Hvalsafari på Tenerife sør

Hvalsafari på Tenerife sør

Hval- og delfinsafari er noen av de mest populære utfluktene på Tenerife. Disse intelligente dyrene lever hele året på den evige vårøya. Det er derfor det alltid er den beste tiden på året å ta en hvalsafari på Tenerife.

Hele året rundt er det mulig å bestille en tur for å se delfiner eller hvaler. Hos oss kan du velge mellom et godt antall båter og mellom en varighet på 3 til 4,5 timer. De beste garantiene for å oppdage delfiner og hvaler vil du ha fra havnen i Puerto Colon eller Los Cristianos. Begge havnene ligger svært nær Costa Adeje og Playa de las Americas sør på Tenerife.

Hvalsafari vil gi deg muligheten til å nyte en avslappende tid med familie eller venner. Pilothval og bunnnesedelfiner er en av de mest observerte typene. Hvis du er ute etter et hyggelig opphold under ferien på Tenerife, er hvalsafari et veldig hyggelig alternativ.

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

 

Turene vi tilbyr å bestille for hvalsafari inkluderer også en forfriskning ved sjøen. Ubegrenset drikke om bord er inkludert i våre båtturer. Svømming med delfiner eller hvaler på Tenerife er ikke tillatt i henhold til internasjonale lover. Dyrene er fredet og det er det gode grunner til.

Hvis du tenker å bestille en hvalsafari på Tenerife, ta en titt i båttur-delen, der vil du finne alle slags båter for hvalsafari fra Puerto Colon. Hvis du ikke kan bestemme deg for hvilken reise som passer best for deg, fyll ut kontaktskjemaet så hjelper vi deg personlig!

Å se hvaler og delfiner som lever i deres naturlige habitat, og ikke i fangenskap, er en morsommere og nærmere opplevelse for dyrene.

Det spiller ingen rolle om hotellet ditt er i Los Cristianos, Las Americas, Costa Adeje eller Playa Paraiso, hvalsafari-turene starter i nærheten av hotellet ditt, så ta en avgjørelse for hvilken båt du velger og begynn å nyte ferien!

relaterte artikler
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom