quiert holiday resort los cristianos

Tietoa matkailijoille Los Cristianosista, lopullinen opas

Teneriffan eteläosassa sijaitsee Los Cristianos, kaupunki, jossa on monia vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon, gastronomiaan ja hyviin rantoihin. Täällä rauhallisuus yhdistyy hauskanpitoon. Kutsumme sinut nauttimaan sen merenrantatunnelmasta ja erinomaisesta ilmastosta ympäri vuoden.

Los Cristianosin kaupunki

venepurjehduslos-Cristianos-Tenerife-ryhmille (5)

Los Cristianosin kaupunki sijaitsee Aronan kunnassa Teneriffan saaren eteläosassa ja vain 15 minuutin päässä Teneriffan eteläiseltä lentoasemalta (TFS). Se oli ennen kalastajakylä, mutta ajan myötä se on muuttunut houkuttelevaksi matkailukohteeksi. Kaupungin merenkulku on kuitenkin säilynyt sen satamassa, jossa voit yhä nähdä monia kalastusveneitä.

Siellä on laaja kävelykatu, joka yhdistää kaupungin Las Américasiin. Rantakadulta voit nauttia kauniista näkymistä lahdelle ja päästä baareihin, pubeihin, ravintoloihin ja kauppoihin. Los Cristianosissa on miellyttävä ilmasto suurimman osan vuodesta. Keskilämpötila on 22ºC ja sateet ovat vähäisiä, joten voit aina nauttia auringosta ja rannasta.

Los Cristianosin satama

los cristianos-lomakeskus

Se sijaitsee aivan Los Cristianosin rannan vieressä ja on Teneriffan eteläosan tärkein kauppasatama. Se tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja merestä nauttimiseen, ja tänne ankkuroituvat erilaiset yksityiset, kalastus- ja huviveneet.

Tästä satamasta voit vuokrata veneen Los Gigantesin kallioille, jotka ovat Teneriffan länsirannikon tärkein nähtävyys ja luonto- ja seikkailuurheilun ystävien kohtaamispaikka. Voit myös lähteä alukselle nähdäksenne valaita naapurisaari La Gomeran lähistöllä olevilla vesillä. Monet pitävät tätä Teneriffan osaa luonnollisena akvaariona, koska täällä nähdään usein valaita ja delfiinejä. Tässä satamassa voit myös nousta johonkin sen lautoista ja pikaveneistä, joilla pääset läheisille La Gomeran, La Palman ja El Hierron saarille.

Vesiaktiviteetit Los Cristianosissa

Parascending Teneriffan eteläosassa

Yksi Los Cristianosin suosituimmista aktiviteeteista on sukeltaminen. Sadat turistit parveilevat tällä paikkakunnalla rakastuneina sen merenpohjan kauneuteen. Sukelluskoulut tarjoavat tarvittavat varusteet ja antavat ammattilaisten kanssa kursseja ensimmäistä sukellusta varten tai tekniikan hiomiseksi.

Voit myös nauttia erilaisista kalastusmuodoista ja pyydystää upeita yksilöitä. Esittele suurinta kalaa ystävillesi ja nauti vastapyydystetyn kalan grilliruoasta perheesi kanssa.

Los Cristianosin ranta

Yksi saaren suosituimmista rannoista on 340 metriä pitkä ja 80 metriä leveä. Siellä on kaikki palvelut uimareille, kuten suihkut, aurinkotuolit, aurinkovarjot, Punaisen Ristin pylväs ja pääsy vammaisille. Rannalla on myös lentopalloverkkoja.

Rannan vieressä on rantakatu, joka yhdistää sen kahviloihin, ravintoloihin ja kauppoihin. Jos haluat vierailla, rannan lähellä on maksullinen pysäköintialue. Myös kylän kaduilta löytyy paikka, jonne voit jättää autosi auringosta nauttimisen ajaksi.

Las Américasin ranta

Los Cristianosin vieressä on Playa de las Américas, toinen rannikon tunnetuimmista ja vilkkaimmista rannoista. Päivisin sen rannoilla ja kaupoissa vallitsee miellyttävä perhetunnelma. Yöllä siitä tulee hauskanpidon keidas, kun lapset menevät nukkumaan, juhlat, musiikki ja tanssi alkavat aamuun asti.

Camisónin ranta

Camisónin ranta on kaunis ranta Los Cristianosissa, ihanteellinen koko perheen kanssa. Koska se on suojattu patojen avulla, se tarjoaa rauhallisia vesiä ilman voimakkaita aaltoja. Siksi se sopii erinomaisesti lapsille, jotka voivat nauttia vedestä turvallisesti. Rannalla on kaunista kultaista hiekkaa, ja se on 350 metriä pitkä ja 40 metriä leveä. Uinnin jälkeen voit käydä syömässä ja nauttimassa jäätelöä lähialueen eri ravintoloissa.

Monkey Park

apinapuisto Teneriffan eteläosassa

Jos yövyt Los Cristianosissa, sinun ei kannata jättää väliin upeaa Monkey Park -eläintarhaa, joka sijaitsee vain 10 minuutin matkan päässä kaupungista. Varsinkin jos lähdet lasten kanssa, kannattaa suunnitella vierailu tähän maagiseen paikkaan, joka on täynnä vapaudessa eläviä kädellisiä, voit ottaa kuvia niiden kanssa ja antaa niille hedelmiä. Täällä elää myös muita eläinlajeja, kuten makeita, marmosetteja, krokotiileja, kilpikonnia, simpansseja, matelijoita ja lintuja, kuten araita, kakaduja ja tukaaneja.

Hotellit ja ravintolat Los Cristianosissa

Koska se on yksi saaren turistisimmista kaupungeista, siellä on erinomainen valikoima hotelleja. Rannikolla ja kaupungin sisällä on runsaasti hotelleja, asuntoja ja loma-asuntoja, joissa on erilaisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tietenkään emme voi unohtaa hyvää ruokaa. Sen kaduilla on kymmeniä ravintoloita, joissa tarjoillaan parasta kanarialaista ja kansainvälistä ruokaa. Täällä tuore kala on tähti.

Meidän on myös mainittava kaupat ja liiketilat, joista löydät kaiken, mitä tarvitset viettääksesi päivän rannalla ja nauttiaksesi lomastasi. Älä unohda ostaa käsitöitä ja matkamuistoja kotiin vietäväksi.

Yöelämän näyttämö

Mutta et pääse nauttimaan yöelämästä vain Las Americasissa, vaan myös tällä puolella saarta järjestetään hyviä bileitä, etenkin kesäisin. Koska tänne saapuu paljon turisteja hauskanpitoa etsimään, monet kaupalliset toimipaikat, pubit ja diskot tarjoavat vilkasta tunnelmaa hyvän illanviettoon.

Älä mieti kahdesti ja tule kokemaan elämäsi paras loma Los Cristianosissa, joka on yksi Teneriffan houkuttelevimmista lomakohteista. Täällä voit nauttia auringosta, makoilla hiekalla ja tehdä miellyttäviä veneretkiä lahden ympäri. Nauti hyvästä ruoasta ja kävele kaupungin lukemattomissa kaupoissa. Iltaisin voit pukeutua parhaaseen asuusi ja juhlia elämää hyvän musiikin tahdissa.

Locations: