Hvalsafari: Tenerife båtturer

Hvalsafari: Tenerife båtturer

Tenerife er definitivt et sted hvor du kan se hvaler og delfiner. Her finner du så mange båtturer at det blir vanskelig å bestemme seg for hvilken du skal velge.

Ingen grunn til bekymring, du kan alltid be oss om hjelp. I denne artikkelen vil vi gjerne fortelle deg mer om hvalsafari-aktiviteten. Det vil alltid være et flott alternativ for ferien.
Det spiller ingen rolle om du er et romantisk par, familie med barn eller en gruppe venner, denne fantastiske aktiviteten vil være det riktige valget, og her er de viktigste fordelene:

Avslapning

En båttur er sterkt anbefalt å gjøre i begynnelsen av ferien. Komfortabel yacht, lyden av bølger, varm sol og lett havbris vil ta bort alle dine problemer og bekymringer.

Etter denne båtturen vil du koble fra jobben og stresset og begynne å nyte ferien og nyte tiden.

Hvaler og delfiner

Denne delen av båtturen vil ikke etterlate likegyldig verken barn eller voksne. Rett etter å ha forlatt havnen i Puerto Colon vil båten ta retningen til naboøya La Gomera og stoppe.

Dette punktet mellom Tenerife og La Gomera er et permanent hjem for flaskenosedelfiner (husker du Flipper?) og grindhvaler. Arrangørene av turene garanterer at du vil se et av disse intelligente og grasiøse dyrene leke like ved båten.

Pampano Luxusyacht Astondoa 40 Teneriffa Bootscharter

Svømming og snorkling

For en stor glede er det å kombinere å ta et solbad om bord på båten med en forfriskende svømming i det rene vannet i El Puertito (skilpaddebukta).

Forresten, her vil du ha en sjanse til å møte enda en Tenerife-innbygger – skilpaddene.

 

Los Gigantes-klippene

Hvis du liker havet og utrolige naturlandskap, velg 5 timers båttur til Los Gigantes. I tillegg til opplevelsene vi nevnte ovenfor, vil du få enda en uforglemmelig opplevelse – spektakulær utsikt over Los Gigantes-klippene.

Ingen ord kan uttrykke hva en person føler å se på disse enorme, fra 500 til 800 m. steiner som reiser seg direkte fra sjøen.

 

Konklusjon

Så nå ser du hvorfor hvalsafari er en aktivitet du må gjøre på Tenerife. Men hvis du fortsatt er i tvil, har vi ett argument til: På Tenerife finner du et stort utvalg av båter, fra store båter til yachter med redusert antall passasjerer.

Varigheten av turen kan også være forskjellig, fra 3 til 5 timer. Bare besøk vår butikk og velg det perfekte alternativet for deg.

Her kan du finne forskjellige typer båtturer på Tenerife som driver med hvalsafari!

Legg igjen en kommentar for å vite din mening. Og ikke glem å dele på Facebook og Twitter hvis du liker denne artikkelen!

relaterte artikler
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom