De vigtigste feriesteder på Tenerife

De vigtigste feriesteder på Tenerife

Introduktion

I denne artikel taler vi om de vigtigste feriebyer på Tenerife.

Vi kan med sikkerhed sige, at Tenerifes vigtigste feriebyer alle ligger ved kysten. På den nordlige side af øen har vi Puerto de la Cruz med et mere fugtigt klima. Vegetationen er også mere grøn på denne side af øen.

På sydsiden ligger Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje og Los Gigantes som de vigtigste feriebyer. Læs videre for at finde vigtige oplysninger om hver af dem.

Husk at tjekke linkene i artiklen for at få flere oplysninger om hvert enkelt feriested

Playa de las Americas

Feriebyen Playa de las Americas blev bygget til formålet i 1960’erne og betragtes som centrum for Tenerifes natteliv. Hvis du skal bo i Playa de las Americas, har du forskellige slags strande, indkøbscentre og restauranter i gåafstand.

Her finder du også masser af alle slags barer, underholdning og natteliv:

  • Karaoke barer
  • Live musik
  • Sportsbarer
  • Underholdningsbarer
  • Britiske og irske pubs
  • Diskoteker
  • Strandklubber

Playa de las Americas ligger 30 minutters kørsel med bus fra Tenerife South Airport Reina Sofia.

Vi anbefaler dig også at tjekke vores artikel om hvad du kan lave i Playa de las Americas, hvis du bor på dette feriested, der kan du finde udflugter og aktiviteter, som er nemme at realisere, når du bor på dette feriested.

Vi anbefaler Playa de las Americas specielt til unge mennesker.

 

Puerto de la Cruz

Dette feriested findes i den nordlige del af Tenerife, som er meget grønnere end sydsiden. Her ligger den verdensberømte Loro Parque. Også den botaniske have ligger i Puerto de la Cruz.

Hvis du vil have en mere rolig ferie, vil vi anbefale dig dette feriested specielt i La Paz, som betyder Freden ☮️ på spansk.

I Puerto de la Cruz ligger hovedstranden Playa Jardin, som har smukt sort sand, men du bør heller ikke gå glip af svømmebassinerne i Lago Martianez. Den kanariske arkitekt César Manrique har designet svømmebadkomplekset, som er udstyret med masser af vulkanske klipper. Det er helt sikkert et besøg og din opmærksomhed værd. Den centrale plads Plaza del Charco og dens omgivelser har bevaret den lokale kanariske og historiske karakter.

Kig på vores artikel for at finde ud af, hvilke aktiviteter vi tilbyder fra Puerto de la Cruz.

Costa Adeje

Costa Adeje ligger på Tenerifes sydkyst. Sandsynligvis det mest populære feriested for familier. Her kan du finde luksushoteller som Bahia del Duque, Jardines de Nivaria eller Hard Rock Hotel Tenerife.

Lige ved siden af Costa Adeje ligger Playa de las Americas. Her ligger også havnen Puerto Colon, som er det perfekte udgangspunkt for hval- eller delfinobservationer og vandsport som jetski, parascending flyboard og bananbåd. Her finder du masser af strande i gåafstand.

Tjek vores artikel om Ting at lave i Costa Adeje for at finde vores komplette liste over To Do’s fra feriestedet (herunder vandsport, ø-ture, safariture, yachtudlejning, bådture og meget mere).

Los Gigantes

Feriestedet Los Gigantes har en spektakulær udsigt til Los Gigantes-klipperne. Vigtig stenformation med højde op til 500 meter og mere.

Den bedste måde at værdsætte dem i fuld størrelse er med en bådtur. Los gigantes er et feriested, der er ideelt til at koble af og få en mere rolig ferie på Tenerife.

Tæller med souvenirbutikker, restauranter, cafeterier og nogle barer. Der findes også en sort sandstrand på dette feriested.

Los Cristianos

Los Cristianos, var engang en lille fiskerby. Nu med turismen har den udviklet sig til et turistmæssigt feriested. Også i dette feriested finder du en strand ved kysten.

Fra havnen i Los Cristianos afgår færgen til La Gomera og La Palma. I Los Cristianos kan du finde mange restauranter. Vi kan specielt godt lide restaurant El Cine ved siden af havnen.

Hvis du vil shoppe, kan du gå til den svenske avenue, indkøbscentret Pasarella eller Santiago 6.

Læs vores artikel om ting at lave i Los Cristianos for at få mere specifik information om dette feriested.

 

Vi håber, at denne guide vil hjælpe dig med at vælge det rigtige feriested til din ferie på Tenerife. Hvis det er tilfældet, er du velkommen til at dele denne artikel med dine venner.

Relaterede artikler:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom