quiert holiday resort los cristianos

Informationer for turister om Los Cristianos, den endelige guide

I den sydlige del af Tenerife ligger Los Cristianos, en by med mange muligheder for fritid, gastronomi og gode strande. Her er ro kombineret med sjov. Vi inviterer dig til at nyde dens atmosfære ved havet og det fremragende klima hele året rundt.

Byen Los Cristianos

boat charter los Cristianos Tenerife for grupper (5)

Byen Los Cristianos ligger i kommunen Arona i den sydlige del af øen Tenerife og kun 15 minutter fra Tenerife South Airport (TFS). Den var tidligere en fiskerby, men med tiden er den blevet omdannet til et attraktivt turistmål. Byens søfarende essens er dog stadig bevaret i dens havn, hvor du stadig kan se mange fiskerbåde.

Den har en udstrakt promenade, der forbinder byen med Las Américas. Fra promenaden kan du nyde den smukke udsigt over bugten og få adgang til barer, pubber, restauranter og butikker. I Los Cristianos finder du et behageligt klima det meste af året. Med en gennemsnitstemperatur på 22ºC og lidt nedbør kan du altid nyde solen og stranden.

Havnen i Los Cristianos

los cristianos holiday resort

Den ligger lige ved siden af stranden i Los Cristianos og er den vigtigste kommercielle havn i den sydlige del af Tenerife. Den tilbyder forskellige muligheder for at nyde havet, og forskellige private, fiske- og fritidsbåde anker her.

Fra denne havn kan du leje en båd for at besøge Los Gigantes-klipperne, som er den største attraktion på Tenerifes vestkyst og et mødested for naturelskere og eventyrsportselskere. Du kan også gå om bord for at se hvaler i farvandene nær naboøen La Gomera. Mange mennesker betragter denne del af Tenerife som et naturligt akvarium på grund af de hyppige observationer af hvaler og delfiner her. I denne havn kan du også gå om bord på en af dens færger og hurtigbåde for at komme til de nærliggende øer La Gomera, La Palma og El Hierro.

Vandaktiviteter i Los Cristianos

Parascending i Tenerife syd

En af de mest populære aktiviteter i Los Cristianos er dykning. Hundredvis af turister strømmer til denne lokalitet, som er forelsket i den smukke havbund. Dykkerskoler tilbyder det nødvendige udstyr og giver kurser med professionelle til dit første dyk eller til at perfektionere din teknik.

Du kan også nyde forskellige former for fiskeri og fange flotte eksemplarer. Vis den største fisk frem for dine venner, og nyd en friskfanget fisk på grillen med din familie.

Los Cristianos strand

En af de mest besøgte strande på øen, den er 340 meter lang og 80 meter bred. Den har alle faciliteter for badende, såsom brusere, solsenge, parasoller, en Røde Kors-post og adgang for handicappede. Der er også nogle volleyballnet.

Ved siden af stranden er der en promenade, som forbinder den med caféer, restauranter og butikker. Hvis du ønsker at besøge stranden, finder du et betalt parkeringsområde tæt på stranden. Du kan også finde en plads i landsbyens gader til at stille din bil, mens du nyder solen.

Strand af Las Américas

Ved siden af Los Cristianos ligger Playa de las Américas, en anden af de mest berømte og livlige strande på kysten. Om dagen er der en behagelig familiestemning på strandene og i butikkerne. Om natten bliver det en oase af sjov, når børnene går i seng, begynder festerne, musikken og dansen at begynde indtil daggry.

Standen i Camisón

Camisón-stranden er en smuk strand i Los Cristianos, ideel til at tage af sted med hele familien. Da den er beskyttet af diger, byder den på roligt vand uden kraftige bølger. Det gør den perfekt til, at børn kan nyde vandet sikkert. Den har smukt gyldent sand og strækker sig 350 meter langt og 40 meter bredt. Efter en svømmetur kan du gå ud og spise en bid mad og nyde en is på de forskellige restauranter i det omkringliggende område.

Monkey Park

abeparken på Tenerife syd

Hvis du opholder dig i Los Cristianos, bør du ikke gå glip af den fantastiske zoologiske have Monkey Park Zoo, der ligger kun 10 minutter fra byen. Især hvis du rejser med børn, bør du planlægge et besøg til dette magiske sted fuld af primater, der lever i frihed, du kan tage billeder med dem og give dem frugt. Her bor også andre dyrearter som lemurer, aber, krokodiller, skildpadder, chimpanser, krybdyr og fugle som araer, kakaduer og tukaner.

Hoteller og restauranter i Los Cristianos

Da det er en af de mest turistede byer på øen, har den et fremragende udvalg af hoteller. Langs kysten og i byen er der masser af hoteller, lejligheder og ferieboliger med forskellige muligheder for enhver smag. Vi må naturligvis ikke glemme den gode mad. Langs byens gader finder du snesevis af restauranter med det bedste kanariske og internationale køkken. Her er frisk fisk stjernen.

Vi må også nævne butikkerne og de kommercielle lokaler, hvor du finder alt, hvad du har brug for til at tilbringe en dag på stranden og nyde din ferie. Glem ikke at købe noget kunsthåndværk og souvenirs til at tage med hjem.

Nattelivsscenen

Men du vil ikke kun kunne nyde nattelivet i Las Americas, der er også gode fester på denne side af øen, især om sommeren. På grund af det store antal turister, der ankommer til denne lokalitet på jagt efter sjov, tilbyder mange forretningslokaler, pubber og diskoteker livlige atmosfærer til en god aften.

Tænk ikke to gange og kom og oplev dit livs bedste ferie i Los Cristianos, et af de mest attraktive feriesteder på Tenerife. Her kan du nyde solen, ligge på sandet og tage behagelige bådture rundt i bugten. Nyd god mad og slentre rundt i de utallige butikker i byen. Om aftenen kan du klæde dig i dit bedste tøj for at fejre livet med god musik.

Locations: