Лодки под наем в Майорка

Лодки под наем в Майорка

Guide

Каним ви да изживеете прекрасни преживявания в открито море с платноходка или яхта в Майорка – райски остров, където всеки иска да отиде. Насладете се на красиви залези с романтична атмосфера, пищни заливи и плажове, водни дейности, морски животни и красива природа.

В Bananapalmbay.com ние ви помагаме да планирате почивката си в Майорка. С този пътеводител ще се запознаете с наличните лодки в Майорка, ще ви разкажем за всичко, на което можете да се насладите с лодка, и кои са местата, които не можете да пропуснете по време на пътуването си из Средиземноморието.

Предлагани лодки

CAPELLI TEMPEST 900 Boat Rental without skipper

В Майорка можете да наемете:

  • Катамарани
  • Моторни лодки
  • Яхти
  • Ветроходни лодки
  • Моторни лодки
  • И още много други…

Всички лодки са безопасни и удобни, поддържат се в оптимални условия за плаване и включват спасителни жилетки и оборудване за безопасност. Цената варира в зависимост от сезона, вида на лодката и продължителността на пътуването.

Можете да изберете чартърни лодки със или без капитан, споделени екскурзии или частни пътувания за групи. Имаме различни варианти, просто ни пишете, за да ви помогнем да изберете този, който най-добре отговаря на вашите вкусове и нужди.

Предлагаме планирани екскурзии с предварително определени маршрути за тези, които искат да се удивят на чудесата на Балеарския архипелаг. Но ако желаете, можете сами да планирате бягството си до мястото, където ви отведат мечтите ви. Разполагаме с всичко необходимо, за да се насладите на най-доброто пътуване над Атлантическия океан.

Най-доброто изживяване в морето

Откъснете се от работата и рутината и се насладете на релаксиращо пътуване с лодка. Плаването във водите на Средиземно море с китове и делфини е прекрасно преживяване, което си струва повече, отколкото струва. Ще отнесете у дома много приятни спомени и ще искате да го направите отново и отново.

Насладете се на незабравими моменти с партньора, приятелите и семейството си. Повечето от нашите ексклузивни пакети включват храна и напитки на борда. Цените за лодки с шкипер включват гориво и екипаж.

Частните екскурзии предлагат спокойствие и ексклузивност, можете да избирате къде да отидете и да правите спирките, които искате.

Ако имате някакви въпроси, пишете ни на нашия WhatsApp, с удоволствие ще ви напътстваме, за да прекарате една прекрасна почивка.

Разполагаме с най-добрите лодки на острова и с дългогодишен опит, като помагаме на нашите клиенти да изберат лодката, която най-добре отговаря на техните предпочитания и нужди.

Специални събития в открито море

CAPELLI TEMPEST 775 - Boat Rental without skipper mallorca (8)

Много туристи избират нашите лодки, за да отпразнуват приказни партита. Споделете с приятелите и семейството си в частна и безопасна среда. Даваме ви препоръки за най-добрата лодка в зависимост от целта и броя на хората на борда.

Насладете се с любимите си хора и им подарете едно незабравимо преживяване.

Места, които да посетите по време на пътуването с лодка

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Източната страна на острова ви предлага най-красивите заливчета, които ще можете да видите по време на прехода си през Майорка. Насладете се на красиви пейзажи, благословени от природата.

Заливчетата са вградени в скалиста среда, която им придава неповторим чар, в която навлизат кристалните води на Средиземно море, докато се срещнат с белите пясъци на острова. Най-скритите заливчета остават недокоснати и можете да се насладите на природата в най-чистия ѝ вид, без туристическите щрихи на останалата част от крайбрежието.

Скалите предлагат невероятни гледки и ви карат да се чувствате много малки заради внушителната си височина.

Насладете се на морското богатство на мястото и на водната среда, която ви приканва да се гмурнете във водите ѝ, за да откриете тайните ѝ.

Някои маршрути преминават през Сиера де Трамунтана – най-високата планина в Майорка. По време на това пътуване можете да видите гигантски варовикови скали, оврази, морски пещери, в които може да се влезе с лодка, и островчета, както и кули, които свидетелстват за пиратите, които са ги използвали, за да наблюдават враговете си.

Фаровете на Майорка са задължителни за любителите на фотографията. Те са много привлекателни за туристите поради своята историческа и наследствена стойност. Те са създадени от човека, но се вписват идеално в пейзажа на майорските брегове.

Точки на качване

В Майорка можете да се качите на борда на различни пристанища в пълна безопасност и без никакви притеснения.

Пристанището на Палма де Майорка е най-близо до центъра на града, разполага с всички видове лодки, предпочитани от туристите, и е идеално за добавяне на морско забавление към престоя ви на острова.

Имаме също така Пуерто де Солер в Сиера де Трамунтана, Пуерто де Андрах и Пуерто Адриано със стратегически места за достъп до различни заливи и острови.

Предимства на наемането на шкиперска лодка в Майорка

CAPELLI TEMPEST-770 - Boat Hire in Mallorca with licence wihtout skipper (3).min

Плаването в открито море е невероятно и обогатяващо преживяване. Препоръчваме ви да наемете лодка с капитан в Майорка, за да не се притеснявате за нищо.

Да плавате с частна ветроходна лодка и да се отпуснете в синьото море е страхотно преживяване, но ако вие сте този, който управлява лодката, ще трябва да следите маршрута и да проверявате дали всичко върви добре, така че няма да можете да си починете и да се отпуснете напълно.

Капитанът на лодката се грижи за всички аспекти и благодарение на своя опит предлага гладко и безопасно пътуване за всички. Той ви води по маршрута и познава целия район, така че ще може да ви заведе до места, за които никой не знае. Някои от най-красивите заливчета в Майорка са скрити и се нуждаете от експерт, който може да ги открие.

В допълнение към това, изборът на лодка без екипаж в Майорка изисква лиценз, ако лодката е голяма. На нашия уебсайт можете да получите пакети на добри цени, така че да се насладите и да се оставите да бъдете увлечени от очарованието на Средиземноморието, без да се притеснявате за управлението на лодката.

Чартъри за лодки в Майорка

Свързани статии:

			mallorca things to do boat in the bay - Какво да правите в Майорка
Дейности в Майорка Майорка е най-големият от...
			Cala d'Or Mallorca - Какво да правите в Cala d’Or
В Cala d’Or ще намерите всичко необходимо, за да...
			Sa Coma - Mallorca (1) - Какво да правите в Са Кома
В северозападната част на Майорка се намира...
			Cala d'Or Mallorca 2 - Лодки под наем в cala d’Or
В тази статия ще ви представим някои от...
			Palma de Mallorca - Какво да правите в Палма де Майорка
Ако сте на Майорка, не можете да пропуснете...
			mallorca boat charter luxury (1)34 - Лодки под наем в Са Кома
Разходката с лодка е едно от най-добрите...