Екскурзии с автобус от Пуерто Сантяго

Екскурзии с автобус от Пуерто Сантяго

Guide

Представяме ви нашите автобусни екскурзии в Пуерто Сантяго, за да опознаете Тенерифе напълно. Чрез тази статия искаме да ви разкажем за най-важните места, които да посетите в северната и южната част на Тенерифе. Насладете се на вълшебни села, оживени планини, оживени плажове и вулканични пейзажи.

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се директно с нас на WhatsApp. Оттам можем да ви помогнем да изберете автобусните си екскурзии в Тенерифе и да направите резервациите си. Вече повече от петнадесет години помагаме на нашите клиенти да се насладят на острова и да посетят най-интересните места.

Автобусни екскурзии от Пуерто Сантяго до други туристически обекти в Тенерифе

Пуерто Сантяго е красиво място, където да прекарате почивката си. Насладете се на морската му атмосфера и на морския бриз по крайбрежната му алея. Заливът на Пуерто Сантяго е един от най-посещаваните в Тенерифе заради красотата си и отличните условия за къпане. Но Тенерифе е нещо повече от плаж; трябва да се запознаете и с други пейзажи и градове на острова. Ето защо ви представяме този текст. Нашата цел е да се запознаете с най-красивите забележителности на Тенерифе, които можете да посетите с нашите автобусни екскурзии в Пуерто Сантяго.

Нашата компания е специализирана в провеждането на ВИП автобусни и микробусни екскурзии в Тенерифе. Пълният списък на предлаганите екскурзии можете да намерите в края на тази статия, изберете и резервирайте следващото си приключение. Пишете ни още сега на нашия WhatsApp, за да зададете въпросите си и да направите резервацията си.

Автобусни екскурзии до планината Тейде от Пуерто Сантяго

Екскурзии с автобус от Пуерто Сантяго

Предлагаме ви различни автобусни екскурзии, за да опознаете изцяло Тейде и да се насладите на вулканичните му пейзажи. Когато резервирате някоя от нашите дейности и автобусни екскурзии до Тейде, ще можете да посетите и други градове в Тенерифе като Гарачико, Вилафлор и Маска.

Посетете Националния парк Тейде

Екскурзии с автобус от Пуерто Сантяго

Националният парк Тейде е едно от местата, които не можете да пропуснете по време на почивката си в Тенерифе. Той е дом на много животински и растителни видове, адаптирани към вулканичната среда. Насладете се на рая на земята за коренното население на Гуанче. За тях планината Тейде е покровител, изпратен от боговете да се грижи за тях и да благославя територията.

В този парк ще откриете и астрофизична станция, посветена на изследването на слънцето и другите звезди от космоса. Можете да използвате мощните й телескопи, за да наблюдавате нощното небе и да забележите далечните звезди. Този район има голямо предимство пред другите обсерватории в света; оттук ще можете да наблюдавате космоса с голямо качество и при липса на светлинно замърсяване. Препоръчваме ви също така да се изкачите до върха на Тейде с кабинков лифт, който е достъпен за разходки и изкачвания без физически усилия.

На нашия уебсайт предлагаме различни екскурзии с автобус, за да опознаете Тейде, изберете една от следните:

  • Автобусни екскурзии за разходка из Вилафлор и пешеходен преход из вулканичните пейзажи на Тейде
  • Екскурзия до Тейде през нощта, за да видите звездите
  • 8-часова частна екскурзия, за да се запознаете с Тейде в дълбочина

Предлагаме и автобусни екскурзии до планината Тейде, които ще ви отведат до близките села. Ето и някои от другите места, които можете да посетите, когато наемете нашите автобусни и микробусни екскурзии в Пуерто Сантяго.

Села в близост до Тейде: Маска, Вилафлор и Гарачико

Село Маска - Pueblo de Masca - Тенерифе (1)

Първото село, което бихме искали да споменем, е Маска, село с голяма туристическа стойност в Тенерифе. То е разположено в североизточната част на острова между долини и скали. То е магическо и специално село, с уникални красоти, които привличат стотици посетители всяка година. Разходете се по улиците му и посетете различните занаятчийски магазини, които ви очакват. Две от най-привлекателните места в този град са оврагът Маска и заливът Маска.

Можете да посетите и други фантастични селища с голяма туристическа стойност като Вилафлор. Това е красиво градче, разположено в най-високия район на Тенерифе. Елате и открийте неговия „лунен пейзаж“, който ни кара да се чувстваме сякаш сме на Луната. Характеристиките на този ландшафт се дължат на вулканично действие, съчетано с ветрова ерозия.

