Какво да правите в Тенерифе на Деня на майката

Какво да правите в Тенерифе на Деня на майката

Имаме толкова много планове в Тенерифе за Деня на майката, че няма да знаете кой да изберете. Ето най-добрите идеи за мама, за да отпразнува деня си със стил и да се почувства като кралица.

Ден на плажа

Que hacer en Tenerife el día de la madre

Мама ще се радва да прекара деня си на плажа. Това е всичко, от което тя се нуждае, за да бъде щастлива. Подарете й бански костюм и я заведете на плажа. Там можете да споделите храна, да се разходите по брега и да играете водни спортове.

Забавно занимание, което майките обичат, е лодката банан. Наблюдавайте как тя се забавлява и освобождава целия си натрупан стрес.

Ако тя е майка с приключенски дух, можете да я поканите на гмуркане или гмуркане с шнорхел. Всички тези дейности ще ѝ помогнат да се почувства освежена, за да продължи да изпълнява задачите си у дома и в семейството.

Чартър на лодка

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Всички майки обичат да си почиват и това е нещо, от което всички се нуждаят. Майката работи усилено за всички в семейството и се грижи къщата да е в перфектно състояние, така че заслужава един прекрасен ден навън.

Ето защо препоръчваме да я заведете на разходка с яхта. Покажете й, че сте в състояние да направите всичко за нея. С наемането на лодка в Тенерифе можете да се насладите на различни възможности, като храна и напитки на борда, възможност да скочите във водата и да се отправите към райони, където можете да видите делфини и китове.

Можете да избирате между лодки за групи или частни лодки. Изберете най-добрия вариант за цялото семейство. Ако желаете, можете да се свържете с нас предварително, за да изясним вашите съмнения и да направим резервация. Не забравяйте, че това е много натоварена дата и наличността на лодки намалява с наближаването на деня.

Тематични паркове в Тенерифе

Siam Park, Water Park in Tenerife South

В Тенерифе имаме различни възможности да споделите с животните и да се насладите на природата. Препоръчваме ви да посетите Siam Park, приказен парк с атракции за всички членове на семейството.

Майката винаги е щастлива, ако може да сподели с децата си, а водният парк е най-добрият вариант. Насладете се на басейните, пързалките и екстремните атракции. Всички ще се забавляват чудесно, а мама ще бъде благодарна за един различен ден.

Спа ден

Agua Termal Spa Tenerife South (6)

Мама може да предпочете да се отпусне в своя ден и това е нейно право. Ако искате тя да отпразнува Деня на майката в Тенерифе с масажи и много релаксация, препоръчваме ви да посетите Aqua Club Termal – клуб за релаксация, където можете да се обновите и да се заредите с енергия.

В неговите съоръжения ще намерите различни услуги, с които да поглезите мама. Най-трудната част ще бъде да изберете кои от тях да вземете. Можете да я заведете в зоната за масажи, за да се отпусне, и да я поглезите с козметична сесия – дейност, която очарова всички жени.

За да завършим препоръките си за празнуване на Деня на майката в Тенерифе, бихме искали да ви напомним, че трябва да изберете чудесен подарък за нея. Магазините се подготвят предварително, за да предложат добри цени и подбрани стоки от най-добрите марки. Майката го заслужава и на този ден трябва да дадем всичко, за да я направим щастлива.

Гледане на китове в Тенерифе

Тематични паркове в Тенерифе

Чартъри за лодки в Тенерифе

Свързани статии:

Плажове в Тенерифе

Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Това е чудесен градски плаж за слънчеви бани и...
Playa Fañabé е възхитителен плаж със светъл пясък и...
Това е градски плаж, разположен в Коста Адехе,...
Плая де лас Вистас, известен още като плаж Лас...
Той е градски плаж, много популярен в района на...
Playa de Troya I и II са два плажа в Коста Адехе. Тук ще...
Известен още като Playa los Guios, той е прекрасен плаж,...