Strande i Puerto del Carmen

Strande i Puerto del Carmen

Puerto del Carmen ligger i den sydøstlige del af Lanzarote og er et af de vigtigste turistcentre i regionen. Her er der mange tjenester til glæde for turisterne og 6 kilometer frodige strande.

Det var oprindeligt et fiskeriområde, men har udviklet sig til at tilbyde et komplet turisttilbud. I dag er der stadig en uophørlig fiskeriaktivitet i området, der er kendt som La Tiñosa, og for at bevare områdets essens blev hotelbygningerne bygget med respekt for den traditionelle arkitektur.

Strande i Puerto del Carmen

Kysten strækker sig over 8 kilometer, langs hvilken du kan finde alle former for service. Du har også mulighed for at dyrke forskellige vandaktiviteter såsom dykning, snorkling, surfing og meget mere. Mange turister vælger strandene i Puerto del Carmen i deres rejseplan på grund af det fremragende klima og kvalitetsservice.

Playa Grande-stranden

Playas de Puerto del Carmen

Dette er en bystrand, der strækker sig over en kilometer med gyldent sand og roligt vand. Det er den mest populære strand i området, og alle aktiviteterne i Puerto del Carmen finder sted her. Den tilstødende promenade har et udvalg af butikker, restauranter og fritidsområder for enhver smag.

Her finder du alt, hvad badegæsten har brug for for at nyde havet i komfort. Stranden har brusere, toiletter, omklædningsrum, livreddere, solsenge og parasoller samt et sikkert parkeringsområde.

Matagorda

Stranden strækker sig over 800 meter og er 30 meter bred. Det er en af de mest travle bugter på øen, da den er omgivet af hoteller og lejligheder. Du finder solsenge og parasoller, men hvis du foretrækker det, kan du ligge på sandet for at solbade og få en dejlig solbrun kulør.

Los Pocillos

Puerto del Carmen Becahes - Lanzarote (1)

Den ligger i centrum, mellem Matagorda og Playa Grande. Den er 1 kilometer lang og 150 meter bred og byder hundredvis af turister, der besøger den, velkommen. Den er kendetegnet ved sit gyldne sand og rolige vand.

Strandenes avenue

Avenida de las Playas løber parallelt med strandene i Puerto del Carmen. Dens shopping- og fritidsfaciliteter har bidraget til områdets popularitet. Hvis du går langs den, vil du finde forskellige restauranter, butikker og mange fritidsmuligheder både om dagen og om natten. Alléen har et cykelområde, så du kan krydse den på to hjul og nyde havbrisen i fulde drag.

Sådan kommer du dertil

Det er meget nemt at komme til strandene i Puerto del Carmen. Det eneste, du skal gøre, er at køre langs avenuen og parkere i nærheden af den strand, du ønsker. Du kan også komme dertil med bus på en af de buslinjer, der kører til Puerto del Carmen. Nu hvor du er på stranden, skal du bare nyde en skøn dag på Lanzarotes hav.

Strande i Puerto del Carmen

Relaterede artikler: