Какво да правите в Тенерифе за двойки

Какво да правите в Тенерифе за двойки

Guide

Тенерифе предлага много възможности да се наслаждавате като двойка. Представяме ви списък с дейности, с които да отпразнувате заедно рождени дни, романтични бягства или да прекарате заедно Деня на влюбените.

С нашия списък с дейности в Тенерифе за двойки искаме да ви помогнем да изберете най-добрия план за вас и вашия партньор в живота.

Наемане на лодка в Тенерифе

CAPELLI TEMPEST 775 - Boat Rental without skipper mallorca (4)

Наемането на лодка в Тенерифе е фантастичен начин да кръстосвате океана и да се откъснете от всичко.

Лодките предлагат услуги, на които двойките могат да се насладят. Можете да споделите добрата храна на борда. Вдигнете тост за любовта си с освежаваща чаша вино.

Частните пътувания с лодка предлагат ексклузивност, за да поговорите и да споделите моменти насаме. Отпразнувайте любовта си в уединението на лодка без капитан в Тенерифе. Само вие двамата и морската шир.

Наблюдение на делфини и китове

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

Освен че ще обикаляте океана, екскурзиите с лодка в Тенерифе ще ви позволят да наблюдавате китове. Това е страхотно занимание за тези, които обичат животните.

Споделете това занимание като двойка и се насладете на живота в близост до тези прекрасни животни.

Туризъм

Private Trekking Teide with Permision (3)

Не можем да пропуснем възможността да се разхождате сред природата и по стръмните пътеки, създадени от вулканите на Тенерифе.

Това е идеалният план за неделя. Вземете туристическите си обувки и достатъчно хидратация, за да се насладите на Тенерифе чрез неговите пътеки. Това предложение ще ви помогне да спортувате заедно, да се забавлявате, да опознаете околната среда и да изградите ценни спомени като двойка.

Парапланеризъм

Екстремните дейности дават възможност да споделите хубави моменти, а това ще ви помогне да укрепите съюза си.

В Тенерифе ще намерите възможност да се качите на парапланер, за да усетите адреналина и тръпката от риска. Можете да летите като птица и да се наслаждавате на красивите гледки на острова.

Гмуркане с шнорхел и подводно гмуркане

Насладете се на това прекрасно занимание заедно. Изследвайте морското дъно и споделете с костенурките и скатовете манта. Насладете се на плуването с пъстрите риби.

Водни спортове

Ако обичате адреналина, имаме още какво да ви предложим.

  • Каране на каяк: приказно занимание, при което двамата можете да отидете заедно и да гребете като равни. След това можете да скочите във водата и да продължите забавлението.
  • Каране на джет: друго чудесно занимание за двама. Вземете партньора си на вълните и споделете един екстремен момент, изпълнен с щастие.
  • Лодка банан: невероятен начин да прекарате чудесно времето си. Качете се заедно и се състезавайте кой от вас пръв ще удари водата.

Изберете от различните неща, които да правите в Тенерифе като двойка, за да споделите незабравими моменти. Необходимо е да споделяте специални моменти като двойка, за да укрепите връзките си и да бъдете по-щастливи заедно.

Водни спортове в Тенерифе

Гледане на китове в Тенерифе

Гмуркане в Тенерифе

Наемане на лодки без капитан в Тенерифе

Препоръчани неща за правене в Тенерифе

Трекинг в Тенерифе

Чартъри за лодки в Тенерифе

Свързани статии:

Време е да поговорим за басейните и пързалките....

Плажове в Тенерифе

Той е градски плаж, много популярен в района на...
Това е чудесен градски плаж за слънчеви бани и...
Плая де лас Вистас, известен още като плаж Лас...
Playa Fañabé е възхитителен плаж със светъл пясък и...
Playa de Troya I и II са два плажа в Коста Адехе. Тук ще...
Това е градски плаж, разположен в Коста Адехе,...
Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Известен още като Playa los Guios, той е прекрасен плаж,...