Екскурзии за наблюдение на китове и делфини в Коста Адехе

Екскурзии за наблюдение на китове и делфини в Коста Адехе

Наблюдението на китове в Коста Адехе, Тенерифе, е може би най-популярното занимание за всички видове туристи. Доказано е от нашия петгодишен опит на пазара, че хора от всички възрасти и вкусове прекарват чудесно времето си в това възхитително и релаксиращо занимание. Продължавайте да четете, за да откриете 5-те причини, поради които наблюдението на китове трябва да бъде в списъка ви с дейности за вашата почивка в Коста Адехе.

Чували ли сте, че Тенерифе е едно от най-добрите места за наблюдение на китове и делфини в естествената им среда? Това е така, защото те живеят постоянно във водите между Тенерифе и Ла Гомера и могат да бъдат забелязани през всеки месец от годината. Така че екскурзиите за наблюдение на китове са възможни през цялата година, дори когато нашият вулкан Тейде има сняг.

Да наблюдавате тези сладки, прекрасни и грациозни китоподобни, които просто си играят в близост до лодката, е преживяване, което няма да ви се удаде толкова лесно в ежедневието ви. Така че защо не? Възползвайте се от възможността да ги наблюдавате и да им се възхищавате по време на почивката си в Коста Адехе! Най-често срещаните животни в този район са бутилконосите делфини и пилотните китове. И е гарантирано, че ще срещнете някой от тях по време на разходката с лодка за наблюдение на китове. Ако обичате да правите екскурзия с катамаран с малко участници, разгледайте тази 3-часова екскурзия с катамаран!

Никой не може да отрече всички ползи за здравето, които човек получава от престоя си близо до океана или на него. Свежият въздух, слънцето, шумът на вълните и океанският бриз създават най-добрия антистрес и релаксиращ ефект. Извършвайки екскурзия с лодка за наблюдение на китове, със сигурност ще се откъснете от всички грижи и ще прекарате блажено и приятно по време на почивката си в Коста Адехе.

Освен за наблюдение на китове, разходката с лодка е чудесен начин да посетите хубав залив с чиста и прозрачна вода, където можете да плувате и да се гмуркате с шнорхел. По-голямата част от екскурзиите за наблюдение на китове от Коста Адехе са на котва в залива Маска или в залива Ел Пуертито.

 

Вероятно сте се питали коя дейност със сигурност ще е подходяща за всички членове на вашето семейство или група приятели? Дейност, която ще се хареса еднакво на дете, тийнейджър или възрастен. И така, това е то – екскурзията „Наблюдение на китове“. Просто го направете и ще имате много радостни спомени за почивката си в Коста Адехе.

Ако се интересувате от екскурзия с лодка за делфини от Коста Адехе, разгледайте всички възможности, които предлагаме, и изберете най-подходящата за вас. Имаме много различни екскурзии, които основно се различават по продължителността и вида на лодката.

Всички екскурзии с лодка за наблюдение на делфини и китове започват от Пуерто Колон – пристанището, разположено в Коста Адехе.

Можете да се насладите на 3-часова екскурзия с шнорхелинг, наблюдение на китове и закуски и напитки на борда на лодката с намален брой пътници.

Добрият избор е Abrazo Catamaran, така че ще имате комфортно пътуване и страхотно преживяване за релаксация. Или можете да направите 4,5-часова екскурзия с лодка Freebird или Royale Delfin и да посетите скалите Лос Гигантес, освен да наблюдавате китове. Това може да бъде един от най-добрите начини да видите Лос Гигантес, тъй като можете да оцените по-добре размера и величието на тези впечатляващи скали от страната на океана.

Не сте толкова сигурни във водата или разполагате с малко време, но все пак искате да видите китове и делфини? Не се притеснявайте, можете да го направите и малко по-кратко! Просто изберете 2 часа за наблюдение на китове с катамарана Eden.

Разполагаме с лодки с намален брой участници, големи лодки и частни чартъри, буквално разходка с лодка за всеки. Просто намерете подходящата за вас и попълнете нашия формуляр за заявка за резервация, за да получите билетите си! Ако имате някакви специални желания относно екскурзията за наблюдение на китове, просто се свържете с нас и ние ще намерим най-доброто решение!

И накрая подготвихме някои факти и информация за Коста Адехе, които биха могли да ви бъдат интересни и полезни, ако ще отсядате за почивка в този известен курорт на южното крайбрежие на Тенерифе.

  • До Коста Адехе от южното летище ще стигнете за около 45 минути с обществен автобус или за 25-30 минути с такси.
  • Коста Адехе се намира непосредствено след Плая де Лас Америкас, така че известният нощен живот и забавленията в Лас Америкас ще бъдат лесно достъпни за вас, ако.
  • Той е и най-новият курорт на Тенерифе и разполага с най-луксозните хотели, шикозни ресторанти и търговски центрове.
  • Климатът в Коста Адехе е много мек, така че времето през януари ще бъде почти същото като през юни.
  • Плажовете в Коста Адехе са невероятни, красиви и разполагат с всички необходими удобства, за да направят престоя ви там удобен и приятен. Най-популярните плажове в Коста Адехе са: Playa Fañabe, Playa Troya, Playa el Duque.

Разгледайте и нашата статия, за да разберете какво да правите в Коста Адехе освен екскурзии с лодка за наблюдение на китове.

Гледане на китове в Коста Адехе

Свързани статии: