Какво да правите в навечерието на Нова година в Тенерифе?

Какво да правите в навечерието на Нова година в Тенерифе?

Прекарването на новогодишната нощ в Тенерифе е едно от онези преживявания, които поради своята интензивност остават в спомените ни за цял живот. След новогодишната вечеря в Тенерифе е прието да се излезе на улицата, за да се забавляваме заедно като едно голямо семейство. В тази статия ще научите за всички възможности, които Тенерифе предлага за новогодишната нощ, и ще разберете защо всички искат да дойдат тук, за да посрещнат Новата година.

Трябва да споменем, че времето в Тенерифе в новогодишната нощ е средно 20 градуса по Целзий. Островът има отличен климат през цялата година, така че жителите на Тенерифе имат лукса да прекарат новогодишната нощ на улиците и плажовете в тишина и спокойствие. Това е една от най-привлекателните характеристики за посетителите, които идват тук, за да избягат от студа.

Какво да правите в навечерието на Нова година в Тенерифе?

¿Que hacer en Nochevieja en Tenerife?

Преди да продължим, бихме искали да ви разкажем как се празнува новогодишната нощ в Испания. Партито започва на 31 декември и продължава до ранните часове на 1 януари.

Една от най-важните традиции е 12-те гроздови зърна за късмет, които се изяждат в ритъма на камбаните в 12 часа през нощта. Твърди се, че който ги изяде навреме, ще има благополучна година. Това е много забавно и важно занимание. Елате и изяжте гроздето с нас, за да посрещнете годината с правилния крак.

След настъпването на Новата година се чува отварянето на бутилките и колективната радост. Всички се смеят, шегуват се и се поздравяват, като удължават забавлението с няколко часа или колкото тялото може да понесе. Чуват се и преминаващите коли с надути клаксони.

В Тенерифе е още по-забавно, защото радостта е в кръвта ни. Ако искате да дойдете, ето най-добрите варианти да се сбогувате със старата година и да посрещнете новата, както умеем да правим в Тенерифе.

Новогодишно парти на лодка

Един от най-добрите начини да посрещнете Нова година в Тенерифе е да го направите в морето и по бански костюм. Като наемете лодка с капитан в Тенерифе, за да прекарате новогодишната нощ, ще се насладите на различни услуги като отворен бар, храна на шведска маса, приятна музика и възможност да поплувате в освежаващите води на Атлантическия океан. Разбира се, ще бъдем на подходящо място, за да станем свидетели на спектакъла от светлини и цветове, които озаряват нощното небе в полунощ.

Партита на открито по улиците, площадите и плажовете

Площадите са любимите места за посрещане на новата година в Тенерифе. Всички са облечени в най-добрите си дрехи и с бутилка в ръка, за да се насладят на най-доброто новогодишно парти в Тенерифе. С наближаването на полунощ хората поглеждат към часовника, за да видят кога стрелката ще достигне най-високата си точка. При първия удар на часовника всички слагат гроздето в устата си и така до последния. Когато часовникът свърши да бие, в унисон се чува гласът „Честита Нова година“ и всички се прегръщат и целуват от щастие, независимо дали се познават или не.

Докато тези, които са на плажа, празнуват на терасите на ресторантите, по крайбрежната алея и на плажните партита. Препоръчваме ви Плая де Лас Америкас и Коста Адехе за посрещане на Нова година в Тенерифе. Не е чудно, че нашият остров е една от най-популярните дестинации за посрещане на Нова година на плажа от испанците.

Веселие в барове, кръчми и дискотеки

Новогодишната нощ в Тенерифе се празнува и в частни салони и нощни клубове. Именно там се провеждат известните cotillones, това са партита с танци, напитки и вечери, предназначени за случая.

Новогодишна нощ в хотела

Някои хора предпочитат да я прекарат в хотела, където всичко е подготвено, за да се получи най-добрата новогодишна вечеря в Тенерифе. Ще се насладите на музика на живо с луксозни оркестри, танци и забавления в ексклузивна атмосфера.

Къде е най-доброто място за новогодишната нощ в Тенерифе?
Ако сте в Тенерифе и искате да знаете къде да прекарате новогодишната нощ, ето някои от най-емблематичните места на острова, където партито и забавлението звучат отдалеч.

Новогодишна нощ в Лос Кристианос, Тенерифе

За този град в Арона се твърди, че е домакин на най-добрите партита на острова. Тук ще се насладите на оркестри на живо, най-добрите диджеи, котильони и, разбира се, на страхотни фойерверки.

Площад Испания в Санта Крус де Тенерифе

Елате на площада, за да празнувате и да танцувате в ритъма на жива музика. Всичко ще бъде украсено с много светлини и цветове, за да посрещнете новата година с най-добрата енергия.

Площад Сан Себастиан в Адехе

Това е едно вълшебно място, което събира на едно място най-радостните хора в града. Присъединете се към тълпата, за да споделите радостта от новата година.

Пуерто де ла Крус

Това е едно от най-популярните места за празнуване на новогодишната нощ в Тенерифе. Тук ще откриете много ресторанти, подготвени за празника, с организирани събития за посрещане на новата година с радост и забавление.

Ла Лагуна

В допълнение към новогодишните събития, които се празнуват във всички градове на Тенерифе, в Ла Лагуна има още едно – популярната университетска новогодишна нощ. Това събитие се провежда в предпоследния четвъртък на декември, за да събере студентите от университета в района, които се възползват от възможността да се сбогуват с годината с голямо парти в компанията на своите съученици.

Фойерверки в навечерието на Нова година

new years eve tenerife (5)

В Тенерифе, както и навсякъде по света, фойерверките са звездите на новогодишната нощ. Без значение къде се намирате – в хотела, на плажа или на лодка, трябва да излезете и да наблюдавате фойерверките. Стотици цветни фойерверки изпълват небето с магия и надежда. Можете също така да разберете кои зони ще бъдат използвани за изстрелване, за да изстреляте ракетите си във въздуха и да изпратите с тях мечтите и желанията си.

Това е уникален момент в годината, когато оставяме един етап зад гърба си и се подготвяме за друг, с оптимизъм и щастие. Погледнете нагоре към небето заедно с децата си, партньора, семейството и приятелите си. Смейте се, пейте и плачете, позволете на емоциите си да излязат на повърхността и прегърнете всички колкото се може по-силно. Новогодишните фойерверки в Тенерифе са с ниско ниво на шум.

Всички са поканени да отпразнуват новогодишната нощ в Тенерифе

Струва си да се спомене, че полицейският час в Тенерифе в новогодишната нощ е мярка, предприета заради контингента от коронавируси. Поради големия брой хора беше решено да няма хора по улиците, но това вече приключи и можем да се върнем към щастието без притеснения. Няма какво да губите и има на какво да се радвате, така че елате и се присъединете към нас, за да хапнем грозде и да се забавляваме.

Събитията в навечерието на Нова година в Тенерифе се излъчват по телевизията за всички, които трябва да си останат вкъщи или са в болница. Целта е всички да участват и да имат щастлива нова година.

Пишете ни, за да ви помогнем да планирате новогодишното си тържество в Тенерифе, ние имаме най-добрите планове и препоръки. Оставете съобщение на WhatsApp и ние с удоволствие ще ви помогнем, не забравяйте, че всяка година получаваме голям наплив от посетители, така че трябва да направите резервациите си няколко дни предварително.

Чартъри за лодки в Тенерифе

Свързани статии:

Плажове в Тенерифе

Playa Fañabé е възхитителен плаж със светъл пясък и...
Плая де лас Вистас, известен още като плаж Лас...
Това е градски плаж, разположен в Коста Адехе,...
Той е градски плаж, много популярен в района на...
Известен още като Playa los Guios, той е прекрасен плаж,...
Playa de Troya I и II са два плажа в Коста Адехе. Тук ще...
Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Това е чудесен градски плаж за слънчеви бани и...