Друго важно селище е Garachico. Елате и открийте историческите му паметници и се разходете по улиците му, изпълнени с традициите на Тенерифе. Изгледната точка на Гарачико се намира в горната част на пътя и оттам можете да видите града в неговата цялост.

tenerife day trip teide masca icod garachico

Автобусна екскурзия из най-красивите села на Тенерифе

Предлагаме ви нашите частни автобусни и микробусни екскурзии за опознаване на очарователни селища, изпълнени с изкуство, история и култура.

Ще ви заведем до Ла Канделария, най-религиозното село в Тенерифе. В това градче се намира базиликата на Дева Мария от Ла Канделария, покровителка на Канарските острови. Елате и открийте неговите улици, исторически паметници и базиликата, която събира енориаши от целия остров.

Candelaria Tenerife (2)

От друга страна, Ла Оротава е друго място, което трябва да посетите в Тенерифе. Селото е разположено в долина и вътре ще откриете образци на автентичната архитектура на Тенерифе. С автобусната екскурзия в Пуерто Сантяго ще се запознаете и с Икод де Лос Винос. Насладете се на неговата традиционна архитектура и гастрономически образци на вкусовете на острова. В това селище можете да видите най-старото драконово дърво в света, известно като Драго Миленарио.

посетете ла оротава тенерифе еднодневна екскурзия

Тази екскурзия ще ви отведе и до Лос Гигантес – туристически град с голяма стойност в Тенерифе заради Акантиладо де лос Гигантес. Тези големи скални образувания се издигат над западното крайбрежие на Тенерифе, създавайки магическа обстановка с голяма туристическа стойност. Откъм морската страна много лодки ежедневно посещават скалите заради тяхната красота и гостоприемна атмосфера. В тази част на крайбрежието морската дейност е много активна. На нашия уебсайт можете да резервирате екскурзии с лодка до Лос Гигантес за наблюдение на китове и плуване във водите край брега.

Автобусна обиколка на Тенерифе през неговите градове и селски пейзажи

Предлагаме екскурзия, наречена Тур на остров Тенерифе, която ще ви отведе до Санта Крус де Тенерифе, Ла Лагуна и Таганана.

На първо място имаме Ла Лагуна. По нейните улици ще откриете църкви, исторически сгради, магазини и места за отдих и почивка.

La Laguna - Tenerife North (9).min

В този град се намира университетът Ла Лагуна, поради което улиците му са пълни с весели млади хора. За да добиете представа за значението на този град, трябва да знаете, че той е обявен от ЮНЕСКО за обект на световното културно наследство поради непрекъснатото му развитие. От другата страна имаме Сан Крус де Тенерифе, столицата на острова. Той е известен със своя карнавал, който се счита за обект на международен туристически интерес. Разходете се из неговите площади, замъци, църкви и други традиционни сгради.

От друга страна, имаме селския парк Анага, който трябва да посетите с автобусните екскурзии в Тенерифе. Това е природна зона, богата на биоразнообразие и живописна красота. Той е обявен за биосферен резерват, за да се защити животинският и растителният свят, който се намира там. Във вътрешността му живеят различни популации, които съжителстват в хармония с природата. Едно от тези селища е Таганана, до което ще ви заведем с нашите автобусни екскурзии в Пуерто Сантяго.

Анага Тенерифе

Посетете плантациите на Тенерифе и неговите качествени вина

Предлагаме автобусни екскурзии в Пуерто Сантяго за посещение на плантациите на Тенерифе. Ще ви заведем до плантациите за банани, алое вера и други растения. Запознайте се отблизо с процеса на производство на вино, след което можете да дегустирате и да се насладите на вкуса на вината. В края на обиколката ще ви заведем да опитате добра храна с канадски вкус.

Пътуване с микробус до Ла Гомера от Тенерифе

VIP Екскурзия Ла Гомера (10)

Ако вече сте посетили Тенерифе и искате да продължите да откривате същността на Канарските острови, ви каним да посетите Ла Гомера. Предлагаме ексклузивни екскурзии, с които да отидете до Ла Гомера, да се разходите по улиците му, да посетите историческите му паметници и да се насладите на природните му пейзажи.

Резервация на автобусни екскурзии от Пуерто Сантяго

С нашите автобусни екскурзии в Пуерто Сантяго искаме да ви заведем да откриете Тенерифе. Насладете се на неговите села, градове, исторически и природни паметници. Ние ще ви заведем до най-привлекателните места на Тенерифе. Не се колебайте да ни пишете на WhatsApp, за да изясните съмненията си и да направите резервацията си. Благодарим ви, че ни се доверихте. Надяваме се, че ще се насладите на престоя си на острова на лъчистото слънце.

Автобусни екскурзии в Пуерто Сантяго

Какво казват нашите клиенти:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Свързани статии:

Плажове в Пуерто Сантяго