Hvalsafari: Bådture på Tenerife

Hvalsafari: Bådture på Tenerife

Tenerife er helt sikkert et sted, hvor du kan se hvaler og delfiner. Her finder du så mange bådture, at det bliver svært at vælge hvilken en du skal vælge.

Bare rolig, du kan altid bede os om hjælp. I denne artikel vil vi gerne fortælle dig mere om hvalsafari-aktiviteten. Det vil altid være en god mulighed for din ferie.
Uanset om du er et romantisk par, en familie med børn eller en gruppe af venner, vil denne fantastiske aktivitet være det rigtige valg, og her er de vigtigste fordele:

 

Afslapning

En bådtur kan varmt anbefales i begyndelsen af din ferie. En behagelig yacht, lyden af bølger, den varme sol og den lette havbrise vil fjerne alle dine problemer og bekymringer.

Efter denne bådtur vil du koble af fra dit arbejde og din stress og begynde at nyde din ferie og nyde din tid.

 

Hvaler og delfiner

Denne del af sejlturen vil ikke efterlade hverken børn eller voksne ligeglade. Lige efter at båden har forladt havnen i Puerto Colon, sejler den i retning af naboøen La Gomera og gør et stop.

Dette punkt mellem Tenerife og La Gomera er et permanent hjemsted for tudsehornsdelfiner (kan du huske Flipper?) og grindehvaler. Arrangørerne af turene garanterer, at du vil se et af disse intelligente og yndefulde dyr lege lige i nærheden af båden.

Pampano Luxusyacht Astondoa 40 Teneriffa Bootscharter

Svømning og snorkling

Hvilken stor fornøjelse er det ikke at kombinere et solbad om bord på båden med en forfriskende svømmetur i det rene vand i El Puertito (skildpaddebugten).

Her har du i øvrigt mulighed for at møde endnu en af Tenerifes indbyggere – skildpadderne.

 

Los Gigantes-klipperne

Hvis du kan lide havet og utrolige naturlandskaber, skal du vælge en 5 timers bådtur til Los Gigantes. Ud over de oplevelser, vi har nævnt ovenfor, får du endnu en uforglemmelig oplevelse – den spektakulære udsigt over Los Gigantes-klipperne.

Ingen ord kan udtrykke, hvad en person føler ved at se på disse enorme, fra 500 til 800 m. høje klipper, der rejser sig direkte fra havet.

 

Konklusion

Så nu kan du se, hvorfor hvalsafari er et must på Tenerife. Men hvis du stadig er i tvivl, har vi endnu et argument tilbage: På Tenerife finder du et stort udvalg af både, fra store både til yachter med et begrænset antal passagerer.

Turens varighed kan også være forskellig, fra 3 til 5 timer. Besøg bare vores butik og vælg den perfekte mulighed for dig.

Her kan du finde forskellige slags bådture på Tenerife, hvor du kan se hvaler!

Efterlad os en kommentar for at høre din mening. Og glem ikke at dele på Facebook & Twitter, hvis du kan lide denne artikel!

Relaterede artikler:

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom