Частна обиколка на Тенерифе

Частна обиколка на Тенерифе

Guide

Каним ви да откриете най-големия остров от Канарския архипелаг, неговите пейзажи, обичаи и история по време на частна екскурзия до Тенерифе. Ще отидете с експертен водач до най-емблематичните места на острова. Опознайте, почувствайте и се насладете на всяко кътче на Тенерифе.

Тенерифе е островът на вечната пролет. Винаги имаме хубаво време. Очакваме ви по всяко време на годината, за да можете да се разходите по улиците на Тенерифе и да посетите очарователните му селища.

Опознайте Тенерифе с професионален гид

tenerife day trip teide masca icod garachico

Частните екскурзии в Тенерифе са великолепни, за да опознаете всяко кътче на острова с пълна ексклузивност.

Трансферите се осъществяват в комфортен луксозен автобус. Вземането се извършва от хотела или от предварително уговорено място.

Запознайте се със Санта Круз де Тенерифе, Националния парк Тейде, Маска, Ла Лагуна, Таганана, лозята на Тенерифе, Ла Гомера и много други места. Изберете маршрути с няколко точки на острова, за да ги разгледате всички в рамките на един ден.

Можете също така да поръчате екскурзии, за да опознаете острова откъм крайбрежието. Като наемете лодка в Тенерифе, можете да плавате спокойно из водите на Атлантическия океан, заобикалящи острова. Насладете се на гледката към острова, правете слънчеви бани и релаксирайте на солариума на лодката. С екскурзиите с лодка можете също така да се потопите в морето и да се насладите на плажовете.

Предимства на наемането на частна екскурзия в Тенерифе

tenerife day trip teide masca icod garachico

Въпреки че можете да обиколите целия остров сами, няма да можете да се насладите на всичките му прелести, както бихте го направили с експертен водач. Тенерифе има красиви природни пейзажи, отлична гастрономия, буйни плажове и много любопитни места, които да откриете.

Нещо повече, няма да ви се налага да се притеснявате как да се придвижвате и какви маршрути да следвате. Оставете всичко в ръцете на експертите, докато се наслаждавате на почивката си.

С частната екскурзия забравяте за тълпите от хора, само малка група заедно с екскурзовода. Можете да отидете с вашата група приятели и с никой друг. Забравете за големите групи, пълни с непознати хора, и за шума и суетата на тълпите. Това е приятно преживяване, защото се наслаждавате на обиколката по по-личен начин.

Опознайте и се насладете на всяко място, чуйте за неговата история и интересни моменти. Отнесете уникални спомени от почивката си в Тенерифе.

Как да резервирате?

С нас спестявате време и пари. По-долу ще намерите различните екскурзии, които предлагаме в Тенерифе.

За да направите резервация, просто попълнете формуляра за контакт. От години предоставяме приятни преживявания на нашите посетители. С нашите частни екскурзии в Тенерифе ще се запознаете с най-интересните места на острова.

Не забравяйте, че трябва да ни пишете предварително. Разполагаме с ограничен брой места и трябва да преценим наличността им за избрания от вас ден. Тази дейност е много търсена на острова, затова е препоръчително да си осигурите място предварително.

По-долу ще намерите различни частни екскурзии на Тенерифе, за да решите откъде да започнете. Обиколете острова от север на юг с нас.

Обиколки на острова в Тенерифе

Препоръчани неща за правене в Тенерифе

Свързани статии:

Време е да поговорим за басейните и пързалките....

Плажове в Тенерифе

Това е градски плаж, разположен в Коста Адехе,...
Playa de Troya I и II са два плажа в Коста Адехе. Тук ще...
Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Известен още като Playa los Guios, той е прекрасен плаж,...
Плая де лас Вистас, известен още като плаж Лас...
Playa Fañabé е възхитителен плаж със светъл пясък и...
Той е градски плаж, много популярен в района на...
Това е чудесен градски плаж за слънчеви бани и...