Første publisering: mars 21, 2023 |

De beste strendene sør på Tenerife

Strendene sør på Tenerife har alt du trenger for en spektakulær dag på sjøen. Sørkysten av øya er velsignet med paradisiske strender med stor skjønnhet og alle tjenester for badegjestene. Nyt vakre gylne sandstrender og turkis vann.

De beste strendene sør på Tenerife

Sør på Tenerife finner du øyas mest berømte turiststeder, med et bredt utvalg av hoteller og en rekke fritidsmuligheter. Du kan nå strendene til fots eller på sykkel fra hotellet ditt via strandpromenaden. Benytt besøket ditt til å dra på båtturer og nyte ulike vannsporter. De fleste strendene sør på Tenerife har blitt tildelt det blå flagget, noe som indikerer at de har vann som er egnet for bading og alle nødvendige tjenester for badegjester.

El Duque-stranden

Playa del Duque klart blått, gjennomsiktig vannDet er en strålende strand med gyllen sand og krystallklart vann, med en skjønnhet som minner oss om strendene i Karibia. Det ligger i Costa Adeje og har blitt tildelt det blå flagget. På grunn av det rolige vannet er den egnet for hele familien, og er en av de mest besøkte strendene sør på Tenerife. Den har tilgang til strandpromenaden hvor du kan beundre havets skjønnhet, ta avslappende spaserturer og få tilgang til restauranter, barer og butikker. Det er gratis parkering i nærheten av stranden. Det sies at dette er den beste stranden på Tenerife på grunn av alle tjenestene den tilbyr, og også fordi den ligger i nærheten av et eksklusivt område med 5-stjerners hoteller, elegante restauranter og kjente merkevarebutikker.

Playa La Pinta

Det er en liten strand i Costa Adeje ved siden av den store havnen i Puerto Colon. Til tross for sin lille størrelse mottar den turister hele året, fascinert av dens godhet og gode klima. I tillegg til å nyte sanden og havet, kan du dra på båtturer, se hvaler i deres naturlige habitat og nyte forskjellige vannsporter. Strandpromenaden gir tilgang til restauranter og butikker der du kan kjøpe det du trenger.

La Troya-stranden

Playa Troya - Costa Adeje Beach (5)

Det er en vakker strand i Playa de las Américas med et stort antall badegjester, spesielt i høysesongen. Den tilbyr alle strandtjenestene. Den har en bølgebryter som beskytter den mot de sterke bølgene, og tilbyr rolig vann som er ideelt for besøk med barn. Beliggenheten i nærheten av Las Américas gir deg enkel tilgang til barene og restaurantene i området. Om kveldene begynner feststemningen og nattelivselskere samles for å besøke de beste nattklubbene på Tenerife.

El Camisón-stranden

Playa del Camison - Playa de las Américas

Det er en varm strand med gyllen sand hentet fra Sahara for å gjenskape skjønnheten til karibiske strender. Den ligger i Playa de las Americas-komplekset og tilbyr krystallklart vann med lave bølger som hele familien kan nyte. Det er omgitt av palmer som gir god skygge for å hvile, nyte en piknik og nyte den vakre utsikten over havet. På stranden finner du en restaurant hvor du kan spise og nyte forfriskende drinker. Det er også lett tilgang til andre restauranter og butikker i umiddelbar nærhet av stranden. Det tilbyr solsenger, parasoller, toaletter, dusjer, fotbad, badevakter og gratis parkering.

Las Vistas-stranden

Top mejores playas del sur de Tenerife

Det er en liten strand i Los Cristianos, veldig populær for sin skjønnhet og utmerkede tjenester. Den begynte å tiltrekke seg turister på 1960-tallet med turistboomen som eksploderte på Tenerife på den tiden. Det er veldig nær restauranter, kafeer og barer med det beste av øyas typiske mat. Det er også en av de perfekte strendene på Tenerife sør for å dra med familien og barna på grunn av de milde bølgene. Nyt en familiedag ute, med barna som leker ubekymret.

El Médano-stranden

ES7020049 Tenerife Montaña Roja, playa de El Médano

Dette er en av de mest populære strendene sør på Tenerife, perfekt for å ligge på sanden, hvile og beundre bølgene. Den ligger i kommunen Granadilla de Abona og er en favoritt blant surfere som finner de perfekte værforholdene for denne sporten. Langs strandpromenaden kan du nyte kystlandskapet og få tilgang til forskjellige butikker og restauranter med internasjonal og lokal mat.

Stranden i La Tejita

Tejita-beach-next-to-el-medano-tenerife-southDen er beskyttet av den vulkanske kjeglen Montaña Roja. Det er en nudiststrand som strekker seg 1 km i lengde. Når det gjelder vannsport, tilbyr det perfekte forhold for surfing, brettseiling og kitesurfing.

Stranden i Fañabé

playa fañabe tenerife south tenerife

Den ligger i Adeje og er en vakker gyllen sandstrand. Den er 600 meter lang og er en av de mest besøkte strendene sør på øya. Den tilbyr en hyggelig, sommerlig atmosfære som er høyt verdsatt av turister, samt utmerket vannkvalitet, rent og egnet for bading. Det har blitt tildelt det blå flagget med tjenester av solsenger, parasoller og dusjer, samt tilgjengelighet for å utøve forskjellige vannsport. Om kvelden skrus musikken på og turister samles for å nyte Tenerifes natteliv. Det ligger ved siden av promenaden der du kan få tilgang til restauranter, barer og butikker. Det har en privat parkeringsplass like ved stranden og en annen gratis parkeringsplass ved siden av hotellområdet.

Torviscas Beach

Luftfoto av Playa de Torviscas-stranden i Costa Adeje på Tenerife, Spania (48225530037)

Det er en liten strand på bare 300 meter som ligger rett ved siden av Playa de Fañabé. På grunn av lite vind og rolig vann er den ideell for hele familien. Den har fotbad og toaletter. Du vil også ha tilgang til restauranter og parkeringsplasser i nærheten av stranden.

Vi minner om at strendene sør på Tenerife er de travleste på øya, så du bør ta dine forholdsregler. I høysesongen er de vanligvis fulle av turister, så det er vanskelig å finne parkeringsplass. Du bør også reservere overnatting og aktiviteter i god tid for å være sikker på at det er ledig på ønsket dato.

Stränder i Tenerife Sør