Какво да правите в Лос Кристианос

Какво да правите в Лос Кристианос

Лос Кристианос е прекрасен малък град, разположен в южната част на Тенерифе, в непосредствена близост до известната Плая де Лас Америкас. Заедно с Лас Америкас и Коста Адехе Лос Кристианос е една от най-популярните туристически дестинации в Тенерифе.

Климатът в Лос Кристианос е много мек, слънчевото време и топлите температури позволяват да се насладите на този очарователен курорт през цялата година.

Ако смятате да изберете Лос Кристианос за своята почивка, вероятно бихте искали да научите малко повече за това място. Ако искате да разберете какво можете да правите в Лос Кристианос, тук ще намерите много неща за правене. Но нека първо ви дадем малко обща информация за мястото. Проверете я, за да планирате почивката си и да извлечете максимална полза от нея.

Най-близкото летище до Лос Кристианос е Рейна София. Разстоянието от летището до Лос Кристианос е около 17 км, така че ще ви отнеме по-малко от 30 мин. с автобус и около 15 мин. с такси или кола. Автобусът ще ви закара до главната автобусна спирка на Лос Кристианос, откъдето можете да стигнете пеша или с такси до мястото за настаняване.
Що се отнася до настаняването, в Лос Кристианос можете да намерите всякакви варианти – от ол инклузив 5-4-звездни хотели до хостели или апартаменти под наем.

Ако не сте избрали ол инклузив почивка и се чудите къде да се храните в Лос Кристианос, има много добри ресторанти, които предлагат ястия от испанската, канарската, английската, италианската, индийската, китайската и други кухни. Има и много английски и ирландски барове с музика на живо или караоке.

А сега нека най-накрая преминем към нещата, които можете да правите в Тенерифе. По-долу сме подбрали за вас най-популярните и препоръчани екскурзии и дейности, които можете да правите в Тенерифе, така че разгледайте.

Както знаете, Тенерифе не е само слънце, плажове и океан. Той е също така красива природа, автентична архитектура и богата култура. Всичко това можете да оцените с нашите автобусни обиколки на острова. Има няколко места, които трябва да се видят, но задължителният номер едно, разбира се, е известният вулкан Тейде. Можете да я посетите в рамките на полудневна или целодневна обиколка Тейде-Маска, където ще видите и други впечатляващи места, като автентичното село Маска, Гарачико и Икод де Лос Винос.

Можете също така да предприемете еднодневна екскурзия до съседния остров Ла Гомера. След като бъдете взети от хотела си, ще вземете ферибот от пристанището на Лос Кристианос и след по-малко от един час вече ще кацнете на Ла Гомера, където ще прекарате един чудесен ден, опознавайки неговите спиращи дъха природни пейзажи и култура, включително изумителния местен език на свирките.

Друго популярно занимание в Тенерифе е разходката с лодка. По време на разходката с лодка можете да наблюдавате китове и делфини през цялата година, да се наслаждавате на слънцето и да релаксирате. Ние предлагаме различни варианти за разходка с лодка. Можете да избирате според вида на лодката и продължителността на пътуването. Избирайки 4,5-часова екскурзия, ще имате възможност да видите и впечатляващите скали Лос Гигантес!

Има и много различни дейности, които можете да извършвате директно в Лос Кристианос или с безплатен трансфер от хотела ви в Лос Кристианос.
Опитайте се да се гмуркате, за да опознаете подводния свят, дори ако никога преди не сте се гмуркали.
С парапланеризъм можете да се насладите на завладяваща панорамна гледка към южната част на Тенерифе.
Сафари с четириколки ще ви позволи да откриете най-красивите пейзажи на Тенерифе по най-забавния начин.
В Лос Кристианос или от него можете да практикувате също риболов, джет ски, параскок и други водни спортове.

 

Разгледайте всички наши предложения и направете своя избор! За да резервирате екскурзия или дейност, трябва само да попълните формуляра за заявка или да се свържете директно с нас на WhatsApp.

И не забравяйте, че самият Лос Кристианос също е красиво място, което си заслужава да посетите.
Разходете се по централните му улици, посетете неделния пазар, опитайте местна храна и просто се насладете на спокойната му атмосфера.

Водни спортове в Лос Кристианос

Гмуркане в Лос Кристианос

Екскурзии с лодка в Лос Кристианос

Обиколки на острова в Лос Кристианос

Пакети с дейности в Лос Кристианос

Риболовни пътувания в Лос Кристианос

Риболовни чартъри в Лос Кристианос

Тематични паркове в Лос Кристианос

Трекинг в Лос Кристианос

Чартъри за лодки в Лос Кристианос