Hvalsafari på Tenerife syd

Hvalsafari på Tenerife syd

Hval- og delfinobservationsture er nogle af de mest populære udflugter på Tenerife. Disse intelligente dyr lever hele året rundt på den evige forårsø. Derfor er der altid den bedste tid på året til at foretage en hvalsafari på Tenerife.

Hele året rundt er det muligt at booke en tur for at se delfiner eller hvaler. Hos os kan du vælge mellem et godt antal både og mellem en varighed på 3 til 4,5 timer. De bedste garantier for at se delfiner og hvaler har du med udgangspunkt i havnen i Puerto Colon eller Los Cristianos. Begge havne ligger meget tæt på Costa Adeje og Playa de las Americas i den sydlige del af Tenerife.

Hvalsafari giver dig mulighed for at nyde en afslappende tid sammen med din familie eller venner. Grindehvaler og bundsnæse-delfiner er en af de mest hyppigt observerede typer. Hvis du er på udkig efter en dejlig tidsfordriv under din ferie på Tenerife, er hvalsafari en meget fornøjelig mulighed.

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

 

De ture, vi tilbyder at bestille til hvalsafari, inkluderer også en forfriskning på havet. Ubegrænset drikkevarer om bord er inkluderet i vores bådture. Det er ikke tilladt at svømme med delfiner eller hvaler på Tenerife i henhold til internationale love. Dyrene er beskyttet, og det er der gode grunde til.

Hvis du overvejer at booke en hvalsafari på Tenerife, så kig i afsnittet om bådture, hvor du kan finde alle slags både til hvalsafari fra Puerto Colon. Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilken tur der er bedst for dig, skal du blot udfylde kontaktformularen, så hjælper vi dig personligt!

At se hvaler og delfiner leve i deres naturlige habitat og ikke i fangenskab er en sjovere og tættere oplevelse med dyrene.

Det er ligegyldigt om dit hotel ligger i Los Cristianos, Las Americas, Costa Adeje eller Playa Paraiso, hvalsafari-turene starter tæt på dit hotel, så tag din beslutning om hvilken båd du vælger og begynd at nyde din ferie!

Relaterede artikler:

Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom