Things to do in Playa de las Americas

Informasjon om Playa del América. Informasjon om Playa de las Américas, en komplett guide

Sør på Tenerife ligger Playa de las Américas, et perfekt feriested. Det tilbyr et bredt utvalg av tjenester, utmerkede hoteller, god gastronomi og vakre naturområder. Det har også et behagelig klima som gjør at du kan nyte havet og solen hele året. Nyt den fantastiske stranden med samme navn som venter på deg med gyllen sand og krystallklart vann.

Denne byen er også kjent for sin livlige atmosfære, spesielt om natten. Du vil finne forskjellige fritids- og underholdningsmuligheter for å ha det bra uten å måtte dra andre steder. I denne artikkelen presenterer vi deg alt som Playa de las Américas har å tilby for å nyte ferien.

Hvor ligger Playa de las Américas?

På den solfylte øya Tenerife, nærmere bestemt mellom kommunene Adeje og Arona, ligger Playa de Las Américas. Det ligger ved siden av Costa Adeje og Los Cristianos. I nærheten av kysten finner du mange parkeringsplasser, så det er veldig enkelt å la bilen stå for å gå og nyte stranden. Det er også mange bussholdeplasser i nærheten av stranden som forbinder den med resten av øya.

Beach of the Americas

Informasjon om Playa del América. Informasjon om Playa de las Américas, en komplett guide

Las Américas-stranden består av fire kunstige strender adskilt av diker (Tierra Negra, El Bobo, Las Américas og Troya) som ikke har noe å misunne de vakre strendene i Karibia. De ble bygget med sand hentet fra Sahara for å gjenskape skjønnheten til de gylne sandstrendene. Den største stranden i komplekset er Playa de Troya, mens Las Americas er den mest populære.

Denne 1 kilometer lange stranden har blitt tildelt Blått flagg, noe som betyr at den har alle tjenester for badegjestenes komfort. Den tilbyr solsenger, parasoller, dusjer, badevakter og badevakter. I tillegg til enkel tilgang til forskjellige restauranter, kafeer og barer.

Vannsport

Parascending i Tenerife Sør

I Playa de las Americas kan du drive med parascending, jetski, vannski, surfing, brettseiling, kajakkpadling og andre aktiviteter.

Erfarne dykkere vil finne kysten sør på Tenerife et paradis for svømming. Men hvis du aldri har gjort det før, her finner du forskjellige dykkerskoler som vil veilede deg for første gang. Hvis du ikke vil gå ned i havdypet, har du også muligheten til å snorkle. Nyt undervannslivet og det utrolige biologiske mangfoldet på Tenerifes havbunn.

diving in tenerife south

Se hvaler i sitt naturlige miljøInformasjon om Playa del América. Informasjon om Playa de las Américas, en komplett guide

Vannet utenfor sørkysten av Tenerife fungerer som et fristed for forskjellige marine arter. Det er ikke uvanlig å se delfiner, hvaler og andre hvaler svømme fritt i bukten. Alt du trenger å gjøre er å leie en hval- og delfinbåt, ta med kameraet og vente på at pattedyrene dukker opp i vannet for å nyte sjarmen deres.

Nattlig atmosfære

Informasjon om Playa del América. Informasjon om Playa de las Américas, en komplett guide

Nattelivet i denne byen er en av dens viktigste attraksjoner. Festene stopper aldri i løpet av natten og fortsetter noen ganger til neste dag. Hvis du har lyst til å feste, bør du besøke Las Verónicas, et område fullt av nattklubber, barer, butikker og restauranter med feststemning og nattåpent.

Utflukter til Teide nasjonalpark

Privat utflukt til Teide (2)

Hvis du bor i Playa de las Americas, bør du ikke gå glipp av muligheten til å nyte det vulkanske landskapet rundt Teide. Hvis du klatrer til toppen, vil du ha hele øya for dine føtter, og hvis været tillater det, vil du kunne se naboøyene. Klatre via gangstien eller taubanen, som tar deg til toppen på bare noen få minutter.

Siam Park

.
Siam Park, vannpark i Tenerife Sør

Det er en fantastisk fornøyelsespark bare 5 minutter fra Playa de las Americas. Det er et must for turister som bor sør på Tenerife. Den har et thailandsk tema og regnes som en av de beste fornøyelsesparkene i verden. Innenfor fasilitetene finner du forskjellige vannattraksjoner for alle aldre. Det har gigantiske sklier og ekstreme attraksjoner for de modigste.

Spill golf

golf playing tenerife.

Fans av denne sporten kan fortsette å nyte den uten å forlate Playa de las Americas. Her finner du en fantastisk 18-hulls bane med vakker utsikt over havet. Ta en perfekt sving over grønne felt med fjellene i bakgrunnen.

Overnatting og catering i Playa de las Americas

Playa del Duque Costa Adeje Hotell El Duque

Playa de las Americas har et stort antall hoteller og leiligheter med alle fasiliteter. Det er også mange restauranter, barer og terrasser der du kan dele en is eller en deilig cocktail.

vinsmaking i tenerfe (3)

Restaurantene langs kysten tilbyr deilig øymat med autentiske smaker. Nyt fersk fisk fra Atlanterhavet, tradisjonelle poteter med mojosaus eller de berømte Tenerife-ostene. Du finner like mange steder som det finnes smaker. Velg mellom kinesisk, japansk, spansk, engelsk, tysk, irsk, fransk, italiensk og selvfølgelig kanarisk mat. Du kan også spise i «Guachinches» med lokal mat til gode priser. Uansett hva du leter etter, vil du finne det.

Kom med familien til Playa de las Américas for en uforglemmelig opplevelse. Nyt de fantastiske strendene og sommeratmosfæren. Forbered bagasjen din for å komme til et av de mest komplette turistsentrene på øya. Utøv forskjellige vannsporter, smak på god kanarisk mat og nyt lange kvelder med moro.

Locations: