et af de mest attraktive aspekter ved denne strand er, at den giver mulighed for at campere og tilbringe natten under Gran Canarias klare måne. Camping er hyppigere i sommermånederne. Det er kun i sommermånederne, at denne strand ophører med at være rolig og afslappet og bliver et sted fyldt med telte og travlhed og menneskemylder. På andre tidspunkter eller ugedage er stranden dog fortsat afsondret og et behageligt tilbagetog fra byen.

Hvis du vælger at slå lejr i dette område, skal du slå dit telt op meget tæt på bjerget for at undgå at blive fanget i vandet, når tidevandet kommer ind.

Tjenester

Den slags service og faciliteter, som du leder efter på en bystrand, er ikke til stede på Sand Mountain Beach. Der er ingen byfaciliteter, ingen strandbarer og ingen paraplyer til at beskytte dig mod solen. Her er der kun bjerge, ristet sand og et dejligt hav. Du finder heller ingen toiletter eller restauranter, så tag din egen mad og drikke med.

Hvis du ikke er villig til at ofre de bekvemmeligheder, du er vant til, anbefaler vi at besøge Playa del Inglés, San Agustín eller Maspalomas-stranden. I mellemtiden venter stranden Playa de Montaña de Arena på dig for at tilbyde dig en anden form for rekreation i fuld kontakt med naturen.

Børn

Denne strand anbefales ikke til børn. Adgangen til stranden indebærer, at man skal overvinde nogle komplicerede forhindringer. Det er også en strand, hvor der kan være hunde, så det er ikke tilrådeligt for børn at lege i området.

Hvordan man kommer dertil

For at komme til Montaña de Arena-stranden skal man tage kystvejen fra Pasito Blanco mod El Pajar. Drej af på grusvejen, der fører mod Las Carpinteras-stranden. Vi foreslår, at du parkerer i et område tæt på vejen for at undgå huller i det ujævne terræn.

Når du har forladt bilen, skal du gå langs kysten, og du vil nå stranden Las Carpinteras. Drej til venstre og gå i ca. 10 minutter gennem klipperne for at finde stranden Montaña de Arena. Vi anbefaler, at du har behageligt fodtøj på og bærer let vægt for at gøre det lettere at komme igennem de vanskelige områder.

En anden måde at komme til Playa de Montaña de Arena på er at leje en kajak, som du kan padle til stranden. Det er en af de sjoveste aktiviteter, du kan lave på stranden, og den er meget populær blandt besøgende. Hvis du vælger denne aktivitet, vil du lære andre uspolerede bugter af lige så stor skønhed og charme at kende.

Vi inviterer dig til at besøge Playa de montaña de arena under din ferie på Gran Canaria. Kom og nyd det krystalklare vand og den vilde stil. Afbryd forbindelsen til verden og overgiv dig selv til havets fredfyldthed. Dette er naturens gave til dem, der søger afsondrethed og vildskab. Her kan du gøre, hvad du vil, det eneste, vi beder dig om, er, at du ikke smider affald og efterlader stranden, som du fandt den. Du må ikke forstyrre miljøet ved at samle sten op eller flytte dem rundt. Vi skal passe på alt, hvad stranden har at byde på, så vi kan nyde den, når vi ønsker det.

Strande i Puerto Rico

Relaterede artikler:

Relaterede aktiviteter: