Екскурзии с лодка в Коста Адехе

Екскурзии с лодка в Коста Адехе

Екскурзиите с лодка в Коста Адехе са едно от най-популярните и препоръчвани занимания в Коста Адехе. Благодарение на невероятните климатични условия в Коста Адехе е възможно да се направи екскурзия с лодка през всеки месец от годината.

Тя е еднакво обичана от семейства, двойки, групи приятели и всякакви други туристи.

Всички екскурзии с лодка, които предлагаме, започват от Пуерто Колон, пристанището, което е удобно разположено в Коста Адехе.

Puerto Colon, the main harbour in Costa Adeje to do a Boat Trip

Можете да избирате между 2, 3 или 4,5 часа разходка с лодка. За тези, които ценят уединението, предлагаме и частни чартъри.

Предлагаме екскурзии с лодка в Коста Адехе с различна продължителност. Това са най-често срещаните:

  • 2-часова екскурзия с лодка за наблюдение на китове и делфини
  • 3-часова екскурзия с лодка за наблюдение на китове и делфини + плуване и гмуркане с шнорхел в залива El Puertito или Playa de Diego Hernandez
  • 4,5 или 5 часа екскурзия с катамаран за наблюдение на китове и делфини + скалите Лос Гигантес + плуване и гмуркане в залива Маска

Предлагаме няколко различни вида екскурзии с лодка в Коста Адехе, като например:

  • Екскурзии с ветроходна лодка
  • Екскурзии с катамаран
  • Екскурзии с лодка с намален брой пътници
  • частни екскурзии с лодка

Наблюдение на китове и делфини

Има много причини, поради които трябва да си направите разходка с лодка в Коста Адехе.

Whale and Dolphin Watching Boat Trips in Costa Adeje

Една от основните причини за това са нашите постоянно пребиваващи граждани: китовете и делфините. Тези китоподобни живеят постоянно между водите на Ла Гомера и Тенерифе. Бъдете сигурни, че тези животни ще ви очароват още от пръв поглед!

Скалите Лос Гигантес

Друга основателна причина да направите екскурзия с корабче от Коста Адехе са невероятните скали на Лос Гигантес. Това вулканично каменно образувание достига височина до 500 метра.

visit los gigantes tenerife Costa Adeje

Най-добрият начин да видите тези впечатляващи скали е откъм морето с някоя от нашите екскурзии с лодка, които тръгват от пристанището Пуерто Колон (Коста Адехе).

Нашите 4- или 5-часови обиколки с катамаран ще хвърлят котва точно между тях в кристално чистия залив Маска.

 

Повечето от нашите екскурзии с лодка включват и напитки и закуски/храни.

Транспорт

Ако не сте отседнали в Коста Адехе и не разполагате със собствен транспорт, ние можем да ви предложим да ви вземем от няколко ваканционни курорта на остров Тенерифе.

Частни екскурзии с лодка

Също така за най-взискателните лица или по-големи групи горещо препоръчваме да разгледате нашата секция за наемане на лодки в Коста Адехе, за да разберете кои са най-ексклузивните лодки за наемане.

Да изберете подходящата екскурзия с лодка не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед, тъй като има толкова много възможности. Трябва да вземете предвид различни неща като броя на участниците, капацитета на лодката, вида на лодката, бюджета, маршрута и други.

Подкрепа

Ето защо ви предлагаме нашата безплатна подкрепа, за да ви помогнем да изберете правилната екскурзия с лодка. Просто се свържете с нас на WhatsApp, имейл или попълнете нашия формуляр за контакт, за да получите изключително подходящи препоръки за екскурзия с лодка в Коста Адехе въз основа на вашите предпочитания. Екипът ни е с богат опит в организирането на екскурзии с лодка в Коста Адехе от много години.

Също така в случай, че имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Екскурзии с лодка в Коста Адехе

Наемане на ветроходна лодка в Коста Адехе

Риболовни чартъри в Коста Адехе

Чартъри за катамарани в Коста Адехе

Чартъри на луксозни яхти в Коста Адехе

Свързани статии: