Наем на лодка в Тенерифе

Наем на лодка в Тенерифе

Наем на лодка в Тенерифе – специално и незабравимо преживяване за вашата ваканция.

Идеалният вариант е да наемете лодка в южната част на Тенерифе.

Отидете на невероятна частна екскурзия с лодка, където можете да разгледате южното крайбрежие на острова, да видите гигантски скали, красиви заливи, да наблюдавате китове и делфини, да се отпуснете, да плувате и да се гмуркате с шнорхел и просто да се насладите на слънцето и свежия морски бриз в един невероятен ден със семейството си, с двойка или с група приятели.

Предлагаме много различни видове лодки под наем за частни лица в южната част на Тенерифе (тръгващи предимно от пристанището Пуерто Колон), като например:

  • Скоростни лодки
  • Ветроходни яхти
  • Катамарани
  • Луксозни лодки
  • Моторни лодки
  • Твърда надуваема лодка (RIB)

Наемането на лодка в Тенерифе е едно от най-търсените занимания за туристите, особено за групите. Предлагаме частни екскурзии с лодка за групи от 2 до 74 души.

Свържете се с нас сега без компромис, за да получите индивидуални препоръки за лодка от нашия експерт по наемане на лодки на Тенерифе. Най-бързият начин ще бъде да изпратите бързо съобщение в WhatsApp (връзката отваря WhatsApp в нов раздел).

Наблюдавайте китове и делфини в Тенерифе

Наемете лодка в Тенерифе, за да осъществите наблюдение на китове или делфини, които се срещат най-вече в близките води на Лос Кристианос, Плая де лас Америкас, Коста Адехе и Лос Гигантес.

Тези красиви животни живеят постоянно (през цялата година) във водите на Канарските острови.

За най-взискателните клиенти или за някои наистина специални събития като рождени дни, тийм билдинг, курбан, ергенски запои или предложения за брак, можем да предложим наемане на яхта. Изпратете ни бързо съобщение в WhatsApp с вашата идея!

Посетете Лос Гигантес

Ако искате да наемете лодка за 5-7 часа, ще можете да посетите впечатляващите скали Лос Гигантес, залива Маска и Баранко Секо.

И не забравяйте, че наемането на частна лодка в Тенерифе е дейност, която винаги е добре да планирате, ако искате да осъществите пътуването на желаната дата и час. Така че не чакайте последния момент, за да направите резервацията си, а направете заявка сега!

Ако се интересувате от наемане на лодка в Тенерифе, моля, попълнете нашия формуляр за заявка на билети или се свържете с нас на WhatsApp, за да ви предложим най-добрите варианти за размера и нуждите на вашата група.

Нашият експерт по лодките на Тенерифе ще ви даде индивидуални препоръки без задължение за резервация!

Наемете един от катамараните, нашият по-малък катамаран предлага достатъчно пространство за групи до 11 души.

Ако дори сте в по-голяма група (като например празнуване на моминско парти), ви препоръчваме нашия голям катамаран, който може да приеме на борда си до 22 души.

Всички лодки предлагат възможност да се насладите на романтичен и красив залез над морето на южната част на Тенерифе.

Специални събития

Наемането на лодка на Тенерифе може да бъде най-добрият начин да отпразнувате рожден ден, предложение за брак, моминско парти, ергенско парти, годишнина от сватбата или друго специално събитие.

Също така това може да бъде идеален подарък за приятел или любим човек. Ако пристигате в Тенерифе с група приятели и искате да направите своя индивидуална обиколка с лодка, наемането на лодка ще бъде най-доброто решение.

С оглед на неприкосновеността на личния живот, социалната дистанция и комфорта

Друго предимство на частната лодка под наем пред споделената екскурзия с лодка е, че ще се радвате на комфорт и възможност да споделите преживяването само с най-близкия си доверен кръг.

Възможност за персонализиране

Частната лодка под наем в Тенерифе ви позволява да планирате маршрута на пътуването и сами да решите кои райони искате да посетите и какво да правите по време на пътуването, разбира се, в зависимост от разстоянието и времето, което ще прекарате на борда.

Организирани маршрути

Но ние можем да ви предложим и готови пътувания с напълно организирани маршрути, които обикновено включват наблюдение на китове и делфини, плуване и гмуркане с шнорхел в един от най-красивите заливи: залива Маска или залива Пуертито и плаване по южното крайбрежие на Тенерифе.

Това, което виждате, е това, което плащате

Всички лодки, които можете да наемете в Тенерифе, включват газьол, напитки и опитен капитан. Цената, която виждате, е цената, която плащате.

Ще знаете точно разходите и каква цена ще платите, преди да потвърдите резервацията. В повечето случаи храната също е включена. Ако искате да добавите торта или друга специална храна, можете да я поръчате срещу допълнително заплащане.

Транспорт

Някои от лодките, които предлагаме тук, не извършват взимане и връщане от вашия хотел. Така че трябва да дойдете сами до пристанището в южната част на Тенерифе.

Повечето от частните екскурзии с лодка започват от Пуерто Колон или от пристанището на Лос Кристианос.

 

Ако вашият курорт не фигурира в списъка на курортите на страницата с описание на конкретния чартър с лодка, изпратете ни сега WhatsApp, за да ви уведомим дали можем да осигурим транспорт от вашия адрес.

Предлагаме също така възможността да наемете частен автобус за транспорта, ако е необходимо (допълнително заплащане).

Наемане на RIB в Тенерифе

Наемане на бърза лодка в Тенерифе

Наемане на ветроходна лодка в Тенерифе

Наемане на катамаран в Тенерифе

Наемане на лодки без капитан в Тенерифе

Наемане на луксозни яхти в Тенерифе

Наемане на моторна лодка в Тенерифе

Свързани статии:

В този раздел можете да намерите нашите сафарита...