Things to do in Playa de las Americas

Informationer om Playa de las Américas, en komplet guide

I den sydlige del af Tenerife ligger Playa de las Americas, et perfekt feriested. Den byder på et bredt udvalg af tjenester, fremragende hoteller, god gastronomi og smukke naturområder. Det har også et behageligt klima, der gør det muligt at nyde havet og solen hele året rundt. Nyd dens fantastiske strand af samme navn, der venter på dig med sit gyldne sand og krystalklare vand.

Denne by er også berømt for sin livlige atmosfære, især om natten. Du vil finde forskellige fritids- og underholdningsmuligheder, så du kan have det sjovt uden at skulle tage andre steder hen. I denne artikel præsenterer vi dig for alt det, som Playa de las Américas har at byde på, så du kan nyde din ferie.

Hvor ligger Playa de las Américas?

På den solrige ø Tenerife, nærmere bestemt mellem kommunerne Adeje og Arona, ligger Playa de Las Americas. Den ligger ved siden af Costa Adeje og Los Cristianos. Tæt på kysten finder du masser af parkeringspladser, så det er meget nemt at efterlade bilen og gå ud og nyde stranden. Der er også mange busstoppesteder tæt på stranden, som forbinder den med resten af øen.

Strand af Amerika

Informationer om Playa de las Américas, en komplet guide

Las Américas-stranden består af fire kunstige strande adskilt af diger (Tierra Negra, El Bobo, Las Américas og Troya), som ikke har noget at misunde de smukke strande i Caribien. De blev bygget med sand, der blev hentet fra Sahara for at genskabe de gyldne sandstrandes skønhed. Den største strand i komplekset er Playa de Troya, mens Las Americas er den mest populære.

Denne 1 km lange strand har fået tildelt det blå flag, hvilket betyder, at den har alle de tjenester, der er nødvendige for badegæsternes komfort. Den tilbyder solsenge, parasoller, brusere, livreddere og livreddere. Samt nem adgang til forskellige restauranter, caféer og barer.

Vandsport

Parascending i Tenerife syd

I Playa de las Americas kan du dyrke parascending, jetski, vandski, surfing, windsurfing, kajaksejlads og andre aktiviteter.

Erfarne dykkere vil finde kysterne på den sydlige del af Tenerife et paradis for svømning. Men hvis du aldrig har prøvet det før, finder du her forskellige dykkerskoler, som vil vejlede dig til din første gang. Hvis du ikke ønsker at gå ned i havets dybder, vil du også have mulighed for at snorkle. Nyd undervandslivet og den utrolige biodiversitet på Tenerifes havbund.

dykning på tenerife syd

Se hvaler i deres naturlige omgivelser

Informationer om Playa de las Américas, en komplet guide

Farvandet ud for Tenerifes sydkyst er et fristed for forskellige marine arter. Det er ikke ualmindeligt at se delfiner, hvaler og andre hvaler svømme frit rundt i bugten. Det eneste du skal gøre er at leje en båd til at se hvaler og delfiner, tage dit kamera med og vente på, at pattedyrene dukker op i vandet for at nyde deres charme.

Atmosfære om natten

Informationer om Playa de las Américas, en komplet guide

Byens natteliv er en af de vigtigste attraktioner. Festerne stopper aldrig i løbet af natten og fortsætter nogle gange til næste dag. Hvis du har lyst til at feste, bør du besøge Las Verónicas, et område fyldt med natklubber, barer, butikker og restauranter med en festlig ånd og åbningstider om natten.

Udflugter til Teide Nationalpark

Privat udflugt til Teide (2)

Hvis du opholder dig i Playa de las Americas, bør du ikke gå glip af muligheden for at nyde det vulkanske landskab omkring Teide-bjerget. Hvis du klatrer op på toppen, har du hele øen for dine fødder, og hvis vejret tillader det, kan du se naboøerne. Du kan gå op ad stien eller med svævebanen, som bringer dig op til toppen på få minutter.

Siam Park

Siam Park, Vandland på Tenerife syd

Det er en fantastisk forlystelsespark kun 5 minutter fra Playa de las Americas. Det er et must for turister, der opholder sig i den sydlige del af Tenerife. Den har et thailandsk tema og anses for at være en af de bedste forlystelsesparker i verden. I dens faciliteter finder du forskellige vandattraktioner for alle aldre. Det har kæmpe rutsjebaner og ekstreme attraktioner for de modigste.

Spille golf

golf playing tenerife>

Fans af denne sport kan fortsætte med at nyde den uden at forlade Playa de las Americas. Her finder du en vidunderlig 18-hullers bane med smuk udsigt over havet. Tag et perfekt sving over grønne marker med bjergene i baggrunden.

Overnatning og forplejning i Playa de las Americas

Playa del Duque Costa Adeje Hotel El Duque

Playa de las Americas har et stort antal hoteller og lejligheder med alle bekvemmeligheder. Der er også mange restauranter, barer og terrasser, hvor du kan dele en is eller en lækker cocktail.

vin-smagning i tenerfe (3)

Restauranterne langs kysten byder på lækker ø-mad med autentiske smagsoplevelser. Nyd frisk fisk fra Atlanterhavet, traditionelle kartofler med mojo-sauce eller de berømte oste fra Tenerife. Du vil finde lige så mange steder, som der er smagsoplevelser. Vælg mellem kinesisk, japansk, spansk, engelsk, tysk, irsk, fransk, italiensk og selvfølgelig kanarisk mad. Du kan også spise i “Guachinches” med lokal mad til gode priser. Uanset hvad du leder efter, kan du finde det.

Kom med din familie til Playa de las Américas og få en uforglemmelig oplevelse. Nyd dens fantastiske strande og sommerstemning. Gør din bagage klar til at komme til et af de mest komplette turistcentre på øen. Udøv forskellige vandsportsgrene, smag god kanarisk mad og nyd lange nætter med sjov.

Locations: