Плая де лас Америкас Водни спортове

Плая де лас Америкас Водни спортове

Guide

Ако искате да практикувате водни спортове под яркото слънце, Плая де лас Америкас е идеалното място за почивка в Тенерифе.

В Bananapalmbay.com ви предлагаме различни водни спортове, които да практикувате в Плая де лас Америкас. Преди да ви покажем подробно наличните дейности, ето кратко резюме:

  • Гмуркайте се, за да откриете невероятния подводен свят.
  • Насладете се на гледката от птичи поглед към бреговете и плажовете на Плая де лас Америкас с нашето занимание Parascending.
  • За семействата с деца препоръчваме да опитат разходка с банан или летяща риба.
  • Управлявайте бърз джет по крайбрежието с нашите сафарита и обиколки.
  • Вземете един от нашите пакети за водни спортове, за да спестите пари.

Намерете екскурзии и други дейности от Плая де лас Америкас, като кликнете тук.

Изпратете ни съобщение по WhatsApp, за да изясним всички ваши съмнения. Това е най-лесният начин да направите резервация или да ни зададете въпроси. Винаги сме щастливи да отговорим на всички въпроси на нашите посетители.

Водни дейности в Плая де лас Америкас

Всяка от нашите дейности се провежда в различни части на залива. Гарантираме транспорт от мястото, където се намирате, до мястото, където се провежда дейността. Имаме свободни места за трансфери до хотели в близост до Плая де лас Америкас. Моля, свържете се с нас за наличност на транспорт до по-отдалечени райони.

Гмуркане

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

Гмуркането в Тенерифе е сензационно. Плувайте в кристално чисти, умерени води с голямо морско биоразнообразие. Ние предлагаме тази услуга на нашите клиенти от много години и знаем как да гарантираме най-доброто преживяване. Гмуркането е плитко и ще ви отведе да плувате с пъстрите риби и други дребни морски животни. Ако искате да се потопите малко по-надълбоко, ще се срещнете с потънали кораби и гигантски скатове.

Предлагаме различни програми за гмуркане, които да отговарят на вашите нужди. Ще бъдете придружавани от професионални водолази, които познават много добре морското дъно на Тенерифе.

Имаме и кръщене за начинаещи водолази. Ако за първи път се гмуркате, за да изследвате морското дъно, ние ще ви придружаваме и напътстваме стъпка по стъпка.

Гарантираме ви отлично преживяване както във водата, така и извън нея. Винаги ще получите персонално и приятелско обслужване.

Parascending

Parascending in Tenerife South

Параскандирането е невероятно занимание, което можете да практикувате по време на почивката си на южното крайбрежие на Тенерифе. Предлагаме ви различни планове, с които да се издигнете над крайбрежните пейзажи на Тенерифе.

Ще можете да се издигнете на няколко метра във въздуха. Насладете се на свободата да летите като птица. От височините ще се открие впечатляваща гледка към острова и ще усетите вятъра в лицето си. Това е безопасно занимание и се координира с професионалисти в сектора. Не забравяйте да я включите по време на престоя си в Плая де лас Америкас. Каним ви да се насладите на параскока с вашия партньор и приятели.

Бананова лодка

banana boat tenerife

Лодката банан е очарователно занимание в Плая де лас Америкас. Освен да се наслаждавате на пясъка, слънцето и плажа, ви каним да се качите на лодката банан, за да плавате с пълна скорост по водите на крайбрежието.

Елате на борда със семейството и приятелите си и се забавлявайте. По време на заниманието всички ще носят спасителни жилетки, за да се гарантира защитата на пътниците. Това е забавно преживяване, на което могат да се насладят и децата. Насладете се на вълнуващите моменти, които Тенерифе и неговите плажове могат да предложат. Насладете се на това завладяващо занимание, играйте с приятелите си и се забавлявайте чудесно.

Летяща риба

Fly Fish ride in Tenerife

Флайбордингът е друго чудесно забавление в Плая де лас Америкас. То е с малко по-високо ниво на интензивност от лодката банан. Препоръчваме я на онези авантюристи, които търсят максимални усещания и неограничено забавление. Ако сте пълни с енергия и обичате морето, FlyBoard е за вас.

Когато лодката достигне максимална скорост, FlyBoard се издига във въздуха и ви издига високо във въздуха. Целта е да се задържите на FlyBoard възможно най-дълго. Забавното в това занимание е, че ще трябва да се държите с всички сили, но дори и така, гравитацията и инерцията ще ви накарат да паднете. Нашите клиенти са много щастливи и доволни след заниманието, винаги искат да го повторят и не спират да коментират колко необикновено и забавно е FlyBoarding.

Джетски

jetski los gigantes

Водните ски са вълнуващи и забавни. Не можете да ги пропуснете в плановете си за почивка в Тенерифе. Нашите водни ски работят перфектно, защото са съобразени със строг контрол на поддръжката.

Каним ви да плавате с пълна свобода по южното крайбрежие на Тенерифе. Обикаляйте залива с пълна скорост и открийте очарованието на острова.

Каяк

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

Сафари с каяк е друго занимание, което се предлага в Плая де лас Америкас. Насладете се на един различен вид ден, прекаран във водите на Атлантическия океан. Каякът представлява кану, задвижвано с гребла. По време на заниманието всички трябва да гребат в една и съща посока, за да се придвижат напред. Това е много забавен спорт, който можете да споделите с приятели и да се възползвате максимално от почивката си. Свържете се с нас, за да резервирате сафари с каяк в южната част на Тенерифе и да се насладите на чудесата, които топлият остров Тенерифе предлага.

Flyboard

Flyboard in Tenerife South

Състои се от дъска, подобна на сноуборд, която се издига във въздуха, задвижвана от джет. Целта на заниманието е да запазите равновесие върху дъската, докато сърфирате във въздуха. Някои експерти в тази дейност успяват да изпълняват невероятни акробатични номера върху дъската. За начинаещите това също е много забавно занимание. Запазването на равновесие е постижение и е това, което внася забавната страна на преживяването.

Флайбордингът е пристрастяващ и с нисък риск. Грешките, допуснати на FlyBoard, ще ви отведат направо във водата. Това е различно от сухоземните спортове, при които падането се заплаща с болка. Когато успеете да запазите равновесие, няма какво да ви спре. Този спорт също така ви позволява да се гмуркате като делфин, когато влезете във водата. Това е голямо забавление и се харесва на тези, които търсят екстремни дейности по време на почивката си в Тенерифе.

Парапланеризъм

Tandem Paragliding in Tenerife South

Парапланеризмът е фантастично занимание, което можете да правите в Плая де лас Америкас. Препоръчваме го на тези, които обичат височините, свободата и екстремните емоции. Парапланеризъм над Тенерифе с експертен водач. Това е безопасно занимание, тъй като се извършва от опитен екип, така че ще бъдете в добри ръце. Полетете над различни пейзажи на Тенерифе и се насладете на красотата на орографията му. Екскурзията ще зависи от метеорологичните условия и ще продължи между 20 и 30 минути.

Водачите, които ще ви помагат по време на заниманието, ще ви обяснят всичко, което трябва да знаете за парапланеризма. Много хора се притесняват преди да скочат, но след като го направят, изпитват неописуема радост. Насладете се на слънцето и свежия въздух върху лицето си. Това занимание може да се извършва и от деца с разрешението на техните родители. Ако имате някакви въпроси, ви каним да ни пишете на WhatsApp. За нас е удоволствие да ви помогнем да изкарате най-добрата си почивка на острова на вечната пролет.

Пакети с водни дейности в Плая де лас Америкас

Водните дейности в Плая де лас Америкас се предлагат и в комбинирани пакети. Даваме ви възможност да комбинирате обиколка с джет с полет с парашут. Знаем, че нашите клиенти искат да преживеят и изпитат всичко, което Тенерифе предлага, затова създаваме тези пакети, за да отговорим на всички изисквания, които те ни предлагат чрез WhatsApp.

Предлагаме също така пакети за водни спортове в Плая де Лас Америкас, които съчетават каране на джет, parascending и риболов. Ние ви предлагаме всичко, което искате на южното крайбрежие на Тенерифе. Пишете ни, за да зададете всички въпроси, които ви интересуват, и да изясним всички ваши въпроси.

 

Водни спортове в Плая де лас Америкас

Свързани статии:

Плажове в Плая де лас Америкас

Playa Fañabé е възхитителен плаж със светъл пясък и...
Playa de Troya I и II са два плажа в Коста Адехе. Тук ще...
Плая де лас Вистас, известен още като плаж Лас...
Това е чудесен градски плаж за слънчеви бани и...