quiert holiday resort los cristianos

Informasjon om Los Cristianos. Informasjon for turister om Los Cristianos, den definitive guiden

Sør på Tenerife ligger Los Cristianos, en by med mange muligheter for fritid, gastronomi og gode strender. Her kombineres ro med moro. Vi inviterer deg til å nyte kystatmosfæren og det utmerkede klimaet hele året.

Byen Los Cristianos

boat-charter los Cristianos Tenerife for grupper (5)

Byen Los Cristianos ligger i Arona kommune sør på øya Tenerife, bare 15 minutter fra Tenerife South Airport (TFS). Det pleide å være en fiskerlandsby, men over tid har den blitt forvandlet til et attraktivt turistmål. Byens sjøfarende essens er imidlertid fortsatt bevart i havnen, der du fortsatt kan se mange fiskebåter.

Den har en lang strandpromenade som forbinder byen med Las Américas. Fra promenaden kan du nyte den vakre utsikten over bukten og få tilgang til barer, puber, restauranter og butikker. I Los Cristianos finner du et behagelig klima det meste av året. Med en gjennomsnittstemperatur på 22 ºC og lite nedbør kan du alltid nyte solen og stranden.

Havnen i Los Cristianos

los cristianos feriested

Den ligger rett ved stranden i Los Cristianos og er den viktigste kommersielle havnen sør på Tenerife. Den tilbyr forskjellige alternativer for å nyte havet, og forskjellige private, fiske- og fritidsbåter ankrer opp her.

Fra denne havnen kan du leie en båt for å besøke Los Gigantes-klippene, hovedattraksjonen på vestkysten av Tenerife og et møtepunkt for natur- og eventyrsportelskere. Du kan også gå om bord for å se hvaler i farvannet nær naboøya La Gomera. Mange anser denne delen av Tenerife som et naturlig akvarium på grunn av hyppigheten av hval- og delfinobservasjoner her. I denne havnen kan du også gå om bord i en av fergene og hurtigbåtene for å nå de nærliggende øyene La Gomera, La Palma og El Hierro.

Vannaktiviteter i Los Cristianos

Parascending i Tenerife Sør

En av de mest populære aktivitetene i Los Cristianos er dykking. Hundrevis av turister strømmer til denne lokaliteten forelsket i havbunnens skjønnhet. Dykkerskolene tilbyr det nødvendige utstyret og gir klasser med profesjonelle for ditt første dykk eller for å perfeksjonere teknikken din.

Du kan også nyte forskjellige former for fiske og fange flotte eksemplarer. Vis frem de største fiskene til vennene dine og nyt en nyfanget fisk på grillen sammen med familien.

Los Cristianos-stranden

Camisón-stranden er en vakker strand i Los Cristianos, ideell for hele familien. Ettersom den er beskyttet av diker, tilbyr den rolig vann uten sterke bølger. Dette gjør det perfekt for barn å nyte vannet trygt. Den har vakker gyllen sand og strekker seg 350 meter lang og 40 meter bred. Etter en svømmetur kan du ta en matbit og nyte en is på de forskjellige restaurantene i området.

Monkey Park

apeparken i Tenerife Sør

Hvis du bor i Los Cristianos, bør du ikke gå glipp av den fantastiske Monkey Park Zoo bare 10 minutter fra byen. Spesielt hvis du drar med barn, bør du planlegge et besøk til dette magiske stedet fullt av primater som lever i frihet, du kan ta bilder med dem og gi dem frukt. Andre dyrearter som lemurer, silkeaper, krokodiller, skilpadder, sjimpanser, reptiler og fugler som araer, kakaduer og tukaner lever også her.

Hoteller og restauranter i Los Cristianos

Som en av de mest turistede byene på øya har den et utmerket utvalg av hoteller. Langs kysten og inne i byen er det rikelig med hoteller, leiligheter og feriehus med forskjellige alternativer for enhver smak. Selvfølgelig kan vi ikke glemme den gode maten. Langs gatene finner du dusinvis av restauranter med det beste kanariske og internasjonale kjøkken. Her er fersk fisk stjernen.

Vi må også nevne butikkene og butikklokalene der du finner alt du trenger for å tilbringe en dag på stranden og nyte ferien. Ikke glem å kjøpe med deg kunsthåndverk og suvenirer hjem.

Nattlivsscene

Men du vil ikke bare kunne nyte nattelivet i Las Americas, det er også gode fester på denne siden av øya, spesielt om sommeren. På grunn av det store antallet turister som ankommer denne lokaliteten på jakt etter moro, tilbyr mange kommersielle lokaler, puber og diskoteker livlige atmosfærer for en god kveld ute.

Ikke tenk to ganger og kom og opplev ditt livs beste ferie i Los Cristianos, et av de mest attraktive feriestedene på Tenerife. Her kan du nyte solen, ligge på sanden og ta hyggelige båtturer rundt bukten. Nyt god mat og rusle rundt i de utallige butikkene i byen. Om kvelden kan du kle deg i ditt beste antrekk for å feire livet med god musikk.

Locations: