Водни спортове в Тенерифе

Водни спортове в Тенерифе

Тенерифе е известен курорт за плажни ваканции. Хора от цял свят идват тук през цялата година, за да се насладят на топлото слънце и красивите плажове, като Плая Лос Кристианос, Плая Лас Вистас, Троя, Фанябе, Ел Дуке и други.

Мекият климат на Тенерифе позволява да се наслаждавате на плажовете и океана дори през зимата.
Ако слънчевите бани ви омръзнат и искате да се преобразите и освежите малко, можете да се занимавате с някой от водните спортове и дейности.

Подбрали сме най-препоръчваните и популярни варианти – от гмуркане, водни ски и парапланеризъм до лодка-банан и екстремния флайборд, така че всеки би могъл да намери нещо подходящо в зависимост от нуждите, предпочитанията и бюджета си.

Предлагаме ви няколко чудесни идеи какви водни спортове и дейности можете да практикувате, за да се възползвате максимално от почивката си в Тенерифе.

Ако искате да опознаете подводния свят на Тенерифе, но никога досега не сте се гмуркали, сега е най-подходящият момент да го направите с нашето пробно гмуркане. Тази дейност ще направи първото ви преживяване с гмуркане незабравимо.

Друго чудесно занимание, с което да се занимавате, е карането на джетски. Тази бърза и забавна дейност можете да направите още по-вълнуваща, като я комбинирате с посещение на скалите Лос Гигантес в нашата дейност Jet-Ski Safari Los Gigantes. Ще се почувствате абсолютно зашеметяващо, когато видите тези огромни скали, издигащи се само от океана.

Ако търсите страхотно и адреналиново преживяване, опитайте с флайборд.

За да се забавлявате с приятелите или семейството си, направете разходка с банан или с флайборд.

Или пък вижте брега от птичи поглед с парапланеризма.

Ако искате да се занимавате с повече от една дейност, можете да спестите пари, като резервирате един от нашите пакети за водни спортове с отстъпка.

Затова разгледайте нашия списък с водни спортове и дейности и не се колебайте да попълните нашия формуляр за заявка за резервация, за да запазите избраната от вас дейност.

Ако имате някакви въпроси, просто потърсете формата за контакт.

 

Свързани статии: