Автобусни екскурзии от Лос Кристианос

Автобусни екскурзии от Лос Кристианос

Guide

Добре дошли в тази статия, в която ще ви разкажем за нашите автобусни екскурзии в Лос Кристианос до различни интересни места в Тенерифе. Подготвили сме ви ценна информация. Останете в този текст, за да се запознаете с местата, които трябва да посетите, за да можете да кажете, че сте били в Тенерифе. Знаем, че искаш да опознаеш всички места, затова ти помагаме да се запознаеш с най-доброто от всяко едно от тях, за да можеш да решиш кое от тях да посетиш първо и да избереш какви автобусни екскурзии да резервираш.

Ако имате някакви въпроси покрай текста, можете да ни пишете директно на нашия WhatsApp, ние сме тук, за да ви помогнем. Имаме дългогодишен опит да помагаме на нашите клиенти да изберат своите дейности на острова. Можете също така да направите своите резервации по този начин.

Лос Кристианос

Надяваме се да се насладите на почивката си в Тенерифе. Не си тръгвайте, без да посетите нашите плажове, зелени гори, вулканични пейзажи, исторически градове и др. На нашия уебсайт ще намерите и различни възможности, за да разгледате всичко, което предлага островът.

В Лос Кристианос ще намерите лъчезарни и красиви плажове. Всичко, което искате да се насладите на морето, ще намерите в този красив град в южната част на Тенерифе. Но Лос Кристианос е нещо повече от плажове, тук можете да се насладите и на различни възможности за отдих, култура и гастрономия. Сега, след като сте се насладили на това прекрасно място, сте готови да продължите да изследвате острова. На Тенерифе има вълшебни места, които си заслужава да посетите. Нашето намерение с този текст е да ви помогнем да разберете кои са най-добрите места за посещение в Тенерифе, за да можете да направите своя избор и да се насладите пълноценно на почивката си.

Екскурзии с екскурзовод до планината Тейде

Частна екскурзия до планината Тейде (2)

Каним ви да се запознаете с Тейде с най-високия връх в Испания. В края на тази статия ви представяме нашия списък с екскурзии, с които да се запознаете с най-интересните места в Тенерифе. За да се запознаете с Тейде, имаме няколко възможности. Изберете екскурзия с екскурзовод до Тейде и Вилафлор, за да откриете най-красивите пейзажи на острова. Предлагаме ви и частно посещение на Тейде с професионален екскурзовод, за да можете да се свържете с парка по специален начин и да научите всичко за неговата история и геоложки характеристики. Имаме и други екскурзии, които ще ви отведат до други важни селища на острова, като Гарачико и село Маска. Ако търсите звездни забележителности, предлагаме ви нощните екскурзии до Тейде, за да наблюдавате звездите на космоса.

Националният парк Тейде не бива да липсва в маршрута на вашата почивка в Тенерифе. Запознайте се с това омагьосано място с много специален релеф. Интересен факт за този парк е, че той има характеристики, подобни на тези на планетата Марс, така че сякаш пътувате извън този свят. Но освен това той ви дава и възможност да надникнете в космоса благодарение на космическата станция, която се намира тук. Елате и се запознайте със звездите на космоса, можете да разгледате отблизо звездите, повърхността на Луната и слънчевите бури. Едно чудо пред очите ни и това е най-доброто място да го видите. Не пропускайте залеза на Тенерифе, наблюдаван от този парк, той е вълнуващ и много приятен. През нощта звездите и спокойствието да се почувстваш едно цяло с Вселената, а на сутринта – най-вдъхновяващият изгрев, който можете да си представите. Цял спектакъл от емоции и стимули за сетивата ни. Просто перфектно, не можете да го пропуснете. Не се притеснявайте за изкачването, в парка ще намерите кабинков лифт, който ще ви отведе до астрономическата станция. Елате и открийте парка и неговите тайни. Вдишайте чистия въздух и отнесете у дома най-красивите спомени от вашата почивка.

Посещения с екскурзовод до Vilaflor, Garachico и Masca

Село Маска - Pueblo de Masca - Тенерифе (2)

Представяме ви тези красиви селища на Тенерифе с очарование и неповторима красота. Каним ви да се запознаете със селцето Маска, красиво градче в южната част на Тенерифе. То е защитена територия поради голямото биоразнообразие, което се среща там. Село Маска съчетава красиви гори, планини и скали с вид традиционна архитектура, които му придават особена същност. Тук ще откриете малко селце с приятелски настроени хора, занаятчийски магазини и някои места, на които посетителите могат да се насладят. Едно от нещата, които правят това село много популярно, е оврагът Маска – туристически маршрут, който води до крайбрежието. Моля, имайте предвид, че това е трудно спускане, което трябва да се прави само от хора с много практика и подготовка. Когато достигнете дъното, ще се натъкнете на залива Маска – красив плаж с тъмен пясък и кристално чисти води, където можете да се поразхладите и да забравите за отговорностите на ежедневието.

Garachico tenerife air view.min

Гарачико е красив северен град с история, която може да се разкаже. Той е бил най-важното търговско пристанище на острова, докато не е бил разрушен от вулкан. Днес това е красив град, който пази спомените за това пристанищно приключение и ги съчетава с нов живот, изпълнен с изкуство и историческо наследство. Тук се намира издигнатата на пътя наблюдателна площадка Гарачико, откъдето можете да видите града и красивия му скалист връх близо до брега.

Не пропускайте да посетите Вилафлор, селце, разположено на привилегировано място. То се намира на най-високата точка на острова и предлага уникален и особен тип пейзаж. Разхождайки се из неговия „лунен пейзаж“, ще се почувствате сякаш сте на Луната. Тук можете да се запознаете и с историческите паметници, които са представителни за културата на Тенерифе.

Автобусни разходки през модерните градове на Тенерифе

Предлагаме ви екскурзия, която ще ви отведе до столицата на острова и град Ла Лагуна. С тази автобусна екскурзия в Тенерифе ще ви заведем и до Таганана, красиво селце в Анага.

Анага Тенерифе

Санта Крус де Тенерифе е столицата на Тенерифе и е място, което трябва да видите, особено стария град. Тук ще видите редица важни колониални къщи и църкви. Но ще откриете и много модерно строителство, което контрастира с историческите сгради, и това е красив град, който приема и много круизни кораби, което го прави много важна туристическа дестинация.

Santa Cruz de Tenerife Shopping

Ла Лагуна е красив град, обявен за обект на световното културно наследство поради своето художествено, културно и историческо богатство. В него се намира първият университет на Канарските острови, който все още функционира и внася младежки, свеж въздух в града.

След като посетите тези красиви градове, ще ви заведем до селския парк Анага в северната част на Тенерифе. Заедно с парка Тейде той е една от най-специалните природни среди на острова. Каним ви да се разходите по неговите пътеки и пътища. Насладете се на живота от височините, сред зелените гори и вечната мъгла. Запознайте се с неговите села и райски плажове в подножието на овразите. На територията на парка се намират различни села, едно от които е Таганана. Каним ви да откриете улиците и културата на Тенерифе.

Автобусна обиколка на Тенерифе

Candelaria Tenerife (2)

В рамките на нашите екскурзии с екскурзовод из Тенерифе имаме такава, с която ще се запознаете с различни селища и природни пейзажи с голям туристически интерес. Започваме с Ла Канделария, красиво селце, в което се съчетават културите на гуанчите и кастилците. По улиците му можете да видите образци на гуанчешкото изкуство наред с традиционните сгради на колонията. На площад „Ла Канделария“ можете да видите различни бронзови статуи от културата на гуанчите, които сякаш се грижат за базиликата на нашия светец-покровител.

visit la orotava tenerife day tour

Ла Оротава е още едно място, което винаги присъства в нашите маршрути. Не можем да забравим да минем през този красив град в близост до величествения Тейде. Разходете се по неговите улици, пълни с история, и по сградите с традиционна архитектура.

Ерхос е още една от любимите ни дестинации. Това е село в северната част на Тенерифе, което ви очаква с вълшебните си пейзажи и загадъчни върхове. То е дом на разнообразни видове, приспособени към вулканичната среда. Наличието на вода в тази част на селския парк Тено, създава идеална среда за развитието на различни видове.

tenerife day trip teide masca icod garachicoДруго място, което задължително трябва да посетите, е Икод де Лос Винос, който освен красотата на своите улици и селца, е дом на уникален природен символ. Става дума за прочутото древно драконово дърво, най-старото драконово дърво в света, което можете да видите тук.

Екскурзия с лодка

Накрая ви представяме Acantilados de los Gigantes, които се намират в югозападната част на острова и които чакат да ви предложат защита. Местното население гуанчи ги нарича „La Muralla del Diablo“ (Стената на дявола). Днес те са обект на туристически и екологичен интерес. Морето около скалите е пълно с развлекателни лодки с хора, които обичат да видят красотата на Лос Гигантес и да се изкъпят в освежаващите води на неговите плажове.

Елате и открийте вината на Тенерифе

Предлагаме ви автобусни екскурзии в Лос Кристианос, за да се запознаете с някои от плантациите на острова, да се разходите из тях и да се насладите на спокойствието им. С тези екскурзии ще ви запознаем с начина, по който се приготвят вината на Тенерифе, и, разбира се, ще можете да дегустирате някои от тях и да изберете кое е най-доброто от всички.

Посетете Ла Гомера с ферибот от Тенерифе

VIP Екскурзия Ла Гомера (14)

Предлагаме и други видове автобусни екскурзии в Лос Кристианос за опознаване на съседния остров Ла Гомера. Ще ви заведем да откриете неговите села и природни забележителности. Можете да избирате между споделена екскурзия или екскурзия с VIP микробус. Предлагаме ви персонализирано преживяване за взискателни вкусове.

Контакт и резервация

С нашите препоръки за Вашите автобусни екскурзии в Лос Кристианос искаме да Ви помогнем да изберете местата, които да посетите по време на почивката си. Знаем, че искате да ги видите всички и се надяваме, че разполагате с достатъчно време. Не забравяйте, че можете да пътувате индивидуално или споделено. Ние ви предлагаме персонализирано преживяване с първокласно внимание. Благодарим ви, че ни се доверявате.

Автобусни екскурзии в Los Gigantes

Какво казват нашите клиенти:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Свързани статии:

Плажове в Los Gigantes