Какво да правите в Тенерифе на Деня на бащата

Какво да правите в Тенерифе на Деня на бащата

Днес искаме да ви дадем най-добрите съвети за празнуване на Деня на бащата в Тенерифе, защото таткото го заслужава. Той е кралят на дома, този, който работи усилено за семейството, и на този ден искаме да му благодарим за цялата му любов.

Излет с велосипед за начало на деня

Както всички знаем, в Тенерифе има много велосипедни маршрути с различни характеристики и интензивност.

Препоръчваме ви да заведете татко на разходка с велосипед, за да започнете деня. Това е дейност, която можете да извършвате всички заедно като семейство, тя ще ви помогне да укрепите връзката си и да се заредите с енергия.

Семеен ден на плажа

Father day tenerife beach

Всички в семейството обичат плажа и особено татко, така че не пропускайте възможността да отидете на плаж този ден. Поканете приятелите на татко и техните семейства, за да направите групата по-голяма и денят по-приятен.

Възползвайте се от възможността да направите дълга семейна разходка по плажа. Това са дни, които трябва да използваме, за да размишляваме и да си спомняме за братската любов, която ни държи заедно.

Наемете лодка в Тенерифе

los-gigantes motor-boat-charter-tenerife (11)

Много семейства избират тази възможност, за да зарадват бащата в неговия ден. На острова има различни лодки за всеки вкус, а повечето бащи обичат лодките.

Предлагаме ви да наемете рибарска лодка в Тенерифе и да му дадете възможност да се отпусне, докато лови риба. След това можете да споделите барбекю с прясна риба.

Ако не искате баща ви да се тревожи за нищо, можете да наемете яхта или платноходка със скипер в Южен Тенерифе, по-конкретно в Пуерто Колон, главното пристанище на Коста Адехе, така че той да може просто да се любува на гледките, докато се наслаждава на освежаваща напитка. В Bananapalmbay имаме различни варианти за всички вкусове, ако желаете, можете да ни пишете и ние с удоволствие ще ви помогнем да изберете най-подходящия за вас вариант.

Ден в хотела за родители

Хотелите в Тенерифе подготвят страхотни предложения, за да посрещнат бащите в техния ден. Някои хотели организират наистина приказни планове за таткото, включващи дегустация на бира и други дейности, за да го накарат да се почувства като крал на своя ден.

Те предлагат също така фотосесии и семейни дейности в басейните и други части на хотела. Трябва само да резервирате по-рано, тъй като офертите се разпродават с наближаването на Деня на бащата в Тенерифе.

Специална храна в ресторантите на Тенерифе

Que hacer en Tenerife el día de los padres

Това е опция, която не може да липсва в плана за деня. Можете да поръчате типична храна от Канарските острови, но също така и японска, индийска, мексиканска и други географски ширини. Всичко, което трябва да направите, е да изберете вида храна, която таткото харесва, и да резервирате маса.

Придружете храната с най-добрите десерти и вина на Тенерифе.

Подаръци за татко

Que hacer en Tenerife el día de los padres

Този ден не е пълноценен, ако не подарите на татко онзи подарък, който той отдавна чака.

Искаме да ви напомним, че сте в Тенерифе и сред подаръците не може да пропуснете добро вино, то е полезно за здравето и той ще ви бъде много благодарен.

Така завършваме препоръките си за Деня на бащата в Тенерифе, включили сме всички възможности, които да направите със семейството и да накарате татко да се почувства добре обгрижен. В края на деня споделете чаша вино и му дайте да разбере колко много оценявате усилията му за семейството.

Водни спортове в Тенерифе

Тематични паркове в Тенерифе

Чартъри за лодки в Тенерифе

Свързани статии:

Плажове в Тенерифе

Това е чудесен градски плаж за слънчеви бани и...
Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Плая де лас Вистас, известен още като плаж Лас...
Playa Fañabé е възхитителен плаж със светъл пясък и...
Playa de Troya I и II са два плажа в Коста Адехе. Тук ще...
Той е градски плаж, много популярен в района на...
Това е градски плаж, разположен в Коста Адехе,...
Известен още като Playa los Guios, той е прекрасен плаж,...