De bedste strande på Tenerife Nord: Oplev deres fortryllelse

De bedste strande på Tenerife Nord: Oplev deres fortryllelse

Guide

Strandene på Tenerife Nord tilbyder en perfekt blanding af natur og afslapning. De er kendetegnet ved deres mørke sand, som er et produkt af vulkansk aktivitet. De byder på krystalklart vand og en behagelig atmosfære, hvor man kan nyde havet og tilbringe hyggelige øjeblikke i ferien.

Lær om de bedste strande på Tenerife Nord

Selv om strandene i syd er de mest populære blandt turisterne, finder du også smukke kyster med krystalklart vand og fortryllende landskaber i den nordlige del af Tenerife. Nogle af disse strande har fået tildelt det blå flag, hvilket betyder, at deres vand er af fremragende sanitær kvalitet, og at de også har alle de nødvendige tjenester såsom parasoller, liggestole, livreddere og livredderposter.

Garden Beach

Puerto de la Cruz. Tenerife. Spanien eue56

Den ligger i byen Puerto de la Cruz og er en strand retoucheret af en kunstner. Den er omgivet af smukke haver med farverige blomster, der fremhæver dens skønhed. Dens design er et produkt af César Manrique, som har stræbt efter at skabe et attraktivt kystområde. Den ligger tæt på promenaden, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt over havet. I nærheden ligger den berømte Loro Parque, takket være hvilken stranden har fået større anerkendelse blandt turisterne. Den er blevet tildelt det blå flag.

El Benijo-stranden

playa benijo tenerife

Det er en strålende vild strand, der ligger i landdistriktsparken Anaga. Den er kendetegnet ved sit mørke sand og tilstedeværelsen af grus. Den er ikke frekventeret af mange badegæster, så den er perfekt til at nyde havet væk fra folkemængderne. Det er en nudiststrand, hvor du kan komme i kontakt med naturen og føle dig fri uden byens moralske forskrifter. Husk, at da det er en vild strand, er der ingen strandtjenester, så du bør medbringe det, du har brug for for at tilbringe dagen. Det er en af de strande i den nordlige del af Tenerife, hvor der bliver taget flest billeder. Når tidevandet går ned, kommer det sorte sand og bølgerne frem og skaber et smukt kystlandskab. Derudover er solnedgangene på denne strand smukke, himlen er klædt i forskellige nuancer, som fotograferne forstår at fange meget godt for at opnå drømmebilleder.

Las Teresitas Beach

playa de las teresitas - santa cruz de tenerife

Det er en af de mest kendte strande på Tenerife Nord, som ligger nær Santa Cruz de Tenerife. Nyd det gyldne sand og de smukke palmer med god skygge, hvor man kan ligge og slappe af.  Den strækker sig over 1.300 meter af den smukke kystlinje, som er fri for besøgende at nyde. Den har en bølgebryder, der beskytter den mod de stærke bølger, så du kan nyde det fredfyldte vand, perfekt til børn. Der er toiletter, brusere, sikkerhed og et børneområde. Du har også nem adgang til byens barer og restauranter med god mad og forfriskende drikkevarer.

El Bollullo-stranden

beach-el-bollullo

Den ligger i kommunen La Orotava og er en af de mest besøgte strande af turister på den nordlige del af Tenerife. Det er en uberørt strand med vulkansk sand, der strækker sig over 200 meter fordelt på stranden og en lille bugt. Den byder på krystalklart vand med stærke bølger, perfekt til surfing. Blandt de tjenester, der tilbydes, kan vi nævne solsenge, parasoller, strandbarer og parkeringsplads nær stranden.

Teno Beach

Det er en lille jomfrustrand på 30 meter lang, der ligger på spidsen af Teno i kommunen Buenavista del Norte. Herfra kan du se de utrolige klipper af Los Gigantes og det åbne hav i al sin pragt. Havets farve i dette område er en intens blå farve, hvilket gør det meget behageligt for turisterne. Der er en bølgebryder, som beskytter den mod de stærke bølger, så du finder roligt vand, så du kan nyde havet i fred og ro. Der tilbydes ikke strandtjenester, så du bør være forberedt med det, du har brug for. I nærheden ligger fyrtårnet Punta de Teno, et udsigtspunkt og et trappeområde, hvorfra du kan hoppe i vandet for at få endnu mere sjov.

Playa de los Roques

Navnet skyldes tilstedeværelsen af klipper på kysten, der minder om øens vulkanske oprindelse. Når tidevandet er lavt, kan du se en mørk sandstrand og mange bugter. Selv om man kan komme dertil i bil, er den mere besøgt af vandrere, som når frem til den efter at have krydset en rute, der er kendt som “Sendero del Agua” (vandrestien), som er ca. 5 km lang.

Strandene i det nordlige Tenerife har en særlig skønhed, som er kendetegnet ved deres mørke sand, bække og klipper. Vi minder dig om, at du skal bade med forsigtighed, når havet ikke er roligt, da vandet bruser med voldsom kraft og kan overraske intetanende badegæster.