Еднодневни екскурзии в Коста Адехе

Еднодневни екскурзии в Коста Адехе

Тук можете да намерите най-добрите еднодневни екскурзии, които можете да направите от Коста Адехе. Предлагаме голям и разнообразен избор, за да сме сигурни, че ще намерите най-добрия вариант за вашата почивка в Коста Адехе и ще изживеете страхотни моменти по време на престоя си. Продължавайте да четете и открийте кои неповторими екскурзии и фантастични места ви очакват!

Това място вероятно е първото, което ни идва наум, когато говорим за задължителни места в Тенерифе. Можете да избирате между 2 екскурзии до планината Тейде от Коста Адехе.

При полудневната екскурзия до Тейде можете да се качите на върха с кабинковия лифт.

Друга възможност е целодневната екскурзия до Тейде-Маска. Тази автобусна екскурзия ще ви позволи да посетите и други чудесни места, като например Икод де лос Винос, Гарачико и село Маска.

Друго монументално място, което можете да посетите от Коста Адехе, са скалите Лос Гигантес. За да оцените размера им, ви препоръчваме да направите разходка с лодка, която ще ви отнеме около половин ден (4,5 часа). Лодката тръгва от Пуерто Колон, който се намира в Коста Адехе.

Ако искате да усетите малко от културната страна на Тенерифе, можете да предприемете еднодневна екскурзия до два основни културно-исторически центъра: Ла Лагуна и Санта Круз де Тенерифе, където ще видите канарска архитектура и ще научите малко повече за историята на Тенерифе.

От Коста Адехе може да се направи и еднодневна екскурзия до друг канарски остров – Ла Гомера, който вероятно сте виждали от плажа. Тази екскурзия ще ви обогати с канадската култура и традиции – ще наблюдавате автентичния език на свирките.

Освен да посетите най-значимите места на Тенерифе с нашите еднодневни екскурзии и екскурзии, можете просто да си направите чудесно занимание, например екскурзия с лодка в Коста Адехе, за да наблюдавате китове и делфини, което е възможно да направите през цялата година.

Или пък можете да посетите парка Сиам и парка Лоро, ако разполагате с достатъчно време.

Любителите на адреналина ще оценят нашето сафари с джет или парапланеризъм.

Само не забравяйте, че предлагаме голям избор от най-популярните и най-добрите неща за правене в Коста Адехе. Много от еднодневните екскурзии и разходки с лодка, които предлагаме, включват и БЕЗПЛАТНО ВЗЕМАНЕ от вашия хотел. И разбира се, връщането до вашия хотел също. Така че, ако вече сте открили всичко в Коста Адехе и искате да видите още малко от Тенерифе, тогава наистина ви препоръчваме да направите някоя от нашите екскурзии и обиколки на острова, които също започват от Коста Адехе.

Вижте по-долу пълен списък на всички еднодневни екскурзии, които предлагаме от Коста Адехе. Единственото, което трябва да направите, е да изберете кои еднодневни екскурзии, екскурзии и дейности искате да направите и да ни изпратите заявка за резервация.

И накрая, но не на последно място. Ето някои факти за Коста Адехе, които вероятно ще ви бъдат интересни и полезни.

ФАКТИ

Коста Адехе е разположен в южната част на Тенерифе, известен с луксозните си 4 и 5-звездни хотели като Bahia del Duque, Jardines del Teide, Gran Tacande или Costa Adeje Gran Hotel.

Времето обикновено е топло и слънчево с изключение на няколко дни с дъжд през зимата, които можете да преброите с пръсти. Така че правите правилния избор, Коста Адехе е чудесна ваканционна дестинация за бъдещите ви почивки!

Не само чудесното време прави Коста Адехе толкова привлекателна за повече от един милион туристи всяка година. Тук можете да намерите всичко, от което бихте могли да се нуждаете, за да си прекарате чудесно по време на почивката си. Очакват ви много възможности за забавление като караоке, барове, шоу програми, клубове, ресторанти и други.

За любителите на пазаруването също ще има какво да открият тук: Сиам Мол, Плаза дел Дуке, Дюк Шопс и много други места ви очакват.

Водни спортове в Коста Адехе

Гледане на китове в Коста Адехе

Екскурзии с лодка в Коста Адехе

Обиколки на острова в Коста Адехе

Препоръчани неща за правене в Коста Адехе

Риболовни пътувания в Коста Адехе

Тематични паркове в Коста Адехе

Трекинг в Коста Адехе

Четириколесни сафарита в Коста Адехе

Свързани статии: