Наем на лодка в Коста Адехе Тенерифе

Наем на лодка в Коста Адехе Тенерифе

Добре дошли в Bananapalmbay.com,

в този раздел ще намерите 14 лодки под наем в Коста Адехе. Повечето от лодките, които са на разположение за наемане, тръгват директно от най-близкото пристанище в Коста Адехе: Пристанище Пуерто Колон.

Коста Адехе е идеалното място за приятна почивка в Тенерифе. Невероятните метеорологични условия позволяват да наемете лодка в Коста Адехе през всеки месец от годината.

Rent a boat in Costa Adeje to watch whales and dolphins

Предлагаме голямо разнообразие от опции. От малки самостоятелни лодки до големи луксозни яхти. От варианти за двойки, групи от 4 до 5 души до лодки, които могат да приемат големи групи от 24 до 200 пътници.

Само кратко обобщение на това какви лодки и услуги можете да наемете при нас в Коста Адехе:

 • Самостоятелно управление на лодките
 • Ветроходни лодки
 • Лодки без необходим лиценз
 • Катамарани
 • Луксозни яхти
 • Моторни лодки
 • Скоростни лодки
 • Лодки със или без капитан
 • Лодки за партита
 • Лодки за кокошки и ергени
 • Лодки за празнуване на специални събития
 • Лодки за предложения за брак

По време на частната лодка под наем/чартър можете да наблюдавате китове или делфини, да посетите невероятните скали на Лос Гигантес, да плувате и да се гмуркате с шнорхел или просто да лежите на някой от шезлонгите на борда и да прекарате един невероятен ден в Атлантическия океан.

Сигурно е, че наемането на лодка в Коста Адехе ще ви позволи да отпуснете ума си от ежедневния стрес, да се откъснете от света и да откриете красотата на морето и неговата природа.

Boat hire in Costa Adeje to see the Los Gigantes Cliffs

Изборът на подходяща лодка под наем в Коста Адехе може да се окаже трудна задача. Трябва да вземете предвид неща като цена, вид на лодката, капацитет, продължителност, храна, напитки, наличност и много други важни фактори.

Ето защо може да бъде наистина спестяващо време просто бързо да се свържете с нас чрез WhatsApp, за да ви зададем няколко въпроса и да ви изпратим най-подходящите варианти, които да разгледате.

Специализирани сме и в празнуването на специални събития, като например честване на годишнини от сватба, предложения за брак, Hen & Stag do Celebrations и кооперативни събития.

Това, което е сигурно, е, че ще си прекарате невероятно на борда на нашите яхти. Повечето от тях включват и храна и напитки в цената. Да стигнете до пристанището за отплаване Пуерто Колон е лесно, ако сте отседнали в Коста Адехе или в някой от близките курорти като Лос Кристианос, Плая де лас Америкас или Ел Дуке. Но дори и да сте отседнали в район, който е малко по-далеч, имаме варианти на лодки, които също предлагат транспорт.

Също така, в случай че имате някакви въпроси относно нашата услуга за наемане на лодка в Коста Адехе, просто кликнете върху иконата за WhatsApp и се свържете с нас. Ще се радваме да ви помогнем да намерите идеалната лодка!

Наемане на бърза лодка в Коста Адехе

Наемане на ветроходна лодка в Коста Адехе

Наемане на катамаран в Коста Адехе

Наемане на лодка без лиценз за лодка в Коста Адехе

Наемане на лодки без капитан в Коста Адехе

Наемане на луксозни яхти в Коста Адехе

Свързани статии: